Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Sage
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Sage » 20 feb 2014, 17:05

@tona
dobro dosao i da znas, sve sto napises bit ce upotrebljeno protiv tebe :mrgreen: ...takva su pravila ovdje :lol:
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Tona
Kontakt:

Post Postao/la Tona » 20 feb 2014, 18:39

Sage je napisao/la:@tona
dobro dosao i da znas, sve sto napises bit ce upotrebljeno protiv tebe :mrgreen: ...takva su pravila ovdje :lol:
Hvala na dobrodošlici :D Ma navikao sam ja već na to :P
YNWA!
76ERS!

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 20 feb 2014, 20:41

Welcome @tona

Kako je Konop prejak igrač, horozovi ga se bukvalno boje 8-)
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

ibish1995
Kontakt:

Post Postao/la ibish1995 » 20 feb 2014, 20:42

dade ga Konopljanka kokosima :)

Tona
Kontakt:

Post Postao/la Tona » 20 feb 2014, 20:58

gaston je napisao/la:Welcome @tona

Kako je Konop prejak igrač, horozovi ga se bukvalno boje 8-)
Gastone kralju hvala na dobrodošlici :D

Soldado promašuje nemoguće gore od Daniela protiv Arsenala :P
YNWA!
76ERS!

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 20 feb 2014, 22:06

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 feb 2014, 22:59

Šteta što ne dođe :D

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 20 feb 2014, 23:02

OTNYS_YNWA je napisao/la:Šteta što ne dođe :D
ja mu se nadam na ljeto ;) :D

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 21 feb 2014, 01:48

Prvi dan prelaznog roka ide nešto na moj račun.. Tad će se manje trošiti, valjda ćete se zadovoljiti senzacijama :mrgreen:

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 21 feb 2014, 08:35

U nedelju Brendana i ekipu ocekuje susret protiv Swansea.Zanimljivo da je Brendan postao ucitelj nakon sto je Monk preuzeo kormilo Swansea i da ce mu ovo biti prvi susret protiv jednog svog ucenika.A tek mu 41 godina,ocammmiiiii. :mrgreen: 8-)

Swansea je pozitivno reagovao na promjenu trenera tako da se ne trebamo opustati iako ih ne treba ni previse respektirati.U gostima su losi,ostali su bez nekih vecih ambicija u ligi iako nisu sigurni jer ih 4 boda dijeli od Championshipa,a i Europa ima dosta utjecaja na njih-igrali su jucer,a uzvrat protiv Napolia je za 6 dana protiv kojeg imaju aktivan rezultat tako da im je to veci prioritet i vjerujem da ce tu pokusati napraviti neku senzaciju.

Sto se nas tice ocekujem da opet budemo nemilosrdni na Anfieldu.Trebamo nastaviti niz u 2014 godini,a i Swansea kao da je dosao u pravo vrijeme izmedu dvije utakmice sa Napolijem-mozda Monk nekog prvotimca postedi pa bi to moglo iskoristiti kao prosle sezone kada su se odmarali.
Vidjet cemo kakav ce sastav izvesti Brendan jer ce moci racunati i na Jonhsona(sa njim ne bih volio da se zuri),Henderson bi trebao biti 100% spreman(ukoliko nije mislim da nema potrebe da se rizikuje),a i Agger je vec uhvatio kakav takav ritam tako da od njega ocekujem da preuzme kormilo nad odbranom.
Dakle,sve u svemu ocekujem da ih prospemo na Anfieldu i da upisemo nova 3 boda.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 21 feb 2014, 10:06

the scouser je napisao/la:http://www.sportklub.rs/dzerard-sterlin ... ji-u-ekipi
Što ga sokoli Stevie :mrgreen: .

Inače mislim da je Suarez najuspješniji u duelima, nevjerovatno kako se čovjek postavlja pred svaki pas, igrač koji ga čuva često jedino faulom može da mu uzme loptu.
moze i od suareza dosta nauciti sterling mada tesko je skinuti ta njegova postavljanja i kretanja...
sto se sterlinga tice on je najbolji dokaz koliko se tezak rad isplati, covjek je na startu sezone svaki duel gubio a vidi ga sad. jos kad imas trenera koji to zna cijeniti sve je do tebe i izgleda da je i sterling to shvatio.
ja se nadam da ce jos mladih igraca dobiti sansu naredne sezone a dosta ih ima prije svih suso a onda ibe,illori,mcloughlin,wisdom,texeira,robinson,alberto,smith tu su i jos mlađi rossiter,ojo,wilson,sinclair i mladi spanci canos i chirivella ali njih dvojicu nisam gledao koliko ove sto su duze kod nas. ima tu sigurno jos nekoliko igraca vrijednih spomena al meni su ovi nekako u mlađim kategorijama najvise zapeli za oko. e sad od toliko mladih kad bi ih pola napredovalo kako treba za liverpool bi bilo super.
Zadnja izmjena: fera, dana/u 21 feb 2014, 10:24, ukupno mijenjano 1 put.
You are someone else I am still right here

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 21 feb 2014, 10:19

Ibe bi mogao u Birmingham na posudbu do kraja sezone.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 21 feb 2014, 11:21

jel ko gledao Swansea sinoc? predobro igraju ljudi, makar po meni, brzi i imaju precizne nesto duze pasove..il je napoli odron :?
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 21 feb 2014, 11:26

Thunder93 je napisao/la:jel ko gledao Swansea sinoc? predobro igraju ljudi, makar po meni, brzi i imaju precizne nesto duze pasove..il je napoli odron :?
dobar je swansea tesko ce nam biti protiv njih. i bod dosta :mrgreen:
You are someone else I am still right here

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 21 feb 2014, 11:27

Thunder93 je napisao/la:jel ko gledao Swansea sinoc? predobro igraju ljudi, makar po meni, brzi i imaju precizne nesto duze pasove..il je napoli odron :?
Ma Napoli je odron, no sikiriki ;)
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 21 feb 2014, 11:28

I jedno i drugo :)

Mislio sam (a i moj listić) da će 'talijani lako do pobjede al ništa od toga, dobar otpor odlične ekipe iz Velsa. Samim tim biće bolji uzvrat, Swansea ima kvalitete da postigne gol, pokazali su to i sinoć, samo da bude nekad na sabahu da bude super završnica.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 21 feb 2014, 11:28

fera je napisao/la:
dobar je swansea tesko ce nam biti protiv njih. i bod dosta :mrgreen:

To tvoja taktika s pesimizmom? :mrgreen: :mrgreen:
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 21 feb 2014, 12:33

slika
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 21 feb 2014, 13:17

fera je napisao/la:
the scouser je napisao/la:http://www.sportklub.rs/dzerard-sterlin ... ji-u-ekipi
Što ga sokoli Stevie :mrgreen: .

Inače mislim da je Suarez najuspješniji u duelima, nevjerovatno kako se čovjek postavlja pred svaki pas, igrač koji ga čuva često jedino faulom može da mu uzme loptu.
moze i od suareza dosta nauciti sterling mada tesko je skinuti ta njegova postavljanja i kretanja...
sto se sterlinga tice on je najbolji dokaz koliko se tezak rad isplati, covjek je na startu sezone svaki duel gubio a vidi ga sad. jos kad imas trenera koji to zna cijeniti sve je do tebe i izgleda da je i sterling to shvatio.
ja se nadam da ce jos mladih igraca dobiti sansu naredne sezone a dosta ih ima prije svih suso a onda ibe,illori,mcloughlin,wisdom,texeira,robinson,alberto,smith tu su i jos mlađi rossiter,ojo,wilson,sinclair i mladi spanci canos i chirivella ali njih dvojicu nisam gledao koliko ove sto su duze kod nas. ima tu sigurno jos nekoliko igraca vrijednih spomena al meni su ovi nekako u mlađim kategorijama najvise zapeli za oko. e sad od toliko mladih kad bi ih pola napredovalo kako treba za liverpool bi bilo super.
Mislim da je najveći problem za mlade igrače u Liverpoolu što ih ne šalju na adekvatne posudbe. Arsenal i United su Wilsherea i Cleverleya slali u Bolton i Wigan dok su ti timovi bili u EPL-u, prije nego su se ova dvojica uopšte afirmisali kao neki talenti, dok je Teixeira išao u treću ligu čini mi se, Coady je još uvijek tamo, Wisdom i Robinson u C'ship...Njih 4 imaju po 20 godina, ili su u dvadesetoj, prošlo je vrijeme za njihovo seljakanje po nižim ligama.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 21 feb 2014, 13:18

Teixeria i Ibe će vjerovatno u nastavku sezone dobijati priliku. Po meni su obojica isti slučaj kao Sterling, iz sezone u sezonu dosta napreduju. :)
Evo izgleda Ibe i zvanično do kraja sezone na posudbi u B'hamu. 8-)

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.