Ma, da... Obavezno ga ukinuti jer se tebi ne gledaCeltic je napisao/la:Smijesno takmicenje i to je to,ne znam uopste sto se igra,prije mi je nekako i imalo smisla i pratiti utakmice,ovo sad je smijesno sve.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ma, da... Obavezno ga ukinuti jer se tebi ne gledaCeltic je napisao/la:Smijesno takmicenje i to je to,ne znam uopste sto se igra,prije mi je nekako i imalo smisla i pratiti utakmice,ovo sad je smijesno sve.
Centaršut završio u golu.rio_Ferdy88 je napisao/la:Kakva golčina Quaresme, a ni Didacov nije loš![]()
Ispadaju sa ovim porazam dobro a za sezonu u ligi su kao i u kupu prvenstvo ce najverovatnije osvojit.dr.van nostrand je napisao/la:propade im sezona![]()
Olaksali sebi nastavak takmicenja, ali mogli su to ipak ucinit sa manje brukanja, slazem se.
Ovo takmičenje je bilo nekad zanimljivo dok ga Platini nije uništio kad je odlučio promjenti sistem takmičenja, tj proširenjem na 12 grupa pa tako imamo poluamaterske timove u EL.Paradajz je napisao/la:Sledece sezone nagrada za pobednika je ucestvovanje u CL, tako da ce ovo takmicenje itekako postati zanimljivije narednih sezona.
Umalo da ga aktiviraju, stativu gadja cinimi se Baptistao.Hendrix je napisao/la:PS. U Kazanu se već igra meč, a Betis za sada drži neaktivan rezultat (0:0).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.