FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Simpatizer
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Simpatizer » 28 jan 2010, 14:56

Mozda su ga i stvarno dali za troskove priprema dole. :mrgreen:
HAJ FAJV

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 28 jan 2010, 14:58

% су се ? за $, " " не " "? А ето / % ?...
"" ПУТ ""

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 28 jan 2010, 15:23

cekaju da vide kako ce ekipa da krene u proljecnom delu prvenstva. Ako zaredaju sa pobjedama eto i renoviranja stadiona, ako nas ne bude nigdje nema ni radova. Sto da trose pare ako ne moraju, a i Sipovac treba bazen, mislim nije uredu da se kupa na incelovom sa onom **** kapicom na glavi sa ostalom rajom.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 jan 2010, 15:51

Jeli vam dolaze Stanic i Cukic sigurno,ako vam oni dodju+Vukobratovic koji bi vam mogao biti pojacanje imace te za PL odlican vezni red,naravno ako ova budu na nivou svoje forme.Nego sad kad vam je Bilbija otisao ko vam je ostao od napadaca?
Inace nikako mi se nije svideo odlazak Nemanje u Vosu sada ce nas resetati u JSL. :D
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 28 jan 2010, 15:55

e jeli iko zna sta je sa Igorom Misanom, koji je dosao zajedno sa Markicem, Suscem i Crnjcem. Taj klinac je bio veliki talenat, a nisam nikako ove godine cuo nista o njemu, jeli jos uvijek u Borcu

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 28 jan 2010, 16:16

Ma ljudi, imamo sasvim solidne igrače za ovu ligu, ono što će sada biti najvažnije je kako će to ovaj Marić sklopiti, to je ono što mene jedino brine, za ostalo sam optimista, kao i uvijek... ;)
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 28 jan 2010, 16:18

Drago mi je da vas je većina zadovoljna obavljenim poslom u prelaznom roku i nadam se da ste u pravu.
Moje misljenje je ipak drugačije i mislim da je Borac više izgubio nego profitirao kad je igrački kadar u pitanju, a o finansijskoj strani ne bih, jer niko i ne daje tacne podatke, ustvari ne daju iz kluba nikakve podatke a to je na neki način simptomatično.

Da, dobro je da se ugovori potpisu na godinu i duže, ali nigdje se ne spominju klauzule koje obicno prate mnoge ugovore, pogotovo afirmisanih (Trivunović) ili "afirmisanih" (ostali) igrača :cry: !?
Imam utisak da će Trivunović biti slobodan igrač već na proljeće, mada to zavisi od činjenice da li će se Borac plasirati i u koje evropsko takmičenje.

Mislim da je odlazak Borčeve delegacije nekoliko puta, uzastopno, u Novi Sad dalo rezultat ali se bojim da je to rezultat koji je priželjkivala Vojvodina....Nažalost.

Bilbija je dragulj..... i Vukelja (ako je tako dobar, što li ga Vojvodina stalno pokušavala nekom uvaliti!?) i Stevanović nisu adekvatna nadoknada za Nemanju. Da, tu je i trener Marić...
Vojvodini tri plate (+premije) manje za jednu više
Istina, novac se u ovoj prici ne spominje a varijanti je bezbroj...
Možda su Novosađani pobrinuli i za tog Stanića ili Ćukića, ili obojicu nekim svojim kompenzacijama, a na racun Bilbije...!?

Stanić - radi se o igraču koji ima znanja, brzine i iskustva (25 godina), ali me buni njegova putanja u karijeri! Najduže je igrao za beogradski RAD, pa izlet u Rumuniju onda Banat (!?) i ove sezone Čukarički i to pola sezone!?
Nešto tu ne mirise kako treba?
U zadnje 3 godine kad je ovaj fudbaler, nekad istinski potencijal, u pitanju kao da ima neka kvaka kao i sa Vukeljom prije nekoliko godina, a bgm, i danas mi sa Vukeljom nije baš čista situacija (povrede...forma..)

Čukić, momak ima 21 godinu a u biografiji mu već stoje imena 5 klubova... Kad ih sve nareda :roll:

Trivunović je jedini pravi igrač, igračina, i to je solidan, alibi, potez Uprave (mada mislim da je većina para od Vranješa i Bilbije otišla njemu), ali i dalje sam bojazljiv ima li tu kakva klauzula koja će Borac koštati više nego što se nadaju, ili neće da kažu, u klubu, pogotovo što će sad pregovori sa Markićem biti vrlo diskutabilni i po svoj prilici Markić će otići iz Borca, jer u odbrani nema, u ovoj konstelaciji, šta tražiti a u veznom redu – tu je manje siguran, ipak je on po vokaciji stoper....

I sad napravite sami rezime:
Otišli:
Bilbija, Vranješ ( koliko stvarno €), Ljubojević, Crnjac, Perić, Gagula, Babić, te Markić i Sušac, najvjerovatnije.
Obeštećenja (ili kompenzacije?) su jedino pažnje vrijedna za Bilbiju i Vranješa, a za ostale Borac neće dobiti ama baš ništa ili neku mrvicu a na Periću je i minus, ma šta iz kluba govorili....
Došli:
Trivunović (skuuuup, a nije baš bio neophodan), Puzigaća (jedini istinski dobitak u oba segmenta igrački i finansijski), te Vukelja, Stevanović, Stanić, Ćukić, Bojić, Šmanja...

S mog aspekta, Borac nije baš napravio dobar posao i sve mi to djeluje kao trgovina tipa: 1kg zlata za 1 kg srebra... a kilogram je kilogram!

Nemam namjeru se praviti pametan, ali svi ti igrači su se mogli povoljnije kupiti, a moguće i kvalitetniji igrači (oni silno najavljivani), od para koje je Borac, kad je već tako odlučio, mogao dobiti prodajom Bilbije i Vranješa po tržišnoj cijeni i bez ugradnje kojekakvih mešetara, menadžera i ugovora o poslovno-tehnickoj saradnji,na cije pominjanje se najezim....

Volio bih da se varam, a uskoro će prvenstvo pa će mnogo toga se pokazati tamo gdje i treba – na terenu.

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 28 jan 2010, 16:28

Schlager je napisao/la: uskoro će prvenstvo pa će mnogo toga se pokazati tamo gdje i treba – na terenu.
Ovo je poenta. Sve ovo sto mi pisemo nakon pogledanih klipova i raznih prica o igracima je manje-vise nagadjanje. Razlika je u tome sto smo razliciti kao pojedinci. Neko je optimista, neko pesimista a neko realista.
Zbog toga sam vise puta pitao za imena protivnika na pripremama, jer ce se tu pokazati obrisi onoga sto mozemo da ocekujemo.
HAJ FAJV

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 28 jan 2010, 16:32

Bilo kako bilo, ja sam optimista i to veliki da će sve biti u redu i to najboljem, optimista kao i uvjek, pa i pred početak same sezone većina je bila okrenuta nekim crnim mislima, a ja sam ponavljao da ćemo ove sezone na veliku scenu konačno...
Trebalo bi još nešto da spomenem ovdje, a našto većina nas zaboravlja, sa ovom dvojicom igrača koji su danas potpisali, u klubu imamo tri igrača koji su igrali u JSL Srbije, moramo sami prema sebi biti iskreni pa reći da je nama do unazad pola godine igrač iz JSL koji je igrao u tom rangu takmičenja za nas bio apsolutno nedostižna stvar, dovodili smo mi i ranije pojačanja ali to je sve bio levat do levata, razni Jelići, Mrvaljevići itd itd itd...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 28 jan 2010, 16:33

A kad su to Markic i Babic otisli i zasto???
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 28 jan 2010, 16:36

FK Sarajevo je napisao/la:A kad su to Markic i Babic otisli i zasto???
Sa Markicem se jos pregovara a Babic je sutnut zato sto nije htio da produzi ugovor( istice mu u junu).
HAJ FAJV

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 28 jan 2010, 16:38

Problem i to veliki bice uigravanje ekipe.
Borac ima potpuno nov vezni red sto ce biti veliki problem jer nam treba vremena a njega nema samo je mjesec dana pred novim trenerom
Marko se oporavlja i prema optimistickim prognozama mogao bi igrati ove sezone
Markic definitivno ode....
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 28 jan 2010, 16:40

Simpatizer je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:A kad su to Markic i Babic otisli i zasto???
Sa Markicem se jos pregovara a Babic je sutnut zato sto nije htio da produzi ugovor( istice mu u junu).
Koliko znam sa Markicem su bili zadovoljni pa zato pitam
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 28 jan 2010, 16:40

BrigateBL je napisao/la:Markic definitivno ode....
Lose.
HAJ FAJV

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 28 jan 2010, 16:44

nezz kolko sam kompetentan...ali djelim misljenje da je borac ipak slabiji nego jesenas..ostao je bez dva kljucna igraca,a dobio trivunovica koji je vrlo kvalitetan...al prema onome sto znam vec su bili sasvim solidno pokriveni na toj poziciji.......pitanje je koliko ce borac moci nadomjestiti tu igru prema naprijed jer je izgubio odlaskom vranjesa i bilbije puno......a s druge strane nije mu nuzno bilo da se pojacava u odbrani...tako da kvalitet vuleta koji je nesoporan nije bas bio neophodan koliko dovodjenje igraca koji igraju prema naprijed....to je moje misljenje...a vuletovim dolaskom vjerovatno pokusavaju zamazat oci navijacima posto su prodali dva najbolja igraca..al rezultati ce vremenom pokazat... ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 28 jan 2010, 16:44

Važno je da se Marko oporavi, to je jako važno za našu igru...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

zli mrkvić
Kontakt:

Post Postao/la zli mrkvić » 28 jan 2010, 16:54

Problem i to veliki bice uigravanje ekipe.- Potpisujem

Kakve su mogućnosti da se Grujić vrati u Borac? Zna li to iko ovdje? Sa njim bi Borac bio puno jači. Sad je pola ekipe iz JSL trener takođe, pa vidjećemo. Ja se nadam da će Grujić doći! On je prava igračina. Sad ne znam kakav je napad. Kajkut, Bojić i ko još?
GRB GRADA GRB KLUBA- B-anjalučki S-portski K-lub

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 28 jan 2010, 16:55

VB 1987 je napisao/la:Važno je da se Marko oporavi, to je jako važno za našu igru...
Kako ja znam on propusta cijeli 2 dio sezone :?
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 28 jan 2010, 16:57

ma ja vjerujem u to da smo jaci...istina prodali smo bilbiju i vranjesa...a doveli smo 6-7 solidnih pojacanja... evo samo pogledajte ove klipove igraca koje smo doveli...neke sam gledao i par puta uzivo... dobri su to momci,bice nesto od nas... puzi je nase najjace pojacanje :) aj uzdravlje...
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 28 jan 2010, 17:24

$ ? је ова $ " ? ? ¥ $ оне " провог $ сезоне то је - & " став & $ нас, " то не ' $ & " јер " ' & $. ? " $ остаје ? % је она " ? ", а " & & $ се ".

", ?, $ & тренер $ $ посао са " $ " ? " " " " & не " ¥ него у ' $ сезоне, јер ту " ? стварно $ ", ' $ $ у "...

? " $ остаје & & у ", & " " " " за & су $ ", % је ? & " ".
"" ПУТ ""

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.