FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 21 feb 2014, 17:24

Head je napisao/la:Tvoj jedna post dovoljan je da vide kakvo neznanje posjedujes.
Spominje koliko ja imam postova,naspram njega i neku logiku. :lol:
pa samo pogledaj svoje postove i šta postavljaš po arsenalovoj temi
i pričaj mi o copy-paste forumašima, idi ganjaj kladaru, pusti prepucavanja nije to tvoj fah
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 21 feb 2014, 17:35

Sarajlijc@ je napisao/la:
Dugo te nije bilo pasice :mrgreen:
Treba familiju hraniti. U utorka se iz Cikaga vratio.

Ne znam samo koji vam je k.... Kad se o Gojku pricalo da pregovar sa vama tad ste najjaci. A kad vam ode igrac na ZAHTJEV RODITELJA i to dijete koje voli Sarajevo za koje su VASI treneri govoriti kako ce on trpati ne samo Zeljine juniore nego i seniore onda nema veze.

Yebo vas Risto Djogo.

Pitajte njegov oca i vaseg fizija koji je Hodzicu i Antolovicu privatni trener. Pitajte sta kazu za Akademiju i Jarnija. Eto mali otisao iz bolje akademije u goru zato sto ste vi na forumu pametni :lol:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 feb 2014, 17:42

PL BiH -1 je napisao/la: Treba familiju hraniti. U utorka se iz Cikaga vratio.

Ne znam samo koji vam je k.... Kad se o Gojku pricalo da pregovar sa vama tad ste najjaci. A kad vam ode igrac na ZAHTJEV RODITELJA i to dijete koje voli Sarajevo za koje su VASI treneri govoriti kako ce on trpati ne samo Zeljine juniore nego i seniore onda nema veze.

Yebo vas Risto Djogo.

Pitajte njegov oca i vaseg fizija koji je Hodzicu i Antolovicu privatni trener. Pitajte sta kazu za Akademiju i Jarnija. Eto mali otisao iz bolje akademije u goru zato sto ste vi na forumu pametni :lol:
kojoj ba Akademiji sa 19 godina? primjenjenih umjetnosti?
hoće dijete da je špic a veze s vezom , spustili ga u vezni red, jer zna nešto s loptom, ali džaba nije to to
pogledaj ima čak i klip svoj na youtubu
buraz imate mlađih i mi i vi(pogotovo) igrača u A timu
pa Anid, Radovac, Fare su za njega REAL MADRID
šta će reći roditelji za svoje dijete? ne znam što Jarnija spominješ vjerovatno ne znaju procijenit mladog igrača ni on a ni Dženo...

opet kažem sretno i vama i njemu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 feb 2014, 17:44

A sta kazu haj nas ti prosvijetli ko sto si nas prosvijetlio za Tana i slicno?

Gojak je igracina za ovog i dosta je mladji, jel ti stvarno mislis da momak koji ima 19 godina, a nijednog seniorskog nastupa niti da je prismrdio prvom timu vrijedi nesto? Uostalom na vasoj temi fkzeljeznicarba je rekao da nije neki igrac.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 21 feb 2014, 17:48

Sarajlijc@ je napisao/la:A sta kazu haj nas ti prosvijetli ko sto si nas prosvijetlio za Tana i slicno?

Gojak je igracina za ovog i dosta je mladji, jel ti stvarno mislis da momak koji ima 19 godina, a nijednog seniorskog nastupa niti da je prismrdio prvom timu vrijedi nesto? Uostalom na vasoj temi fkzeljeznicarba je rekao da nije neki igrac.
**** tana i 3 miliona vise su lijanovic dali sirokom vasoj vjecnoj rani.

A inace smo ja i ti, i ostali na forumu strucnjaci pa znamo prepoznati talenat. Daj ne seri te brzo ce te isto lizati.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 feb 2014, 17:50

Jest vala Tan je mala maca za njih. Nemoj vise ziv bio, ne zanima nas tvoje misljenje, jer sta god si napisao o FKS bilo je u negativnom kontekstu.

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 21 feb 2014, 17:53

Sarajlijc@ je napisao/la:Jest vala Tan je mala maca za njih. Nemoj vise ziv bio, ne zanima nas tvoje misljenje, jer sta god si napisao o FKS bilo je u negativnom kontekstu.
Al cesto komentarisete. Cesto Zelju ovdje spominjete. Veoma cesto. Znam ja da treba stici Zelju ali puno vise vi o Zelji pisete. A o Tanu mozemo na kraju sezone. Mislim da ces ti vise pljuvati po Sarajevu u maju a ja cinicno govoriti vam kako je plasman u Evropu pored Zelje ipak uspijeh.

:mrgreen:

I da ovaj mali je bas los cim je presao u Zelju :lol:

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 21 feb 2014, 17:56

PL BiH -1 je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:A sta kazu haj nas ti prosvijetli ko sto si nas prosvijetlio za Tana i slicno?

**** tana i 3 miliona vise su lijanovic dali sirokom vasoj vjecnoj rani.

A inace smo ja i ti, i ostali na forumu strucnjaci pa znamo prepoznati talenat. Daj ne seri te brzo ce te isto lizati.
Ponovo u školu uči pravopis... osnovni.
Drugo, sjeti se priče o Tanu i o slikanju :)
Sjeti se šta si pisao za Gojaka.
Sjeti se šta si pisao za Akademiju, pa sad nesto drugo pises i jos igraca od 19 godina trpas u AKADEMIJU!!! Halo covjece pa procitaj sta pise u statutu AKADEMIJE od koliko do koliko godina! Pa ona na kraju ovo
PL BiH -1 je napisao/la: Pitajte njegov oca i vaseg fizija koji je Hodzicu i Antolovicu privatni trener.
:?

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 feb 2014, 18:04

PL BiH -1 je napisao/la: **** tana i 3 miliona vise su lijanovic dali sirokom vasoj vjecnoj rani.
Ispravka krivog navoda, cca 4 050 000 KM za upravljačke uloge plus sponzorstvo za Visit Malaysia

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 feb 2014, 18:19

sutra Jagodić gleda našu tekmu sa Zrinjskim,
ako ne pozove ovakvog Travu , onda mu je fakat dobro zamjerio

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 21 feb 2014, 18:27

Pustite ih.Pisali su po sovm forumu da nikad nece doci Tan i da je to ubleha. :mrgreen:
Onda se javio neki im frajer pa pisao kako je pricao sa Ismarom nasim fizoterapeutom koji mu je navodno rekao da je lovacka prica Delac i ostali i da nema sanse da dodje Delac iz Chelsea ovdje.Pa ta bi. :mrgreen:
Onda se taj isti javio i kako kaze pricao opet sa Ismarom koji mu je rekao da je Jarni qrac od trenera i da mu se svi smiju od igraca do uprave. :mrgreen:

Poslije se javlja neki iz Splita koji se raspitivao tamo za Jarnija i gle cuda svi su mu rekli da je to nula od trenera i da nema od toga nista.

Vrhunac njihovih lazi je statistika za Jajala za kojeg kazu da nije mogoa da igra u drugoj bundesligi i da je propao igrac.Samo sto ima preko 60 nastupa u Bundesligi i 20 u Seriji A.

Da njihova veza je Ismar,sve im prica covjek. :mrgreen:
1946

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 feb 2014, 18:30

Head je napisao/la:Pustite ih.Pisali su po sovm forumu da nikad nece doci Tan i da je to ubleha. :mrgreen:
Onda se javio neki im frajer pa pisao kako je pricao sa Ismarom nasim fizoterapeutom koji mu je navodno rekao da je lovacka prica Delac i ostali i da nema sanse da dodje Delac iz Chelsea ovdje.Pa ta bi. :mrgreen:
Onda se taj isti javio i kako kaze pricao opet sa Ismarom koji mu je rekao da je Jarni qrac od trenera i da mu se svi smiju od igraca do uprave. :mrgreen:

Poslije se javlja neki iz Splita koji se raspitivao tamo za Jarnija i gle cuda svi su mu rekli da je to nula od trenera i da nema od toga nista.

Vrhunac njihovih lazi je statistika za Jajala za kojeg kazu da nije mogoa da igra u drugoj bundesligi i da je propao igrac.Samo sto ima preko 60 nastupa u Bundesligi i 20 u Seriji A.

Bila je prica kako Delac nije branio godinama. :mrgreen:

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 21 feb 2014, 18:37

hilmo je napisao/la:
PL BiH -1 je napisao/la: **** tana i 3 miliona vise su lijanovic dali sirokom vasoj vjecnoj rani.
Ispravka krivog navoda, cca 4 050 000 KM za upravljačke uloge plus sponzorstvo za Visit Malaysia
Kazu da je sponzorstvo od Visit Malaysia 90.000 eura mjesecno.

Provokatorima je bolje da ne pricaju gluposti nego da gledaju na cinjenice.Nije samo ovaj momak presao iz naseg kluba u Selju nego ih je par otislo jos i u Olimpic.Medjutim,otisli su samo oni koji nisu imali mjesta u akademiji.Voljeli bi i oni da su ostali,ali...
Preporucio bih vam da procitate spisak igraca koji su primljeni u akademiju i omladinski pogon FK Sarajevo:Mirsad Nukic,Riad Omerovic,Mijo Miletic,Nino Nedzibovic,Asllan Bajraktari,Semir Maric(Zeljeznicar),Almir Suduzka(Rudar Kakanj),Armin Imamovic,Elvedin Heric(Sloboda Tuzla),Damir Kokic(Olimpic),Nusret Osmanagic,Andrej Markovic(Novi Grad Sarajevo),Milan Kanostrevac(Olimp Pale),Nemanja Andjusic i Marko Mihojevic(Leotar Trebinje),Aldin Draganovic(Kljuc),Luka Dursun,Adnan Osmanovic(Slavija),Adis Kadric(Biser Sarajevo),Vekaz Hadzic(Bosna Sarajevo),Adnan Haracic,Selmir Pidro(Iskra Bugojno),Edin Smajic(Ilijas),Almir Zahirovic(Betaclub Sarajevo) i Emir Korac(Vratnik).

zeljo1974
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1974 » 21 feb 2014, 18:38

Sarajlijc@ je napisao/la:
Head je napisao/la:Pustite ih.Pisali su po sovm forumu da nikad nece doci Tan i da je to ubleha. :mrgreen:

Bila je prica kako Delac nije branio godinama. :mrgreen:
vi mene ubjediste da im je dolazak u bih vrhunac karijere svasta

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 feb 2014, 18:42

HzSM je napisao/la:
hilmo je napisao/la:
Kazu da je sponzorstvo od Visit Malaysia 90.000 eura mjesecno.

Provokatorima je bolje da ne pricaju gluposti nego da gledaju na cinjenice.Nije samo ovaj momak presao iz naseg kluba u Selju nego ih je par otislo jos i u Olimpic.Medjutim,otisli su samo oni koji nisu imali mjesta u akademiji.Voljeli bi i oni da su ostali,ali...
Preporucio bih vam da procitate spisak igraca koji su primljeni u akademiju i omladinski pogon FK Sarajevo:Mirsad Nukic,Riad Omerovic,Mijo Miletic,Nino Nedzibovic,Asllan Bajraktari,Semir Maric(Zeljeznicar),Almir Suduzka(Rudar Kakanj),Armin Imamovic,Elvedin Heric(Sloboda Tuzla),Damir Kokic(Olimpic),Nusret Osmanagic,Andrej Markovic(Novi Grad Sarajevo),Milan Kanostrevac(Olimp Pale),Nemanja Andjusic i Marko Mihojevic(Leotar Trebinje),Aldin Draganovic(Kljuc),Luka Dursun,Adnan Osmanovic(Slavija),Adis Kadric(Biser Sarajevo),Vekaz Hadzic(Bosna Sarajevo),Adnan Haracic,Selmir Pidro(Iskra Bugojno),Edin Smajic(Ilijas),Almir Zahirovic(Betaclub Sarajevo) i Emir Korac(Vratnik).
Gdje si nasao ovaj spisak? Cini mi se da fali Bozo Menalo iz Dubrovnika.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 21 feb 2014, 18:43

Sta vam je ljudi,ne postoji akademija. :mrgreen:
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 feb 2014, 18:46

Ne znam koliko ti je vjerodostojan ovaj spisak, ili možda nije kompletan. Negdje sam pročitao da je bio neki malac iz Krajine.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 feb 2014, 18:48

Kikic tako nesto.

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 21 feb 2014, 18:53

Sarajlijc@ je napisao/la: Gdje si nasao ovaj spisak? Cini mi se da fali Bozo Menalo iz Dubrovnika.
Fali sigurno jos,a ovaj spisak sam nasao u biltenu FSBiH o registraciji igraca.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 feb 2014, 18:54

HzSM je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la: Gdje si nasao ovaj spisak? Cini mi se da fali Bozo Menalo iz Dubrovnika.
Fali sigurno jos,a ovaj spisak sam nasao u biltenu FSBiH o registraciji igraca.
Daj link zivota ti.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.