FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pa dobro hoće li neko opisati pobliže o kome se radi i šta igra taj mali? Kakav je i sl.?
Još jedno pitanje za ove upućenije. Šta je sa malim Hidićem. Bio je na probi u Plzenu a bio je i na početku priprema kod nas. Da li je prošao gore i ako nije hoćemo li potpisati sa njim ili?
Još jedno pitanje za ove upućenije. Šta je sa malim Hidićem. Bio je na probi u Plzenu a bio je i na početku priprema kod nas. Da li je prošao gore i ako nije hoćemo li potpisati sa njim ili?
Admir Đono 95 godiste veznjak
" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: blu, dana/u 21 feb 2014, 15:35, ukupno mijenjano 1 put.
Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.
Krokodil je napisao/la:Imaš žoharu odgovor na našoj temi o tom junioruGrokok je napisao/la:Zeleni svemirci, takozvani šampioni svemira...fedeltafrotta je napisao/la:me jel moguce da smo od svemiraca uzeli igraca![]()
sta me briga kakvo vi misljenje imate o njemu.. naravno da vam sada ne valja... vi ste pokusavali i gojaka i kvesica i tomica i svasta nesta drugo samo da nam unesete nemir.. al jedan je brko maleniiiiii
Zadnja izmjena: samerloff, dana/u 21 feb 2014, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.
" Prvo sam rekao Željo pa tek onda mama i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo ! "
Ako je to taj mali koji mislim da jeste, ovo je jedan od najboljih poslova naseg kluba poslije agresije. Mali je vrhunski talenat.
-
- Kontakt:
I jel potpisao profi ili će samo igrati za juniore? Generalno bi trebalo ovu djecu vezati ugovorima pa ih poslati i na posudbe (pogotovo ove naše od malena za koje ne treba plaćati naknadu a treniranje) kao što smo radili i sa Ramićem pa i Svraka je bio na posudbi. Evo sad je došao i taj mali iz Viteza, pa Hidić, sad ovaj Đono itd. negdje sam vidio da je i onaj mali Gačan u GOŠK-u sad. Ako ima imalo šanse da budu dobri igrači treb aih vezati ugovorima pa ako trenutno nisu za prvog tima vodiš ih na pripreme i onda ih pošalješ na posuudbu dok ne stasaju. Ne znam sad kakava je sitacija sa ovim pobrojanim pojedinčno i znam da djeca sada izbjegavaju te potpise i zbog roditelja i menadžera ali jbg...blu je napisao/la:Admir Đono 95 godiste veznjak
Ma šta vam je, propali smo 
Al će neko da se syebe na kraju sezone

Ja te volim, volim Željo..
-
- Kontakt:
Pa logicno,kod nas juniori dobijaju sansu da igraju, tamo ne dobijaju i to je to. Djeca to vide.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
-
- Kontakt:
Cemu nervoza momce? A malo da se naucis kulturi javnog izrazavanja?Krokodil je napisao/la:Imaš žoharu odgovor na našoj temi o tom junioruGrokok je napisao/la:Zeleni svemirci, takozvani šampioni svemira...fedeltafrotta je napisao/la:me jel moguce da smo od svemiraca uzeli igraca![]()
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
gio10 je napisao/la:Ma šta vam je, propali smo
necemo se sjebati, navikli smo da osvajamo titule
" Prvo sam rekao Željo pa tek onda mama i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo ! "
Pa naravno da se nećemo syebati, nisam ni aludirao na nas 

Ja te volim, volim Željo..
mali ima 19 godina i nije uspio ni na pripreme sa prvim timom otici, nije vise ni za akademije i to mu je receno, jer ne zadovoljava zbog godina, u A TIM KVALITETOM NE MOZE te je dobio nogu
ovo je jedina istina, malo baca na onog Đipa sto smo ga mi uzeli od vas pa ga eno po kafanama
ovo je jedina istina, malo baca na onog Đipa sto smo ga mi uzeli od vas pa ga eno po kafanama

-
- Kontakt:
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 8046_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- corleone87
- Kontakt:
Đip je otisao iz Želje ka vama i zato je po kafanama dok ovaj momak dolazi od vas ka nama i zato ima nade za daljnji napredak u svojoj karijeri..rammstein je napisao/la:mali ima 19 godina i nije uspio ni na pripreme sa prvim timom otici, nije vise ni za akademije i to mu je receno, jer ne zadovoljava zbog godina, u A TIM KVALITETOM NE MOZE te je dobio nogu

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
nisam smilio na taj dio zivota nego za to kakav jekvalitet .. no eto, vi mislite da je strasan igrac, ja vam garantujem da nije ni blizu toga sto mislite jer pratim mlađe selekcije koliko i A timcorleone87 je napisao/la:Đip je otisao iz Želje ka vama i zato je po kafanama dok ovaj momak dolazi od vas ka nama i zato ima nade za daljnji napredak u svojoj karijeri..rammstein je napisao/la:mali ima 19 godina i nije uspio ni na pripreme sa prvim timom otici, nije vise ni za akademije i to mu je receno, jer ne zadovoljava zbog godina, u A TIM KVALITETOM NE MOZE te je dobio nogu
- corleone87
- Kontakt:
Vidicemo u dogledno vrijeme kakvog je kvaliteta..rammstein je napisao/la:nisam smilio na taj dio zivota nego za to kakav jekvalitet .. no eto, vi mislite da je strasan igrac, ja vam garantujem da nije ni blizu toga sto mislite jer pratim mlađe selekcije koliko i A timcorleone87 je napisao/la:Đip je otisao iz Želje ka vama i zato je po kafanama dok ovaj momak dolazi od vas ka nama i zato ima nade za daljnji napredak u svojoj karijeri..rammstein je napisao/la:mali ima 19 godina i nije uspio ni na pripreme sa prvim timom otici, nije vise ni za akademije i to mu je receno, jer ne zadovoljava zbog godina, u A TIM KVALITETOM NE MOZE te je dobio nogu
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
Ma realnonije nešto igrač. Finood Kluba što pratimlađe, i možda vide nešto u njemu, ali meni nije za neki bauk. Hidić je igračina za njega.
Mali talentovan kao i more djece u BiH. Da li ce od njega ista biti to niko ne zna. Sta djece propadne u BiH. Smo ovdje je poenta da su oni lazljivi. Toliko na sva usta seru, hvale se, kupuju novinare a akademija im ustvari nista razlicita nije od bilo kojeg drugog omladinskog pogona.
Pa Zlaja Saric kaze da su mu nudili pare za tekstove. Za Delica svi znaju koliko je para dobio za tekstove koje je objavio u zadnje vrijeme.
Vole srati a kad im igraci odu onda eto nije uspio uci u prvi tim. A ko je to uspio iz njihovoga pogona? Radovac. Pored ove srbadije sto su doveli nece niko ni ove polusezone zaigrati.
Bitno je da se istina prikazuje istinom. Boli me ona stvari za ovim malim. Ko zna sta ce biti od njega. Mozda nista. Ali drago mi je da se vidi da ta svemirska akademija ne pije vode.
Pa Zlaja Saric kaze da su mu nudili pare za tekstove. Za Delica svi znaju koliko je para dobio za tekstove koje je objavio u zadnje vrijeme.
Vole srati a kad im igraci odu onda eto nije uspio uci u prvi tim. A ko je to uspio iz njihovoga pogona? Radovac. Pored ove srbadije sto su doveli nece niko ni ove polusezone zaigrati.
Bitno je da se istina prikazuje istinom. Boli me ona stvari za ovim malim. Ko zna sta ce biti od njega. Mozda nista. Ali drago mi je da se vidi da ta svemirska akademija ne pije vode.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Cekamo na temi FKS da nas prosvijetlis, jer samo ti pravu istinu znas.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Istina je u vitrinama.Sarajlijc@ je napisao/la:Cekamo na temi FKS da nas prosvijetlis, jer samo ti pravu istinu znas.
Sto Karadzicu nije uspjelo, uspjelo je Selimovicu/Ibrakovic napokon u BiH imaju Srpsko Sarajevo.
HHAHAHAHAHAHAHAPL BiH -1 je napisao/la:Istina je u vitrinama.Sarajlijc@ je napisao/la:Cekamo na temi FKS da nas prosvijetlis, jer samo ti pravu istinu znas.
Sto Karadzicu nije uspjelo, uspjelo je Selimovicu/Ibrakovic napokon u BiH imaju Srpsko Sarajevo.
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.