FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DANAN
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DANAN » 21 feb 2014, 15:36

Sta ima akademci..............i engleski treneri........

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 21 feb 2014, 15:38

rammstein je napisao/la:
PL BiH -1 je napisao/la:
Mozda zato sto njegovi roditelji ne zele da bude dio te akademije iako mali voli Sarajevo ;)

Treba se raspitati da bi mogao sukati po forumu. Kaze vas fizio da u akedemiji nema nijednog novog igraca a da je bolji od bilo kojeg juniora ili kadeta iz sarajevskog omladinskog pogona.

Kad bi se malo raspitao a ne glumio pametnjakovica po forumu saznao bi da je odlazak Uscuplica sa pozicije koju je imao veci gubitak za Sarajevo i omladinski pogon nego dobitak ove akademije.

Ali to nije fazon. Fazon je privremeno suknuti nekome na forumu a ne raspitati se i biti informiran.
daj molim te, cuj roditelji ne zelle da bude dio te akademije :lol: :lol: :lol: kakve ti gluposti (već dugo) pišeš, a samo ću te podsjetiti kako si pisao za Tana kako su ga izmislili... poslije toga, nema se potrebe s tobom raspravljati oko ovih "pouzdanih" informacija ;)
Nakon svih nebuloza koje je napisao, stvarno mi nije jasno kako ima obraza ostaviti bilo kakav komentar na ovoj temi.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 21 feb 2014, 15:38

e cuj ovoga on zna da je mali vrhunski talenat a momci njegovih ili mladji igraju za prvi tim

ajd odleprsaj na svoju temu maznuli ste nam igraca radujte se :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 21 feb 2014, 15:40

rammstein je napisao/la:e cuj ovoga on zna da je mali vrhunski talenat a momci njegovih ili mladji igraju za prvi tim

ajd odleprsaj na svoju temu maznuli ste nam igraca radujte se :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nemam krila, navijaci Zelje ne lete.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 feb 2014, 15:48

Potpisali smo prvog mladog igrača za ljeto, trenutno je još pod ugovorom s jednim premijerligašom
amko27 je napisao/la: Sta ga ima ko gurati, mali je vrhunski talenat. Prije ce biti da od onih sto se guraju ne moze da dodje do izrazaja ondje gdje treba.
vrhunski talenti igraju za A tim, ne provaljuj se dijete prosjek, a roditelji ko roditelji , njihov sin najbolji
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 feb 2014, 16:05

DenchiNL je napisao/la:Potpisali smo prvog mladog igrača za ljeto, trenutno je još pod ugovorom s jednim premijerligašom
Ako ne mozemo ime saznati moze li bar pozicija?
Uvod ovog videa mi je malo neozbiljan!
A sto se tice ovog malog sto je otisao, ne znam sto se oko toga stvara neka bespotrebna rasprava, ni prvi ni posljednji koji je otisao i koji ce doci ;)

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 21 feb 2014, 16:06

Ajde ziv bio @DenchiNL postedi nas glupih postova i iznosenja lazi i prepisivanja sa drugih foruma.
Hvala.
1946

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 feb 2014, 16:08

PL BiH -1 je napisao/la:
rammstein je napisao/la:
samerloff je napisao/la:sto vam ovo juniori prelaze u veci, stariji i jaci gradski klub ?
mozda sto nece do akademije ? ;)
Mozda zato sto njegovi roditelji ne zele da bude dio te akademije iako mali voli Sarajevo ;)

Treba se raspitati da bi mogao sukati po forumu. Kaze vas fizio da u akedemiji nema nijednog novog igraca a da je bolji od bilo kojeg juniora ili kadeta iz sarajevskog omladinskog pogona.

Kad bi se malo raspitao a ne glumio pametnjakovica po forumu saznao bi da je odlazak Uscuplica sa pozicije koju je imao veci gubitak za Sarajevo i omladinski pogon nego dobitak ove akademije.

Ali to nije fazon. Fazon je privremeno suknuti nekome na forumu a ne raspitati se i biti informiran.
Dugo te nije bilo pasice :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 21 feb 2014, 16:11

hilmo je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:Potpisali smo prvog mladog igrača za ljeto, trenutno je još pod ugovorom s jednim premijerligašom
Ako ne mozemo ime saznati moze li bar pozicija?
Uvod ovog videa mi je malo neozbiljan!
A sto se tice ovog malog sto je otisao, ne znam sto se oko toga stvara neka bespotrebna rasprava, ni prvi ni posljednji koji je otisao i koji ce doci ;)
mali sto je otisao uopste nije toliki talenat jer da jeste bio bi sa AA timom makar na pripremama :)
za akademije je vec bio na ganici s godinama i nakoj endnog poteza dobio je nogu

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 feb 2014, 16:12

Head je napisao/la:Ajde ziv bio @DenchiNL postedi nas glupih postova i iznosenja lazi i prepisivanja sa drugih foruma.
Hvala.
o čemu ti?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 feb 2014, 16:12

Ma momku je 19 godina da je valjao pokazao bi to do sad, inace isti situacija kao kad smo mi njima onog alkosa Djipa uzeli pa smo kontali da je talenat, tako i oni sad misle za ovog.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 21 feb 2014, 16:14

DenchiNL je napisao/la:
Head je napisao/la:Ajde ziv bio @DenchiNL postedi nas glupih postova i iznosenja lazi i prepisivanja sa drugih foruma.
Hvala.
o čemu ti?
O tome da je neko na fksinfu napisao da je zavrsen igrac Veleza za narednu sezonu i ti odamh ovdje poletis da to napises.
A to nije istina.
1946

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 feb 2014, 16:17

Head je napisao/la: O tome da je neko na fksinfu napisao da je zavrsen igrac Veleza za narednu sezonu i ti odamh ovdje poletis da to napises.
A to nije istina.
ne radi se o igraču iz hercegovine a sigurno ne iz veleža?
tamo se svakako ne smije pisati ni ime ni bilo šta drugo bez izvora
a ja sam već puno ranije spomenuo da se priča sa dosta mladih igrača pod ugovorom trenutno za ljeto

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 feb 2014, 16:19

Pa eto napisi nam onda ko je.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 feb 2014, 16:24

Sarajlijc@ je napisao/la:Pa eto napisi nam onda ko je.
mlad i dobar igrač nije bitno, samo nek se radi ovako i dalje u tisini,
bitno je i da momak igra da ga ne uzmu na zub njegovi ili ne ode na tribine bezveze

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 21 feb 2014, 16:32

Ma ne zna bolan on nista.Lik je klasicni copy paste forumas.I tamo je smorio sve pa je evo i ovdje poceo.
1946

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 feb 2014, 16:35

Ma tamo sam prestao i citati. Pun mi je racku vise provjerenih informacija ;) :)

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 feb 2014, 16:43

Head je napisao/la:
Ma ne zna bolan on nista.Lik je klasicni copy paste forumas.I tamo je smorio sve pa je evo i ovdje poceo.
imaš 4548 postova od 26.11.2012

pogledaj moj broj postova

logika ti nije jača strana

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 21 feb 2014, 16:57

Tvoj jedna post dovoljan je da vide kakvo neznanje posjedujes.
Spominje koliko ja imam postova,naspram njega i neku logiku. :lol:
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 feb 2014, 17:16

Dajte ba, sta vam je oko cega se vi prepirete :oops: :oops:

Ovdje niko nema provjerene informacije, ali nije na odmet onako malo prokomentarisati, ali uzeti s rezervom. Eto bilo je prije par dana ona priča oko napadača pa ne bi ništa od tog...Ne ulazim u uzroke "propasti pregovora", ali je samo dokaza da niko ništa ne zna.

Bacite onako jedan dva komentara na tu temu i to je to, nemojte se bezveze svađati. MI SMO JEDNO....A da mi je da ja samo jednom pristupim tom forumu fksinfo pa da im kažem koju... :)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: James1987, MaroonBjelave, r3m1, Tatamata1946 i 27 gostiju.