EP 2016 u Francuskoj - kvalifikacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: EP 2016 u Francuskoj - kvalifikacije
Ni ti najveci ne mogu reci sigurno dobijamo BiH,da siguran sam.
Ko zna sta se moze desiti do Septembra konkretno sto se nas tice! Sve zavisi ko ce biti selektor i koliko ce biti samostalan u radu...
Ja licno prizeljkujem da ostane Drulović, jer ne sumnjam da bi sa Ivanovićem, Matićem, Tadićem, Ljajićem, Markovićem... napravio beton reprezentaciju!
U svakom slucaju je logicno da je po nas BiH pozeljnija od recimo Nemacke ili Holandije iz prvog pota...
P.S. Goalgetter, poz

Ja licno prizeljkujem da ostane Drulović, jer ne sumnjam da bi sa Ivanovićem, Matićem, Tadićem, Ljajićem, Markovićem... napravio beton reprezentaciju!
U svakom slucaju je logicno da je po nas BiH pozeljnija od recimo Nemacke ili Holandije iz prvog pota...

P.S. Goalgetter, poz

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
ja bi samo da dobijemo ovaj Gibraltar. Da tamo pricaju, nama su nevinost uzeli Bosanci.

Zadnja izmjena: Belmin6, dana/u 20 feb 2014, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
Rezultati govore drukčije. Naravno da njihov trener neće odbaciti mogućnost iznenađenja i da će izaći u javnost s izjavom punom respekta prema BiH, ali na terenu se obično vrlo brzo pokaže ko je gazda.drummer je napisao/la:Ni ti najveci ne mogu reci sigurno dobijamo BiH,da siguran sam.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ti vec skino gace? Sreca pa smo u prvom sesiru tako da cemo izbjeci ove najvece. A sa ovim preostalim, "malim", se mozemo ravnopravno boriti.Claus je napisao/la:Rezultati govore drukčije. Naravno da njihov trener neće odbaciti mogućnost iznenađenja i da će izaći u javnost s izjavom punom respekta prema BiH, ali na terenu se obično vrlo brzo pokaže ko je gazda.drummer je napisao/la:Ni ti najveci ne mogu reci sigurno dobijamo BiH,da siguran sam.
Srbija ni pod razno..ako im dođe neki normalan selektor,imaju beton reprezentaciju,čini mi se da bi Hrvatska možda bila lakša nego Srbija.Takođe ne možemo mi sami sebe nafuravati kao eto mi smo neki favoriti o protiv Hrvatske i Srbije,čak štaviše..Dobri bi bili Mađari,Škoti Slovenci, tako te neke slične repke..ove repke sam rekao odoka nisam išao po jakosnim skupinama..
Takva su vremena da je malo reprezentacija koje su favoriti protiv nas. Komšije to sigurno nisu, egal možda, ali favoriti nikako.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
marconato je napisao/la: P.S. Goalgetter, poz

Ma imate vi potencijala, kvalitetom, sigurno bolji od nas, ali nije to sve, niti garant da bi se smatrali favoritom. Licno ne bih volio da dodje do susreta, jer bi bilo dosta frke, prepucavanja na nacionalnoj osnovi, sport bi pao u drugi plan.
Pa dobro, manje vise bi se to moglo korigovati! Evo igrali smo mi sa Hrvatima sada, zabranis gostujucim navijacima i cao... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Svi oni priželjkuju nas iz prvog šešira, baš bih volio da se pojedinima želja i ispuni.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja zelim Svedsku i Svicarsku cisto da vidim kako Kolasinac rusi.
1946
Ipak sam se prevario, susjedi baš i nisu ludi za nama kao ekipom iz prvog šešira, oni bi radije Grčku.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I ja isto...Head je napisao/la:Ja zelim Svedsku i Svicarsku cisto da vidim kako Kolasinac rusi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nek trljaju,kad dobiju po nosu nece trljati.Koliko se sjećam trljali su ruke i grci i slovaci pa sta bi?Tačno bih volio svede da ih mlatnemo kod kuće dva put,s tim sto bi oni jednom birali stadion.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- calcio
- Kontakt:
Evo da upoznamo malo taj Gibraltar...
Spanci su se protivili njihovom ucescu ali ostavimo sada politiku na strani.
http://en.wikipedia.org/wiki/Gibraltar_ ... tball_team" onclick="window.open(this.href);return false;
Gibraltar je jednom igrao nerjeseno protiv Real Madrida. Doduse bilo je to davno,1949. godine.
Biggest win
Unofficial:
Gibraltar 19–0 Sark
(St. Martin, Guernsey; 29 June 2003
Kako li su ovi losi kada im je Gibraltar zabio 19 komada
Spanci su se protivili njihovom ucescu ali ostavimo sada politiku na strani.
http://en.wikipedia.org/wiki/Gibraltar_ ... tball_team" onclick="window.open(this.href);return false;
Gibraltar je jednom igrao nerjeseno protiv Real Madrida. Doduse bilo je to davno,1949. godine.

Biggest win
Unofficial:
Gibraltar 19–0 Sark
(St. Martin, Guernsey; 29 June 2003
Kako li su ovi losi kada im je Gibraltar zabio 19 komada

- Goalgetter
- Kontakt:
Glavna zvijezda Danny Higginbotham
. Nisam znao da i on nastupa za Gibraltar.

Samo bez Srbije pa i Hrvatske da prođe. Zgadilo bi mi se sve ... Od ostalih ne bih volio Ukrainu i Tursku, a zelim sve ostalo. Posebono Svicarsku ...
- calcio
- Kontakt:
preko veze dosao, stric mu je selektorGoalgetter je napisao/la:Glavna zvijezda Danny Higginbotham. Nisam znao da i on nastupa za Gibraltar.

ali ne ozbiljno tako pise
Former Manchester United, Derby County, Southampton and Stoke City defender Danny Higginbotham, whose uncle Allen Bula is the team manager, was eligible to be called up because of this criteria adjustment.
Ne bih volio ni zapadne i istočne komšije, ne zato što ih se bojim, nego što nam je država u kyrcu. Ionako je sve naelektrisano, samo nam još fali inicijalna kapisla u vidu nacionalističkih divljana po dijelovima zemlje gdje su većina navijači istočnih ili zapadnih zemalja. Uostalom, te utakmice bi bile na nivou gradskih ili vječitih derbija, a tu kvalitet igra najmanju ulogu. Znači sve opcije bi bile otvorene. Zato neka hvala, nadam se da nas žrijeb neće počastiti s njima. Od ostalih EX Yu zemalja, ne bih volio Crnu Goru, nezgodni su, Slovenija poželjna, Makedonija isto tako.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ludi su pravo.calcio je napisao/la:preko veze dosao, stric mu je selektorGoalgetter je napisao/la:Glavna zvijezda Danny Higginbotham. Nisam znao da i on nastupa za Gibraltar.
![]()
ali ne ozbiljno tako pise
Former Manchester United, Derby County, Southampton and Stoke City defender Danny Higginbotham, whose uncle Allen Bula is the team manager, was eligible to be called up because of this criteria adjustment.