Juve, Maribor i Porto ukupno 6, ostalih 17 - 4!Consigliere je napisao/la:U 20 evropskih utakmica ove sedmice domacini su postigli samo 10 golova!![]()

Nevjerovatna sedmica.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Juve, Maribor i Porto ukupno 6, ostalih 17 - 4!Consigliere je napisao/la:U 20 evropskih utakmica ove sedmice domacini su postigli samo 10 golova!![]()
Tritolone je napisao/la:Tko je dobia danas na ovom smecu od natjecanja svaka mu cast
u kakvoj sam fazi trenutno, trebat će je legendo.. I više nego li je stvarno potrebno.fixator je napisao/la:uzeo sam ovoadvani @1.65
lines @1.40
murphy @1.30
sretno nam Bevanda
Premier se zayebao, igraju sutra najranije od 18:00h.BeastZE je napisao/la:Zasto ne igraju braca Bryan danas ?
A pas majku, cekam samo njih za neke pareKurbla je napisao/la:Premier se zayebao, igraju sutra najranije od 18:00h.BeastZE je napisao/la:Zasto ne igraju braca Bryan danas ?
samo se kladi opusteno i kad dizes pare dizi manje od 100 svaki put da ti ne bi trazili licnu da uporedjujuBaltazar je napisao/la:jedno pitanje, izvadio sam clansku za Premier. Greska mi je u prezimenu, jedno slovo su pogrijesili, sad je gotovo ne mogu promijeniti niti izvaditi novu. Mogu li mi praviti problem u vezi toga nekad i zbog necega?
p.s. Radnica kaze da vjerovatno nece ali nije sigurna
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.