ma avdija ti je sve u reprezentaciji i krilo i bek i napadac ma sve on igraRollMan je napisao/la:Ako sam dobro skonto sad je Vršajević zamjena zamjeni zamjene desnog beka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
ma avdija ti je sve u reprezentaciji i krilo i bek i napadac ma sve on igraRollMan je napisao/la:Ako sam dobro skonto sad je Vršajević zamjena zamjeni zamjene desnog beka
dobar ti videoPrincipatus je napisao/la:Pozdravljam ovaj poziv Vrsajevicu. Sad protiv Egipta ga mozemo testirati, da vidimo sta moze i hoce li dobivati poziv za SP, da nam tu pomogne kao zamjena Vranjesu, koji je zamjena Mujdzi. Vjerovatno hoce, ako "bude standardno igrao u Hajduku".![]()
Protiv Argentine ce biti nas dzoker, jer ipak ih on poznaje iz prosle utakmice, gdje ih je brutalno probijao po strani:
[youtube][/youtube]
pokazi mi taj video sta su to dobro uradili npr visca koliko je ubacaja imo u sesnesterac i koliko sutova u gol argentine a za kolasinca vozali ga isto ko i avdiju i ostale nase igrace jos ljudi igrali sa pola snageDjorkaeff je napisao/la:Višća i Kolašinac
pokazi video i ja sam napisem da pisem gluposti pa vidjece se u brazilu sta je argentina u punom sastavu....pojest ce nas ljudi....iako bi ja volio da bude suprotno ali teskoDjorkaeff je napisao/la:
kaže kolašinca vozali ko avdiju.. nemam riječi, jesil ti uopšte gledao utakmicu?samoposteno je napisao/la:pokazi mi taj video sta su to dobro uradili npr visca koliko je ubacaja imo u sesnesterac i koliko sutova u gol argentine a za kolasinca vozali ga isto ko i avdiju i ostale nase igrace jos ljudi igrali sa pola snageDjorkaeff je napisao/la:Višća i Kolašinac
ma nema rasturili su argentinu viscu odma poslije te utakmice kupio arsenalDjorkaeff je napisao/la:Ovo je onaj iz Zenice, ne bi me čudilo da ga ja Avdija nekad poguro da ima za kladare pa ga ovaj nesebično brani po forumu.
Po svim relevantnim stručnjacima jedini su Višća i Kolašinac odigrali utakmicu na nekom nivou, dok su ostali naši reprezentativci odigrali daleko ispod svog nivoa.
da je visci i u hajduku zaigrat jer hajduk je za njegov baklavaspor brat bratu realDjorkaeff je napisao/la:Kupio ga je Roberto Carlos iz Hajduka.
Da je bilo koji igrač guran koliko je ovaj poluproizvod, dogurao bi minimalno do prve lige Ukrajine.
sala ba zaboli me i za viscu i za avdijuDjorkaeff je napisao/la:Fakat si neozbiljan.
Hajduku je ostalo samo ime kao i od naši "veliki" klubovasamoposteno je napisao/la:da je visci i u hajduku zaigrat jer hajduk je za njegov baklavaspor brat bratu realDjorkaeff je napisao/la:Kupio ga je Roberto Carlos iz Hajduka.
Da je bilo koji igrač guran koliko je ovaj poluproizvod, dogurao bi minimalno do prve lige Ukrajine.
Ne branim ove lose ubacaje, medjutim mogao se napraviti video kako se od Ibisevica i ostale "zvijezde" odbija lopta kao od drvoaqarius je napisao/la:Istina Argentinci mogu da vozaju bilo koju odbranu na svijetu a kamoli ne našu.Ovaj video međutim ne pokazuje Avdijine propuste u odbrani nego nego njegovu ograničenost u napadu(za odbranu jednostavno nema ono nešto)...ovdje vidimo da je pretrčao igrača i najlakši dio koji bi trebao biti za profi fudbalera (čist centaršut) on pošalje u šumu,drugi primjer još očitiji..katastrofa...i bilo ih je još milion.Jedini dobar centaršut je bio u Zenici protiv Lihtenštajna.Avdija ne zna...vjerovatno bi i on volio da zna...ili brate danjuj ,noćivaj,vježbaj centaršut..pa to mu je kruh majka mu stara...
Najrealnije,Argentici su najvise levatili Avdiju u drugom poluvremenu pogotovo,toliko da sam se osjecao posramljeno jer su po nasoj desnoj strani igrali egzibicijski.Sabinho je napisao/la:Hajde budimo realni Argentinci su levatili sve nase defanzivce, radili sta im se milo, jedino je zapinjalo oko Kolasinca medjutim znalo je i tu propustiti.
Citav mec je bio egzibicijski na svim dijelovima terena. Strah me da pomislim sta bi bilo da je i Messi igrao.drummer je napisao/la:Najrealnije,Argentici su najvise levatili Avdiju u drugom poluvremenu pogotovo,toliko da sam se osjecao posramljeno jer su po nasoj desnoj strani igrali egzibicijski.Sabinho je napisao/la:Hajde budimo realni Argentinci su levatili sve nase defanzivce, radili sta im se milo, jedino je zapinjalo oko Kolasinca medjutim znalo je i tu propustiti.
Trenutno korisnika/ca: MostarNeretva, Proximic, Venom i 27 gostiju.