FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 21 feb 2014, 15:30

Pa dobro hoće li neko opisati pobliže o kome se radi i šta igra taj mali? Kakav je i sl.?
Još jedno pitanje za ove upućenije. Šta je sa malim Hidićem. Bio je na probi u Plzenu a bio je i na početku priprema kod nas. Da li je prošao gore i ako nije hoćemo li potpisati sa njim ili?

blu

Post Postao/la blu » 21 feb 2014, 15:31

Admir Đono 95 godiste veznjak
" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: blu, dana/u 21 feb 2014, 15:35, ukupno mijenjano 1 put.
Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.

samerloff
Kontakt:

Post Postao/la samerloff » 21 feb 2014, 15:34

Krokodil je napisao/la:
Grokok je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:me jel moguce da smo od svemiraca uzeli igraca :lol: :lol:
Zeleni svemirci, takozvani šampioni svemira...
Imaš žoharu odgovor na našoj temi o tom junioru ;)

sta me briga kakvo vi misljenje imate o njemu.. naravno da vam sada ne valja... vi ste pokusavali i gojaka i kvesica i tomica i svasta nesta drugo samo da nam unesete nemir.. al jedan je brko maleniiiiii
Zadnja izmjena: samerloff, dana/u 21 feb 2014, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.
" Prvo sam rekao Željo pa tek onda mama i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo ! "

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 21 feb 2014, 15:37

Ako je to taj mali koji mislim da jeste, ovo je jedan od najboljih poslova naseg kluba poslije agresije. Mali je vrhunski talenat.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 21 feb 2014, 15:43

blu je napisao/la:Admir Đono 95 godiste veznjak
" onclick="window.open(this.href);return false;
I jel potpisao profi ili će samo igrati za juniore? Generalno bi trebalo ovu djecu vezati ugovorima pa ih poslati i na posudbe (pogotovo ove naše od malena za koje ne treba plaćati naknadu a treniranje) kao što smo radili i sa Ramićem pa i Svraka je bio na posudbi. Evo sad je došao i taj mali iz Viteza, pa Hidić, sad ovaj Đono itd. negdje sam vidio da je i onaj mali Gačan u GOŠK-u sad. Ako ima imalo šanse da budu dobri igrači treb aih vezati ugovorima pa ako trenutno nisu za prvog tima vodiš ih na pripreme i onda ih pošalješ na posuudbu dok ne stasaju. Ne znam sad kakava je sitacija sa ovim pobrojanim pojedinčno i znam da djeca sada izbjegavaju te potpise i zbog roditelja i menadžera ali jbg...

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 21 feb 2014, 15:48

Ma šta vam je, propali smo :lol:

Al će neko da se syebe na kraju sezone :o
Ja te volim, volim Željo..

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 21 feb 2014, 16:06

Pa logicno,kod nas juniori dobijaju sansu da igraju, tamo ne dobijaju i to je to. Djeca to vide.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 21 feb 2014, 16:09

Krokodil je napisao/la:
Grokok je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:me jel moguce da smo od svemiraca uzeli igraca :lol: :lol:
Zeleni svemirci, takozvani šampioni svemira...
Imaš žoharu odgovor na našoj temi o tom junioru ;)
Cemu nervoza momce? A malo da se naucis kulturi javnog izrazavanja?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

samerloff
Kontakt:

Post Postao/la samerloff » 21 feb 2014, 16:13

gio10 je napisao/la:Ma šta vam je, propali smo :lol:

Al će neko da se syebe na kraju sezone :o

necemo se sjebati, navikli smo da osvajamo titule
" Prvo sam rekao Željo pa tek onda mama i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo ! "

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 21 feb 2014, 16:15

Pa naravno da se nećemo syebati, nisam ni aludirao na nas :)
Ja te volim, volim Željo..

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 21 feb 2014, 16:29

mali ima 19 godina i nije uspio ni na pripreme sa prvim timom otici, nije vise ni za akademije i to mu je receno, jer ne zadovoljava zbog godina, u A TIM KVALITETOM NE MOZE te je dobio nogu
ovo je jedina istina, malo baca na onog Đipa sto smo ga mi uzeli od vas pa ga eno po kafanama ;)

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 21 feb 2014, 16:29

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 8046_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

:mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 21 feb 2014, 16:34

rammstein je napisao/la:mali ima 19 godina i nije uspio ni na pripreme sa prvim timom otici, nije vise ni za akademije i to mu je receno, jer ne zadovoljava zbog godina, u A TIM KVALITETOM NE MOZE te je dobio nogu
ovo je jedina istina, malo baca na onog Đipa sto smo ga mi uzeli od vas pa ga eno po kafanama ;)
Đip je otisao iz Želje ka vama i zato je po kafanama dok ovaj momak dolazi od vas ka nama i zato ima nade za daljnji napredak u svojoj karijeri.. ;)
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 21 feb 2014, 16:36

corleone87 je napisao/la:
rammstein je napisao/la:mali ima 19 godina i nije uspio ni na pripreme sa prvim timom otici, nije vise ni za akademije i to mu je receno, jer ne zadovoljava zbog godina, u A TIM KVALITETOM NE MOZE te je dobio nogu
Đip je otisao iz Želje ka vama i zato je po kafanama dok ovaj momak dolazi od vas ka nama i zato ima nade za daljnji napredak u svojoj karijeri.. ;)
nisam smilio na taj dio zivota nego za to kakav jekvalitet .. no eto, vi mislite da je strasan igrac, ja vam garantujem da nije ni blizu toga sto mislite jer pratim mlađe selekcije koliko i A tim

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 21 feb 2014, 16:37

rammstein je napisao/la:
corleone87 je napisao/la:
nisam smilio na taj dio zivota nego za to kakav jekvalitet .. no eto, vi mislite da je strasan igrac, ja vam garantujem da nije ni blizu toga sto mislite jer pratim mlađe selekcije koliko i A tim
Vidicemo u dogledno vrijeme kakvog je kvaliteta..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 21 feb 2014, 16:52

Ma realnonije nešto igrač. Finood Kluba što pratimlađe, i možda vide nešto u njemu, ali meni nije za neki bauk. Hidić je igračina za njega.

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 21 feb 2014, 17:46

Mali talentovan kao i more djece u BiH. Da li ce od njega ista biti to niko ne zna. Sta djece propadne u BiH. Smo ovdje je poenta da su oni lazljivi. Toliko na sva usta seru, hvale se, kupuju novinare a akademija im ustvari nista razlicita nije od bilo kojeg drugog omladinskog pogona.

Pa Zlaja Saric kaze da su mu nudili pare za tekstove. Za Delica svi znaju koliko je para dobio za tekstove koje je objavio u zadnje vrijeme.

Vole srati a kad im igraci odu onda eto nije uspio uci u prvi tim. A ko je to uspio iz njihovoga pogona? Radovac. Pored ove srbadije sto su doveli nece niko ni ove polusezone zaigrati.

Bitno je da se istina prikazuje istinom. Boli me ona stvari za ovim malim. Ko zna sta ce biti od njega. Mozda nista. Ali drago mi je da se vidi da ta svemirska akademija ne pije vode.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 feb 2014, 17:48

Cekamo na temi FKS da nas prosvijetlis, jer samo ti pravu istinu znas.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 21 feb 2014, 17:55

Sarajlijc@ je napisao/la:Cekamo na temi FKS da nas prosvijetlis, jer samo ti pravu istinu znas.
Istina je u vitrinama.

Sto Karadzicu nije uspjelo, uspjelo je Selimovicu/Ibrakovic napokon u BiH imaju Srpsko Sarajevo.

Djorkaeff
Kontakt:

Post Postao/la Djorkaeff » 21 feb 2014, 17:56

PL BiH -1 je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Cekamo na temi FKS da nas prosvijetlis, jer samo ti pravu istinu znas.
Istina je u vitrinama.

Sto Karadzicu nije uspjelo, uspjelo je Selimovicu/Ibrakovic napokon u BiH imaju Srpsko Sarajevo.
HHAHAHAHAHAHAHA
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 93 gosta.