FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DzoleZeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DzoleZeljo » 20 feb 2014, 23:10

Grokok je napisao/la:Znam da je off, ali ipak treba napomenuti rezultate Maribora i Plzen u EL. Mi smo odlični bili, dokle ljudi doguraju i kako trenutno igraju .. ;)
Svi Zeljini krvnici imaju veoma dobre i aktivne rezultate pred revans susrete.

M. TEL-AVIV 0:0 BASEL

MARIBOR 2:2 SEVILLA

PLZEŇ 1:1 SHAKHTAR DONETSK

Samo iskreno, smijesno je gledati da je pola stadiona prazno. Najtuznije mi je bilo u Dnipru, gdje je domacin cak pobijedio Totenham, a stadion polu prazan. Kako im stadion izgleda, meni se cini kao nov objekat sa previse sjedecih mjesta..

Morat ce UEFA malo poraditi na reorganizaciji ovog takmicenja. Mozda bi opet bilo zanimljivije gledati knockout fazu od samo pocetka..
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 20 feb 2014, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 20 feb 2014, 23:14

mislim da je inace puniji stadion nego zbog situacije u ukrajini je mozda tako... da ne idemo dalje u off :mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 20 feb 2014, 23:18

fedeltafrotta je napisao/la:mislim da je inace puniji stadion nego zbog situacije u ukrajini je mozda tako... da ne idemo dalje u off :mrgreen:
Generalno govorim. Vjerovatno sam ja uzeo pogresan primjer. Za taj si mec, apsolutno upravu.

Ali evo, pocni od RIma pa do Betisa, ipak je ono katastrofa od posjete...

Djorkaeff
Kontakt:

Post Postao/la Djorkaeff » 20 feb 2014, 23:18

šta si ovo ušarenio oslijepio sam dok sam pročito
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 20 feb 2014, 23:26

fczeljo je napisao/la:
Grokok je napisao/la:Znam da je off, ali ipak treba napomenuti rezultate Maribora i Plzen u EL. Mi smo odlični bili, dokle ljudi doguraju i kako trenutno igraju .. ;)
baš sam maloprije gledao sažetak utakmice protiv Plzena i o tome kontao. Možda u tome leži i naša prednost što smo svih ovih godina dobri, to da smo u stvari na početku igrali protiv superzajebanih ekipa.

Gledam akcije Victorije i tu ne možeš da ne naučiš nešto novo. Tu treba odbrana da bude 10 puta bolje skoncentrisana da bi se odbranio, nego što je potrebno u našoj ligi. Dvije takve tekme vrijede čitave sezone u PL.
I jako bitna činjenica kako smo mi igrali s dosta mladim momcima protiv Plzena, momcima koji imaju tek po 20 godina. Oni su naša budučnost i sad trebamo dati podršku, kao nikad do sad.
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 20 feb 2014, 23:28

Opet kada malo bolje pogledamo, protivnici nasih krvnika su opet dimenzija jedna iznad, ali opet nije doslo do provale ili brukanja.

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 21 feb 2014, 00:07

Ta nasa utakmica sa Plzenom, dobro kolega rece, vrijedi kao sve u PL..Kad se samo sjetim tu Bucana kako je odigrao, bez imalo straha..Haos.(ovo mi je treci put da to spominjem haha)..

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 21 feb 2014, 08:37

invincible1921 je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:Isto sam to htio reci avlami,isto mi je misljenje o filipu.
Kazem,sve kod njega je nesvakidasnje,al mi ne izgubismo tekmu s njim,da kucnem :mrgreen:
Hadžić nas je spasio u Plzenu. Poslije bitke je lako biti general, al' sam ubijeđen nakon svega, da bi prošli Viktoriju da je Filip stajao na golu na Koševu.

Al' je ovo u domenu one - šta bi bilo, kad bi bilo. Al' eto.
ma nema sanse brate da smo vodili 3 0 prvo oni bi dobili 4 3 na kraju ...ljudi su igrali koliko je dosta ,svaki put kad su imalo zapeli stvorili su sansu.Dovljno ti je da pogledas da nisu skoro 90 min pogresan pas imali,a sto se tice prve utakmie podcjenili su nas dosta ,a i ne mogu se sjetit kad je neka ekipa iz 4 suta dala tri gola jbg treba realan bit
Sjećam se ja i to odlično. Maribor je nama dao četiri gola iz tri šuta.
I ja sam često pomislio šta bi bilo da je Lončarić branio, ali poslije Plzena da su stavili Lončarića i da je on kiksao na Koševu pa razapela bi raja čak i OSima meščini:) a ne FIću.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 21 feb 2014, 10:12

maribor je nas razbio na polukontre gdje je došla do izražaja spora tranzicija naših igrača. na postavljenu odbranu nam nisu napravili ništa. da smo ušli pametnije i postavili grčki bunker u drugom poluvremenu, moguće i da bi prošli. u njihovom međusobnom duelu se ipak vidjelo da je plzen korak dalje i od njih, a oni nas nisu nagrdili.

nas je u suštini sjebalo to što smo tamo zabili prvi gol, pa smo izašli iz svlačionice u uvjerenju da se možemo nadigravati sa njima. to ne možemo, al' na bunker smo mogli proći...

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 21 feb 2014, 10:49

Generalna proba bila protiv Sirokog ?
NO PYRO NO PARTY

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 21 feb 2014, 11:47

Buu je napisao/la:Generalna proba bila protiv Sirokog ?
Trebala biti, ali na sve je ličila samo ne na generalku. Nije nam nikako igralo pet standardnih (Kerla, Zolotić, Svraka, Selimović i Hodžić) te još jedan koji je ušao tek u drugom poluvremenu (Jamak). Kada tu dodamo Kvesića, B. Čolića, Antolovića... jedan kompletan tim nam je falio, i to standardnih. :cry:
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 21 feb 2014, 11:56

Adviser je napisao/la:
Buu je napisao/la:Generalna proba bila protiv Sirokog ?
Trebala biti, ali na sve je ličila samo ne na generalku. Nije nam nikako igralo pet standardnih (Kerla, Zolotić, Svraka, Selimović i Hodžić) te još jedan koji je ušao tek u drugom poluvremenu (Jamak). Kada tu dodamo Kvesića, B. Čolića, Antolovića... jedan kompletan tim nam je falio, i to standardnih. :cry:
Mozda se odigra i protiv olimpica... ili jos nesto drugo...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 21 feb 2014, 13:51

Raja , ima u avazovom Sportu odličan intervju sa Amarom Osimom . Na jedno postavljeno pitanje da li poznaje Roberta Jarnija , Brko je odgovorio: Je li ovo intervju o Fk Sarajevo? Ako jeste , prekidamo razgovor i više vam se neću javljati .
Brkica

Djorkaeff
Kontakt:

Post Postao/la Djorkaeff » 21 feb 2014, 13:52

Može li nam neko skenirati taj intervju iz sporta?
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 21 feb 2014, 14:34

Choks je napisao/la:Raja , ima u avazovom Sportu odličan intervju sa Amarom Osimom . Na jedno postavljeno pitanje da li poznaje Roberta Jarnija , Brko je odgovorio: Je li ovo intervju o Fk Sarajevo? Ako jeste , prekidamo razgovor i više vam se neću javljati .
:lol: :lol:

Nisu zar sve tako napisali. :mrgreen:
#divovi

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 21 feb 2014, 14:49

Brko oteo juniora iz Tanove akademije u Sarajevu. Momak je veznjak a kazu da je talentovan.

Neke se stvari ne mogu kupiti novcem. Zeljo!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 21 feb 2014, 14:51

me jel moguce da smo od svemiraca uzeli igraca :lol: :lol:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 21 feb 2014, 14:53

To su crni poslovi, sta li se to muti u "Dolini Cupova", cija majka crnu vunu ... :mrgreen:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 21 feb 2014, 15:10

fedeltafrotta je napisao/la:me jel moguce da smo od svemiraca uzeli igraca :lol: :lol:
Zeleni svemirci, takozvani šampioni svemira...
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 21 feb 2014, 15:24

Grokok je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:me jel moguce da smo od svemiraca uzeli igraca :lol: :lol:
Zeleni svemirci, takozvani šampioni svemira...
Imaš žoharu odgovor na našoj temi o tom junioru ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.