U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Ima li neko vise informacija o okupljanju U-19 u Citluku,neki clanak,video snimak ili slike.
Osim ovoga na zvanicnom sajtu NSBIH
http://www.nfsbih.ba/nsbih/vijest.php?id=9872
Odlično pitanje i bilo bi dobro da neko stavi. Usput,samo sam dobio informaciju da na okupljanje zbog klupskih obaveza nisu došli baš trojica gore pomenutih Hairlahovic(Hajduk), Modic(Milano) i Radovac(Sarajevo). Istini za volju nije mi jasan ni termin našeg saveza,a i šta imaju dva dana provjeravati momke za koje iole upućeniji ljudi znaju sve.Zlatnidecko je napisao/la:Ima li neko vise informacija o okupljanju U-19 u Citluku,neki clanak,video snimak ili slike.
U polufinalu danas Modić igra u prvih 11 i na poluvremenu vode 2-0 protiv Fiorentine, na tradicionalnom juniorskom Viareggio Cupu.
Kvesić zabio Dinamu....
gdje su oni što su ga ismijavali
gdje su oni što su ga ismijavali

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Zna se ko ga je i zašto ismijavao 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
U-19 nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine koju vodi izbornik Toni Karačić u petak se okupila u Čitluku. Nakon zajedničkih treninga mladi nogometaši danas su na stadionu Bare odigrali trening utakmicu koja je završila neodlučeno 2:2.
Izbornik Karačić podijelio je reprezentativce u „plavi“ i „bijeli“ tim, a utakmicu mlade reprezentacije došao je pogledati i Ivica Osim. „Bijeli“ su bolje otvorili utakmicu i već u 5. minuti poveli pogotkom Kerim Memija. Nakon rano primljenog pogotka „plavi“ su imali više loptu u nogama i blagu terensku inicijativu, ali nisu uspijevali doći do izjednačenja. Naprotiv, „bijeli“ su u 75. minuti poveli 2:0, a efektan pogodak postigao je Aleksandar Popović.
Desetak minuta kasnije na 2:1 smanjio je Marko Pervan, Brotnjak koji igra u RNK Split, dok je u 89. minuti za 2:2 pogodio Luka Juričić, Brotnjak iz redova mostarskog Zrinjskog.
U-19 reprezentacija BiH u čitlučkom hotelu Brotnjo boravit će još sutra. No, nakon odlaska ove reprezentacije spomenuti hotel ugostit će U-17 reprezentacije BiH koju vodi Sakib Malkočević, a potom će se od 21. do 23. veljače u Čitluku pripremati U-15 reprezentacija pod vodstvom Zorana Erbeza.

Izbornik Karačić podijelio je reprezentativce u „plavi“ i „bijeli“ tim, a utakmicu mlade reprezentacije došao je pogledati i Ivica Osim. „Bijeli“ su bolje otvorili utakmicu i već u 5. minuti poveli pogotkom Kerim Memija. Nakon rano primljenog pogotka „plavi“ su imali više loptu u nogama i blagu terensku inicijativu, ali nisu uspijevali doći do izjednačenja. Naprotiv, „bijeli“ su u 75. minuti poveli 2:0, a efektan pogodak postigao je Aleksandar Popović.
Desetak minuta kasnije na 2:1 smanjio je Marko Pervan, Brotnjak koji igra u RNK Split, dok je u 89. minuti za 2:2 pogodio Luka Juričić, Brotnjak iz redova mostarskog Zrinjskog.
U-19 reprezentacija BiH u čitlučkom hotelu Brotnjo boravit će još sutra. No, nakon odlaska ove reprezentacije spomenuti hotel ugostit će U-17 reprezentacije BiH koju vodi Sakib Malkočević, a potom će se od 21. do 23. veljače u Čitluku pripremati U-15 reprezentacija pod vodstvom Zorana Erbeza.

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Zasto na prosloj sjednici nisu smjenjeni selektori svih mladih reprezentacija jer su im rezultati katastrofalni kao i selektiranje igraca?Govori li nam to da je stara lopovska struja u savezu i dalje jaca od nove postene?
Mirko Marić iz Širokog, pozvan na okupljanje u21 reprezentacije Hrvatske,igrao za našu u17 i u19 reprezentaciju.... 

it's football day
Sramota.Baboon je napisao/la:Mirko Marić iz Širokog, pozvan na okupljanje u21 reprezentacije Hrvatske,igrao za našu u17 i u19 reprezentaciju....
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
Je l' se odazvao ?
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
I to valjda uzeo mjesto Alilovicu.
E moj Sejade
E moj Sejade
Ne zna se još,ali čisto sumnjam da bi ga zvali,a da nisu prije pričali.bavarian_bk je napisao/la:Je l' se odazvao ?
it's football day
-
- Kontakt:
Znam da sam čitao prije 2-3 mjeseca intervju gdje kaže da se nada pozivu u U-21 repku ( BiH naravno ) i ne znam otkud sad odjednom takav rasplet događaja ...
- legenda reala
- Kontakt:
svakako ima državljanstvo Hrvatske(može igrati prijateljske) i oni ga zovu da vide ima li šta od njega, ako se pokaže, promjeniće mu i sportsko, ako se ne pokaže ostaviće ga nama, klasika, tako rade i u rukometu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
prihvatio je, znam ga ja. Igrat ce s livajom, pasalicem, jedvajom, radosevicem
Otprilike. Sramotno.legenda reala je napisao/la:svakako ima državljanstvo Hrvatske(može igrati prijateljske) i oni ga zovu da vide ima li šta od njega, ako se pokaže, promjeniće mu i sportsko, ako se ne pokaže ostaviće ga nama, klasika, tako rade i u rukometu
U-21, U-19, U-17
Ako ode ko ga je8e...
Inače, ko je sada selektor HR U21, tek tako me interesuje ko je taj kradljivac sto gleda u tuđi kokošinjac..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Inače, ko je sada selektor HR U21, tek tako me interesuje ko je taj kradljivac sto gleda u tuđi kokošinjac..
-
- Kontakt:
Pa nek ide čovjek ako želi čuj. Hrvati imaju pravo na njega koliko i mi na Halilovića i na Tankovića.
Koliko vidim odigrana tekme kadeta i tu ima nekih novih imena koja nisu bila kad je objavljen spisak a isto tako i nekih nema kao npr Nalića koji je bio na spisku.
Kadetska reprezentacija BiH danas je nastavila sa pripremama u Čitluku.
Izabranici Sakiba Malkočevića su u prijepodnevnim satima odradili trening, a popodne su odigrali i kontrolnu utakmicu, prenosi nfsbih.ba.
Reprezentativci će sutra odraditi još jedan trening i time završiti pripreme u Čitluku, smatraju da su spremni za kvalifikacione susrete u martu:
„Okupili smo se ovdje kako bi se pripremili za Elitnu rundu kvalifikacija. Smatram da smo već spremni i nadam se dobrom rezultatu na turniru“, rekao je Zinedin Mustedanagić.
Miloš Aćimović očekuje plasman na EP:
„Treniramo u Čitluku već tri dana, atmosfera u ekipi je odlična. Danas smo odigrali i selektivnu utakmicu koja nam je poslužila da se još bolje uigramo. Očekujemo plasman na Evropsko prvenstvo, a ja se nadam da ću pomoći timu da napravi uspjeh.“
Alan Delić je zadovoljan radom na pripremama: „Trenirali smo kvalitetno na ovom okupljanju. Spremni smo za Elitnu rundu u Škotskoj i nadam se da ćemo se kvalifikovati na EP.“
Na test utakmici igrači su bili podijeljeni u „Plavi“ i „Bijeli“ tim, a pobijedili su reprezentativci u plavoj opremi sa 1:0.
Jedini pogodak postigao je Advan Kadušić u 22'.
U-17 Plavi - U-17 Bijeli 1:0
Stadion: „Bare“ Čitluk.
Strijelac: Advan Kadušić 22'.
U-17 Plavi: Alen Hodžić-Šarić, Ante Grbešić, Advan Kadušić, David Tešanović, Branko Trninić, Elvedin Herić, Harun Velić, Adnan Osmanović, Miloš Aćimović, Vladimir Kremenović, Kemal Salihagić (41. Edin Novaković).
U-17 Bijeli: Emir Ćutahija (41. Azir Muminović), Darko Todorović, Luka Dursun, Kemal Osmanković, Arman Čorović, Dario Šarić, Amir Hadžiahmetović, Sanjin Lelić (30. Alan Delić), Zinedin Mustedanagić, Amer Gojak, Vedad Gljiva.
Selektor: Sakib Malkočević.
Koliko vidim odigrana tekme kadeta i tu ima nekih novih imena koja nisu bila kad je objavljen spisak a isto tako i nekih nema kao npr Nalića koji je bio na spisku.
Kadetska reprezentacija BiH danas je nastavila sa pripremama u Čitluku.
Izabranici Sakiba Malkočevića su u prijepodnevnim satima odradili trening, a popodne su odigrali i kontrolnu utakmicu, prenosi nfsbih.ba.
Reprezentativci će sutra odraditi još jedan trening i time završiti pripreme u Čitluku, smatraju da su spremni za kvalifikacione susrete u martu:
„Okupili smo se ovdje kako bi se pripremili za Elitnu rundu kvalifikacija. Smatram da smo već spremni i nadam se dobrom rezultatu na turniru“, rekao je Zinedin Mustedanagić.
Miloš Aćimović očekuje plasman na EP:
„Treniramo u Čitluku već tri dana, atmosfera u ekipi je odlična. Danas smo odigrali i selektivnu utakmicu koja nam je poslužila da se još bolje uigramo. Očekujemo plasman na Evropsko prvenstvo, a ja se nadam da ću pomoći timu da napravi uspjeh.“
Alan Delić je zadovoljan radom na pripremama: „Trenirali smo kvalitetno na ovom okupljanju. Spremni smo za Elitnu rundu u Škotskoj i nadam se da ćemo se kvalifikovati na EP.“
Na test utakmici igrači su bili podijeljeni u „Plavi“ i „Bijeli“ tim, a pobijedili su reprezentativci u plavoj opremi sa 1:0.
Jedini pogodak postigao je Advan Kadušić u 22'.
U-17 Plavi - U-17 Bijeli 1:0
Stadion: „Bare“ Čitluk.
Strijelac: Advan Kadušić 22'.
U-17 Plavi: Alen Hodžić-Šarić, Ante Grbešić, Advan Kadušić, David Tešanović, Branko Trninić, Elvedin Herić, Harun Velić, Adnan Osmanović, Miloš Aćimović, Vladimir Kremenović, Kemal Salihagić (41. Edin Novaković).
U-17 Bijeli: Emir Ćutahija (41. Azir Muminović), Darko Todorović, Luka Dursun, Kemal Osmanković, Arman Čorović, Dario Šarić, Amir Hadžiahmetović, Sanjin Lelić (30. Alan Delić), Zinedin Mustedanagić, Amer Gojak, Vedad Gljiva.
Selektor: Sakib Malkočević.
Posteno, ko je nama kriv sto je nasa spika, normalno je da igra za hrvatsku, ljudi se bore za potencijalne igrace nisu pasivni ko mi.Eborg je napisao/la:Otprilike. Sramotno.legenda reala je napisao/la:svakako ima državljanstvo Hrvatske(može igrati prijateljske) i oni ga zovu da vide ima li šta od njega, ako se pokaže, promjeniće mu i sportsko, ako se ne pokaže ostaviće ga nama, klasika, tako rade i u rukometu
Postoji li neka sansa da se blokira ovaj transfer, da li treba nasa saglasnost kao u kosarci?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Nalic je na probi u Milanu, zato nije došao...
Vidim Atajic sjedi na klupi u onom trećeligašu, sve vise i vise sam uvjereniji da je prevara...
Vidim Atajic sjedi na klupi u onom trećeligašu, sve vise i vise sam uvjereniji da je prevara...
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 135 gostiju.