Brato trebo bi evo otpa mi prst od refresiranja stranicaRodjeniiBrato je napisao/la:Zna li se za Okica ide li ili ostaje? Pastrmka sta je vise sa tim papirima jel propo i taj napadac?

Brato trebo bi evo otpa mi prst od refresiranja stranicaRodjeniiBrato je napisao/la:Zna li se za Okica ide li ili ostaje? Pastrmka sta je vise sa tim papirima jel propo i taj napadac?
Zajebala ga gravitacijaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nikad necu zaboravit onaj gol protiv Viteza kad je tri puta uzeo onog levata i onda je unutrasnjim pod raslje![]()
ja mislim da onaj garib osjeti svaku promjenu vremena
![]()
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nikad necu zaboravit onaj gol protiv Viteza kad je tri puta uzeo onog levata i onda je unutrasnjim pod raslje![]()
ja mislim da onaj garib osjeti svaku promjenu vremena
![]()
Amare bola jesi li to ti?Zaba je napisao/la:jedan od najboljih mladih igrača balalić amar hoda po gradu zahvaljujući talentima poput ćemalovića zuhrića marića itd momak je bio kapiten svih omladinskih selekcija postigao preko 200 golova i po ocjeni trenera mitrovića najtalentovaniji izdanak veležove poslije ratne škole nastupao je i za prvi tim imate pravog igrača u gradu samo su mu pojedinci iz uprave zatvorili put lomili mu vrat mrle dobro zna kakav je to igrač ima 22 godine i uz dobrog trenera fizike biće najbolje pojačanje kluba raspitajte se znalci sa foruma o ovom momku koji razvaljuje loptu ali nema moćnog tatu štelu ili premjera iza sebe a veležovo dijete ali jadna je velež majka kada voli tuđu djecu
Bolan Zaba,,mi te razumijemo,ali sta sad??Pa necemo valjda mi vodat djecu Feji i reci mu da je mali strasan i da ga proba.Ima sve svoj put i ako je dobar neka se dokaze u Lokomotivi,ali izgleda da je njemu iz ponizenja tamo igrat.**** ga,,talenat je jedno,a volja nesto sasvim drugo.Sjecam se talenata i talenata sto su zavrsili iza stare i nove gimnazije i po mostarskim malim terenima.Ako ima volje i discipline neka proba negdje malo nize i neka se dokaze.Takav je zivot Zaba brato.Zaba je napisao/la:moram da odgovorim rodjaku i gospodinu velez do groba nisam amaru ni rod ni poznanik ma nista jednostavno je prica dosla do mene a vi koji volite tako velez budite spremni tako lako razapeti ove antitalente koji nam se godinama poturaju sa strane zbog njih i takvih kao sto ste vas dvojica tribine su nam prazne a neki nama nepoznati momci brane sveti dres e brane ga svaka nam cast svu vasu negativnu frustraciju istresite na velezovoj djeci njima psujte i njih omalovazavajte jer su vam uvjek drugi drazi a sad provjerena matematika 200 i 4 nije isto kod nas jeste zato cemo biti prvaci kad 4 bude vece od 200 jel tako rodjak
Bravo VDG sve tacno 100%. Klasican primjer kad otac majmun upropasti dijete. Tata je zelio da sin odmah igra. Malo je ta ocevska ljubav bila pretjerana. Ko on uzeo papire od malog i on mu poceo dirigovat gdje ce igrat. Znam da se Amar vukao po klupama i nekih Branitelja i GOSKova radi njega. Nista poseban decko,ima brzinu ali je u duelima prava capi da se nebi ozljedio. Sve u svemu davno propalo mostarsko dijete radi tabijat oca. Ali za Fergusona mi je vrh. Ja se pisao od smijeha kad sam to cuo prije 2-3 godineVELEZDOGROBA je napisao/la:tog momka je tata unistio....licno sam bio na utakmici lokomotive kad je bio posudjen iz veletza lig se naljutio skida dres na sred utakmice i odlazi s terena....bola nisi maradona
a jedna prica sto se tate njegovog tice
kaze lik sinoc u 9 sati neko zvoni na vratima ja otvaram kad ferguson doso po malog da ide u mancester.i ja mu nisam dao kao neka te u mostaru.
da valjda vjeruj bi da bi bio u prvom timu.ovaj mali crnogorac sto je dosao 95 godiste strasan igrac vjerujte
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.