FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Buducnost
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Buducnost » 20 feb 2014, 18:31

slika

Malo da se pohvalim svojom limuzinom :D

Danas sredjena :)

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 20 feb 2014, 18:32

Ja mislim da su svi protiv vas. Savez vam ne da da osvojite titulu.

Do neki dan niko nije isao na gostovanja, po 50 momaka islo, sad fol svi hoce da idu, zakon im ne moze nista i to. :D
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 20 feb 2014, 18:38

Buducnost je napisao/la:slika

Malo da se pohvalim svojom limuzinom :D

Danas sredjena :)
hoces na more sa njom ?? :D
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

maroonGiant
Kontakt:

Post Postao/la maroonGiant » 20 feb 2014, 18:41

Grokok je napisao/la:Ja mislim da su svi protiv vas. Savez vam ne da da osvojite titulu.

Do neki dan niko nije isao na gostovanja, po 50 momaka islo, sad fol svi hoce da idu, zakon im ne moze nista i to. :D
Ja mislim da si ti neki besposlicar teški. Izadji covjece malo na zrak, prošetaj do grada,mani se kompjutera i FK Sarajeva, samo komplekse jače sebi stvaraš..

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 20 feb 2014, 18:42

KenoRob je napisao/la:opet se moze doci pogledat utakmica ko god hoce bez obiljezja itd...u najgorem slucaju bice tekma i na TVu. znam da je gust putovat navijat ali eto tako je
Ma svima je najteže palo zbog Zenice. Ze je najbolje gostovanje. Uvijek odlična atmosfera, nerijetko dobra utakmica, uslovi na gostujućoj tribini najbolji u državi...
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 20 feb 2014, 18:51

@MARON
Ako nemas sta pametno napisati, nemoj nikako majke ti. Pisem vezano za temu i zabranu koja je na snazi.
Nemoj da lijepim slike s gostovanja ove polusezone nema ni 50 -100 momaka sto idu svaku tekmu. Ovi sto fol placu po forumu nisu vidjela gostovanja ocima.

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 20 feb 2014, 18:55

Grokok je napisao/la:@MARON
Ako nemas sta pametno napisati, nemoj nikako majke ti. Pisem vezano za temu i zabranu koja je na snazi.
Nemoj da lijepim slike s gostovanja ove polusezone nema ni 50 -100 momaka sto idu svaku tekmu. Ovi sto fol placu po forumu nisu vidjela gostovanja ocima.
:lol: :lol:

Morao sam majke mi.

Blago tebi kad si tako ograničen, k'o pločica u WC-u. ;)

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 20 feb 2014, 19:00

Vjeruj legendo, da smo mi odradili gostovanje u Zenici i na derbiju niko se ne bi bunio oko ove odluke, koliko god ona bila "gruba" prema navijačima ona je najlogičnija u vremenu u kojem se nalazimo, samo što mi to ne želimo priznati.
U Zenici nas uvijek bude najviše, a derbi ne treba komentarisati.

Čuj Hadžija u Žepču 8-) 8-)

maroonGiant
Kontakt:

Post Postao/la maroonGiant » 20 feb 2014, 19:04

Ti il' ne zivis u Sarajevu il' ne izlazis iz kuce, i sam znas koliko ova promjena u upravi i dolazak dobrih igraca uticu na navijace FKS, tih 50-100 ce ici uvijek, al' sada i pored njih bi bilo dosta više "manje redovnih" navijaca koji su se "probudili" nakon ovih promjena u FKS, dodaj još tome da nam idu gostovanja na kojima tradicionalno imamo veliki broj navijaca(Zenica, Travnik, Grbavica, BL...) pa sam skontaj kako utice ova odluka na nase navijace...
A sto se tice mog posta, on je vise ukazivao na ovo tvoje konstanto provociranje na temi FKS, ja ne znam da li je prosao dan a da ti nisi ovdje nesta napisao...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 20 feb 2014, 19:17

Travančić: "Oprezno ulazimo u proljetni dio prvenstva"

http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/travan ... nstva/1440" onclick="window.open(this.href);return false;

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 20 feb 2014, 19:49

hilmo je napisao/la:
Vjeruj legendo, da smo mi odradili gostovanje u Zenici i na derbiju niko se ne bi bunio oko ove odluke, koliko god ona bila "gruba" prema navijačima ona je najlogičnija u vremenu u kojem se nalazimo, samo što mi to ne želimo priznati.
U Zenici nas uvijek bude najviše, a derbi ne treba komentarisati.

Čuj Hadžija u Žepču 8-) 8-)
Ma na derbi će se doći kao i uvijek. Nema tu nekih zabrana. Ali je logičan slijed da se zabrani zbg situacije kakva jeste.
Samo ne mogu ovi što pišu protiv saveza i ostalog, a nisu vidjeli gostovanja očima. ;)

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 20 feb 2014, 23:09

na prtestima 100 ljudi, penzionera... ito u SARAJEVU i oni neke zabrane pucaju

FUJ!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 20 feb 2014, 23:10

rammstein je napisao/la:na prtestima 100 ljudi, penzionera... ito u SARAJEVU i oni neke zabrane pucaju

FUJ!
Dzaba, rade sto im stranke narede.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 20 feb 2014, 23:15

Sarajlijc@ je napisao/la:
rammstein je napisao/la:na prtestima 100 ljudi, penzionera... ito u SARAJEVU i oni neke zabrane pucaju

FUJ!
Dzaba, rade sto im stranke narede.
Stranacka drzava, uvijek bili i ostali...
Nikada se to nece promijeniti ovdje...

Mozda je ovo i bolje ovako, jer ovi iz RS kada god dodu samo provociraju. (Naravno, aludiram na Borac)
Jbg, ipak nam ne treba nova mrtva glava...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 20 feb 2014, 23:16

Ma nije bolje, ali eto.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 feb 2014, 23:16

DzoleZeljo druze svaka grupa ima izrode, cinjenica je da ih Borac ima previse ali sve je to tu negdje. Odgoj se nosi iz kuce, medjutim nasa omladina iz iste nosi nesto sasvim drugo.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 20 feb 2014, 23:19

FUJ!
Samo nek' ne puca i dobro je nama. :roll:

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 20 feb 2014, 23:24

Sabinho je napisao/la:DzoleZeljo druze svaka grupa ima izrode, cinjenica je da ih Borac ima previse ali sve je to tu negdje. Odgoj se nosi iz kuce, medjutim nasa omladina iz iste nosi nesto sasvim drugo.
Upravu si ti prijatelju, ali jbg, vise je ocigledno da grupa LESINARA nija navijacka vec POLITICKA skupina.

Sjeti se Grbavice. Ovdje smo na forumu pricali pet dana ranije da ce biti problem ako oni dodu i ako ih smjeste tamo gdje su ih smjestili. Svi su dobro to znali, pa na kraju opet ispade problem. E zbog toga, tj, kada nema SAVEZ apsolutno kontrolu, a ocigledno da nema, bolje je zabraniti organizovana gostovanja.

@Krokodil - Nemoj se ti zbog toga sikirati, nismo mi bale dzaba. Nas ce covjek radije otici u Njemacku i jesti **** cijeli zivot, nego se boriti za svoje. Na hiljadu takvih primjera. (Cast izuzecima)

Nemamo mi svoje JA, kao ovi Ukrainci, niti imamo finansijsku potporu od EU i US kao oni sto dobijaju za onakvo nesto.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 20 feb 2014, 23:26, ukupno mijenjano 2 puta.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 20 feb 2014, 23:24

Savez samo reprezentacija interesuje, niko vise, nazalost.

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 20 feb 2014, 23:29

@Dzole

Ako hoćeš, javi mi se na PM da nastavimo na tu temu.

Živio ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amco46, Amidzaa, Djulboni, Inspiracija, misstianopenaldo, Proximic, r3m1, Zeko87 i 128 gostiju.