RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 20 feb 2014, 21:09

RodjeniiBrato je napisao/la:Zna li se za Okica ide li ili ostaje? Pastrmka sta je vise sa tim papirima jel propo i taj napadac?
Brato trebo bi evo otpa mi prst od refresiranja stranica :lol: :lol: :lol: izlizo sam ovo f5 dugme :P
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 20 feb 2014, 21:17

Vratite nam Acu Obada :lol:

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 20 feb 2014, 21:24

Nikad necu zaboravit onaj gol protiv Viteza kad je tri puta uzeo onog levata i onda je unutrasnjim pod raslje :lol: :lol: ja mislim da onaj garib osjeti svaku promjenu vremena :lol: :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 20 feb 2014, 23:49

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nikad necu zaboravit onaj gol protiv Viteza kad je tri puta uzeo onog levata i onda je unutrasnjim pod raslje :lol: :lol: ja mislim da onaj garib osjeti svaku promjenu vremena :lol: :lol:
Zajebala ga gravitacija :lol:
Još neću zaboraviti ni onaj promašeni penal protiv Čelika u 93. minuti, smrzo sam se ko vnogo na stadionu čekajući da zabiju gol :lol:

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 21 feb 2014, 02:34

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nikad necu zaboravit onaj gol protiv Viteza kad je tri puta uzeo onog levata i onda je unutrasnjim pod raslje :lol: :lol: ja mislim da onaj garib osjeti svaku promjenu vremena :lol: :lol:

[youtube][/youtube]
premotaj do 10:35 :lol: ,izvali kicmu cojeku yebo te :lol: (imam negdje na VHS citavu utakmicu snimljenu)Aca Legenda

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

podhum
Kontakt:

Post Postao/la podhum » 21 feb 2014, 12:12

Pastrmka brato,,,dje je onaj tvoj Alijebe,,ne gine ti kistra blagajske :D

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 21 feb 2014, 13:12

Brato evo cekam i ja. Valjda se realizuje. Ma more i blagajska brlja,sta sam onog destilata popio u ratu ona mi dodje ko sok od sipka :lol: :lol: :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 21 feb 2014, 13:57

još 8 dana do prvenstva. Ako sutra kontra Širokog ne bude debitovao taj famozni napadač, onda je definitivno jasno da od njega nema ništa. :roll:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 21 feb 2014, 14:04

Kakvo je doba došlo, red je da se nadamo da će Ševko ostati, i da nam to bude bonus, a ne napadač kojeg tražimo čitavu pauzu između jesenjeg i proljetnog dijela šampionata.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 21 feb 2014, 14:41

jedina pozitivna stvar je dolazak Japanske delegacije u Velež, u utorak 18.02.2014. godine, kada su razgovarali s upravom kluba o stanju u Veležu, i kako unaprijediti stvari. Najvjerovatnije će se iz ovoga izroditi saradnja, te i pomoć Veležu.

Zaba
Kontakt:

Post Postao/la Zaba » 21 feb 2014, 15:12

jedan od najboljih mladih igrača balalić amar hoda po gradu zahvaljujući talentima poput ćemalovića zuhrića marića itd momak je bio kapiten svih omladinskih selekcija postigao preko 200 golova i po ocjeni trenera mitrovića najtalentovaniji izdanak veležove poslije ratne škole nastupao je i za prvi tim imate pravog igrača u gradu samo su mu pojedinci iz uprave zatvorili put lomili mu vrat mrle dobro zna kakav je to igrač ima 22 godine i uz dobrog trenera fizike biće najbolje pojačanje kluba raspitajte se znalci sa foruma o ovom momku koji razvaljuje loptu ali nema moćnog tatu štelu ili premjera iza sebe a veležovo dijete ali jadna je velež majka kada voli tuđu djecu

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 21 feb 2014, 15:56

Post numero uno i odmah..
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 21 feb 2014, 17:49

Bas tako, prvi post i odmah...
Vidi se da mu nije niko od rodbine :lol:
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 21 feb 2014, 18:04

Zaba je napisao/la:jedan od najboljih mladih igrača balalić amar hoda po gradu zahvaljujući talentima poput ćemalovića zuhrića marića itd momak je bio kapiten svih omladinskih selekcija postigao preko 200 golova i po ocjeni trenera mitrovića najtalentovaniji izdanak veležove poslije ratne škole nastupao je i za prvi tim imate pravog igrača u gradu samo su mu pojedinci iz uprave zatvorili put lomili mu vrat mrle dobro zna kakav je to igrač ima 22 godine i uz dobrog trenera fizike biće najbolje pojačanje kluba raspitajte se znalci sa foruma o ovom momku koji razvaljuje loptu ali nema moćnog tatu štelu ili premjera iza sebe a veležovo dijete ali jadna je velež majka kada voli tuđu djecu
Amare bola jesi li to ti? :D

Nesto mi ne stima u toj tvojoj prici.Kako se moze desiti da je toliki talenat a da propada hvatajuci zjala po Feicevoj :roll: .Je ne vjerujem da mu neko smeta u Velezu (ako je toliki talenat) mada svi znamo to da ima protekcije u Velezu i da se guraju tatini sinovi.Ali talenat se ne moze sakriti.Evo da ti i povjerujem u tu pricu(da mu Velez ne da da primakne klubu)zasto onda nije otiso recimo u Zvijezdu,Olimpic,Celik,Slobodu ili bilo gdje drugo i predstavio se, ja sam taj i taj,dao sam toliko golova u toliko utakmica,ja ti "jedem loptu",ovi me u Velezu ignorisu,pruzite mi sansu da probam kod vas,pa ako budete zadovoljni sa mnom onda mozemo pricati o nekim ugovorima. ;) Ja znam kakva je prica dole kod nas,recimo neko od omladinaca da nekoliko golova na nekoliko utakmica i odmah postane "Ronaldo" koji se cudi sto ga trener nije uvrstio u prvi tim :roll: ,preko glave mi je tih prica.Ako vrijedi,on ce naci sebi tim za koji ce igrati vrlo lahko.Ne moze se ocekivati da od 20 omladinaca koji izadju svake godine iz juniora da svi predju u prvi tim :roll: Ako jedan ili dvojica to uspiju to je dobro. P.S.Ako ista Amar vrijedi i dao je toliko golova ,valjda ima koji njegov snimak na youtube(mozda ima i njegov profil) pa ne bi bilo lose da postavis ovdje da vidimo o kome pricamo.FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 21 feb 2014, 18:12

Amara sam lično poznav'o. Nisam znao kakav je na terenu, jer ga nikad nisam gled'o, nit' sam se zapitkiv'o o tome kako igra i slično, al mogu da pomenem taj jedan članak davno u havazovom sportu, o dragulju s Neretve, s njegovom slikom.

Sad, da li je članak naručen ili ne, mogu samo da nagađam.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 21 feb 2014, 18:27

tog momka je tata unistio....licno sam bio na utakmici lokomotive kad je bio posudjen iz veletza lig se naljutio skida dres na sred utakmice i odlazi s terena....bola nisi maradona

a jedna prica sto se tate njegovog tice

kaze lik sinoc u 9 sati neko zvoni na vratima ja otvaram kad ferguson doso po malog da ide u mancester.i ja mu nisam dao kao neka te u mostaru.

da valjda vjeruj bi da bi bio u prvom timu.ovaj mali crnogorac sto je dosao 95 godiste strasan igrac vjerujte

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 21 feb 2014, 18:35

Balalić je strahota brz igrač ali realizacija nula. Uz dobar rad trenera sa njim, kojih mi naravno preko dvije decenije nemamo, je mogao postati solidan igrač. Ni ostala djeca ih nemaju, svima su uslovi isti. Jbg, realnost nam je takva. Nije jedini koji je propao. Šta je, tu je.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

Zaba
Kontakt:

Post Postao/la Zaba » 21 feb 2014, 19:19

moram da odgovorim rodjaku i gospodinu velez do groba nisam amaru ni rod ni poznanik ma nista jednostavno je prica dosla do mene a vi koji volite tako velez budite spremni tako lako razapeti ove antitalente koji nam se godinama poturaju sa strane zbog njih i takvih kao sto ste vas dvojica tribine su nam prazne a neki nama nepoznati momci brane sveti dres e brane ga svaka nam cast svu vasu negativnu frustraciju istresite na velezovoj djeci njima psujte i njih omalovazavajte jer su vam uvjek drugi drazi a sad provjerena matematika 200 i 4 nije isto kod nas jeste zato cemo biti prvaci kad 4 bude vece od 200 jel tako rodjak

podhum
Kontakt:

Post Postao/la podhum » 21 feb 2014, 19:31

Zaba je napisao/la:moram da odgovorim rodjaku i gospodinu velez do groba nisam amaru ni rod ni poznanik ma nista jednostavno je prica dosla do mene a vi koji volite tako velez budite spremni tako lako razapeti ove antitalente koji nam se godinama poturaju sa strane zbog njih i takvih kao sto ste vas dvojica tribine su nam prazne a neki nama nepoznati momci brane sveti dres e brane ga svaka nam cast svu vasu negativnu frustraciju istresite na velezovoj djeci njima psujte i njih omalovazavajte jer su vam uvjek drugi drazi a sad provjerena matematika 200 i 4 nije isto kod nas jeste zato cemo biti prvaci kad 4 bude vece od 200 jel tako rodjak
Bolan Zaba,,mi te razumijemo,ali sta sad??Pa necemo valjda mi vodat djecu Feji i reci mu da je mali strasan i da ga proba.Ima sve svoj put i ako je dobar neka se dokaze u Lokomotivi,ali izgleda da je njemu iz ponizenja tamo igrat.**** ga,,talenat je jedno,a volja nesto sasvim drugo.Sjecam se talenata i talenata sto su zavrsili iza stare i nove gimnazije i po mostarskim malim terenima.Ako ima volje i discipline neka proba negdje malo nize i neka se dokaze.Takav je zivot Zaba brato.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 21 feb 2014, 19:31

VELEZDOGROBA je napisao/la:tog momka je tata unistio....licno sam bio na utakmici lokomotive kad je bio posudjen iz veletza lig se naljutio skida dres na sred utakmice i odlazi s terena....bola nisi maradona

a jedna prica sto se tate njegovog tice

kaze lik sinoc u 9 sati neko zvoni na vratima ja otvaram kad ferguson doso po malog da ide u mancester.i ja mu nisam dao kao neka te u mostaru.

da valjda vjeruj bi da bi bio u prvom timu.ovaj mali crnogorac sto je dosao 95 godiste strasan igrac vjerujte
Bravo VDG sve tacno 100%. Klasican primjer kad otac majmun upropasti dijete. Tata je zelio da sin odmah igra. Malo je ta ocevska ljubav bila pretjerana. Ko on uzeo papire od malog i on mu poceo dirigovat gdje ce igrat. Znam da se Amar vukao po klupama i nekih Branitelja i GOSKova radi njega. Nista poseban decko,ima brzinu ali je u duelima prava capi da se nebi ozljedio. Sve u svemu davno propalo mostarsko dijete radi tabijat oca. Ali za Fergusona mi je vrh. Ja se pisao od smijeha kad sam to cuo prije 2-3 godine :lol: :lol: :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.