dobro dosao i da znas, sve sto napises bit ce upotrebljeno protiv tebe

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Hvala na dobrodošliciSage je napisao/la:@tona
dobro dosao i da znas, sve sto napises bit ce upotrebljeno protiv tebe...takva su pravila ovdje
Gastone kralju hvala na dobrodošlicigaston je napisao/la:Welcome @tona
Kako je Konop prejak igrač, horozovi ga se bukvalno boje
ja mu se nadam na ljetoOTNYS_YNWA je napisao/la:Šteta što ne dođe
moze i od suareza dosta nauciti sterling mada tesko je skinuti ta njegova postavljanja i kretanja...the scouser je napisao/la:http://www.sportklub.rs/dzerard-sterlin ... ji-u-ekipi
Što ga sokoli Stevie.
Inače mislim da je Suarez najuspješniji u duelima, nevjerovatno kako se čovjek postavlja pred svaki pas, igrač koji ga čuva često jedino faulom može da mu uzme loptu.
dobar je swansea tesko ce nam biti protiv njih. i bod dostaThunder93 je napisao/la:jel ko gledao Swansea sinoc? predobro igraju ljudi, makar po meni, brzi i imaju precizne nesto duze pasove..il je napoli odron
Ma Napoli je odron, no sikirikiThunder93 je napisao/la:jel ko gledao Swansea sinoc? predobro igraju ljudi, makar po meni, brzi i imaju precizne nesto duze pasove..il je napoli odron
I jedno i drugoThunder93 je napisao/la:jel ko gledao Swansea sinoc? predobro igraju ljudi, makar po meni, brzi i imaju precizne nesto duze pasove..il je napoli odron
fera je napisao/la:dobar je swansea tesko ce nam biti protiv njih. i bod dostaThunder93 je napisao/la:jel ko gledao Swansea sinoc? predobro igraju ljudi, makar po meni, brzi i imaju precizne nesto duze pasove..il je napoli odron
Mislim da je najveći problem za mlade igrače u Liverpoolu što ih ne šalju na adekvatne posudbe. Arsenal i United su Wilsherea i Cleverleya slali u Bolton i Wigan dok su ti timovi bili u EPL-u, prije nego su se ova dvojica uopšte afirmisali kao neki talenti, dok je Teixeira išao u treću ligu čini mi se, Coady je još uvijek tamo, Wisdom i Robinson u C'ship...Njih 4 imaju po 20 godina, ili su u dvadesetoj, prošlo je vrijeme za njihovo seljakanje po nižim ligama.fera je napisao/la:moze i od suareza dosta nauciti sterling mada tesko je skinuti ta njegova postavljanja i kretanja...the scouser je napisao/la:http://www.sportklub.rs/dzerard-sterlin ... ji-u-ekipi
Što ga sokoli Stevie.
Inače mislim da je Suarez najuspješniji u duelima, nevjerovatno kako se čovjek postavlja pred svaki pas, igrač koji ga čuva često jedino faulom može da mu uzme loptu.
sto se sterlinga tice on je najbolji dokaz koliko se tezak rad isplati, covjek je na startu sezone svaki duel gubio a vidi ga sad. jos kad imas trenera koji to zna cijeniti sve je do tebe i izgleda da je i sterling to shvatio.
ja se nadam da ce jos mladih igraca dobiti sansu naredne sezone a dosta ih ima prije svih suso a onda ibe,illori,mcloughlin,wisdom,texeira,robinson,alberto,smith tu su i jos mlađi rossiter,ojo,wilson,sinclair i mladi spanci canos i chirivella ali njih dvojicu nisam gledao koliko ove sto su duze kod nas. ima tu sigurno jos nekoliko igraca vrijednih spomena al meni su ovi nekako u mlađim kategorijama najvise zapeli za oko. e sad od toliko mladih kad bi ih pola napredovalo kako treba za liverpool bi bilo super.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.