FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

sajo10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la sajo10 » 28 jan 2010, 12:09

Dobro mozese razumiti zasto je tesko dati puno golova, mislim ipak stadion je haus, puno snijega itd. Normalno da je onda teze postici golove, a Osim ja dao (gotovo) svim igracima priliku zato da rezultat je zamene OK. :)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 28 jan 2010, 12:25

Stole iz Bora je napisao/la:ZELJEZNICAR REMIZIRAO PROTIV SOMBORA

Jedini pogodak za plave u remiju od 1:1 postigao novajlija Bajro Spahic*Na probi Luka Krncevic i Darijo Radalic.

ZELJEZNICAR je jucer remizirao(1:1)u prijateljskoj utakmici igranoj protiv Sombora,nakon sto je utakmica protiv Vojvodine otkazana zbog snijega.
Naime,velike kolicine snijega na Gradskom stadionu u Vrbasu sprijecile su prijateljsku utakmicu dva tima iz nekadasnje jugoslavenske lige,pa su plavi odigrali mec protiv svojih domacina.Jedini gol na utakmici za plave postigao je novajlija Bajro Spahic,a menadzer kluba Amar Osim u ovom mecu prilike je pruzio gotovo svim igracima.Postedjeni su bili Culum i Selimovic,koji se zale na povrede,te Guso.
Za ZELJEZNICAR su protiv Sombora zaigrali:
Radosevic,Bucan,Radmanovic,Kerla,Mesic,Svraka,Bekric,Visca,Serdarevic,Popovic i Mesanovic,dok su priliku u nastovku dobili jos:
Mirsad i Haris Beslija,Simic,Faric,Kovacevic,Rovcanin,Bajic i strijelac Spahic.
Inace,na probu su stigla i dvojica ofanzivaca i to Luka Krncevic,nekadasnji omladinac NK Zadar ciji je posljednji klub splitski Hajduk,te izvjesni Darijo Radalic,koji je nastupao za FC Zurcih.
Naredna utakmicu ZELJEZNICAR igra za dva dana,kada se ocekuje da se ekipi prikljuce i Mehic,Stanic,Sehic i Colic,koji su ostali u Sarajevu zbog povreda.

Oslobodjenje

Kakvi su ovo anonimusi na probu dosli .. :?
Pa na probu obicno dolaze mladi neafirmisani igraci ne znam sta je tu cudno inace krncevic je bio najbolji junior zadra, i potpisao profesionalni ugovor sa Hajdukom tu se nije uspio nadmetnuti a i Hajduk krese igracki kadar jer imaju preko 50 igraca pod ugovorom, Radalic je defanzivac nastupao u mladjim kategorijama za Cirih a kasnije igrao po nekim nizeligasima u Svici, uostalom proba ko proba ako ne zadovolje sretno slicno kao Tojaga koji nije zadovolji.Bajro bi mogao biti pojacanje pa mozda cak i najvece iznenadjenje u ekipi.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 28 jan 2010, 12:35

drago mi je vidjet da Bajro zabija , ocekujem bar 2 njegova pogodka protiv čelika :D

i znal ko ukolko igramo protiv metalca

i jos jedan EDIT:

Po lošem vremenu, fudbaleri Vojvodine pobedili su izabrani tim Metalca iz Futoga sa 3:0. Strelci za crveno-bele bili su Mudrinski, Karan i Adams.

ocekujem i nasu pobjedu od bar 4:0 :D
Zadnja izmjena: samir_tm87, dana/u 28 jan 2010, 12:42, ukupno mijenjano 1 put.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 28 jan 2010, 12:41

pile87 je napisao/la:Pa na probu obicno dolaze mladi neafirmisani igraci ne znam sta je tu cudno inace krncevic je bio najbolji junior zadra, i potpisao profesionalni ugovor sa Hajdukom tu se nije uspio nadmetnuti a i Hajduk krese igracki kadar jer imaju preko 50 igraca pod ugovorom, Radalic je defanzivac nastupao u mladjim kategorijama za Cirih a kasnije igrao po nekim nizeligasima u Svici, uostalom proba ko proba ako ne zadovolje sretno slicno kao Tojaga koji nije zadovolji.Bajro bi mogao biti pojacanje pa mozda cak i najvece iznenadjenje u ekipi.
Sve ja to znam i tako je uvjek bilo ali .. Zar nije prica isla svo vrijeme da ce dovesti 2-3 POJACANJA koja se mogu odmah uklopiti u ekipu i nikoga vise? Ista ta prica kaze da ako ne dovedu prava pojacanja onda nece nikoga ni dovoditi. Ili sam ja pogresno shvatio pricu?

E sad sto se tice ovih mladjih igraca koji dolaze na probu. Tu bi se jedino isplatilo da se sa njima potpise ugovor na duzi period pa da se uigravaju u nastavku po malo a onda da sljedece pripreme prodju u kompletu. I to sve ako se pokazu da bi nesto moglo biti od njih.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 28 jan 2010, 12:45

Stole iz Bora je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Pa na probu obicno dolaze mladi neafirmisani igraci ne znam sta je tu cudno inace krncevic je bio najbolji junior zadra, i potpisao profesionalni ugovor sa Hajdukom tu se nije uspio nadmetnuti a i Hajduk krese igracki kadar jer imaju preko 50 igraca pod ugovorom, Radalic je defanzivac nastupao u mladjim kategorijama za Cirih a kasnije igrao po nekim nizeligasima u Svici, uostalom proba ko proba ako ne zadovolje sretno slicno kao Tojaga koji nije zadovolji.Bajro bi mogao biti pojacanje pa mozda cak i najvece iznenadjenje u ekipi.
Sve ja to znam i tako je uvjek bilo ali .. Zar nije prica isla svo vrijeme da ce dovesti 2-3 POJACANJA koja se mogu odmah uklopiti u ekipu i nikoga vise? Ista ta prica kaze da ako ne dovedu prava pojacanja onda nece nikoga ni dovoditi. Ili sam ja pogresno shvatio pricu?

E sad sto se tice ovih mladjih igraca koji dolaze na probu. Tu bi se jedino isplatilo da se sa njima potpise ugovor na duzi period pa da se uigravaju u nastavku po malo a onda da sljedece pripreme prodju u kompletu. I to sve ako se pokazu da bi nesto moglo biti od njih.
Prvo je bilo prica da cemo dovest 5 kvalitetni igraca,ali to su sve bajke jer nemamo para za jednog kvalitetnog.Mislim da ce Spahic bit iznenadjenje sezone ako zadovolji,a nadam se da hoce.
AMAR OSIM!

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 28 jan 2010, 12:46

znal ko kakav je gol dao Bajro?

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 28 jan 2010, 13:00

samir_tm87 je napisao/la:znal ko kakav je gol dao Bajro?
petom iz voleja

Mogu mislit koliko su dobro spremni kad to neBrko spominje...inace bi ih ofirao po novinama...
vala nek su pocele pripremne utakmice da ima kakvih desavanja...dopizdila ona tisina
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 28 jan 2010, 13:04

Stole iz Bora je napisao/la:Sve ja to znam i tako je uvjek bilo ali .. Zar nije prica isla svo vrijeme da ce dovesti 2-3 POJACANJA koja se mogu odmah uklopiti u ekipu i nikoga vise? Ista ta prica kaze da ako ne dovedu prava pojacanja onda nece nikoga ni dovoditi. Ili sam ja pogresno shvatio pricu?

Dobro si shvatio, tako su i rekli, po onom sto ja znam i probali su dovesti takva dva igraca, nazalost nisu uspjeli, da li imaju nekih rezervnih opcija ne znam.Nudili su se i neki igraci koji su trazili povelike cifre unaprijed a nisu nesto aman zaman igracine.brko je pohvalio fizicku spremu igraca :D
Bar nismo cekali Vuleta mjesec dana a on dobije stan od Borca i potpise sa njima vidis da ima gore od goreg :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 28 jan 2010, 13:29

Seyo_TM je napisao/la:
petom iz voleja

Mogu mislit koliko su dobro spremni kad to neBrko spominje...inace bi ih ofirao po novinama...
vala nek su pocele pripremne utakmice da ima kakvih desavanja...dopizdila ona tisina

haha dada glavom sa centra :D

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 28 jan 2010, 14:34

Seyo_TM je napisao/la:
petom iz voleja

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

madridista
Kontakt:

Post Postao/la madridista » 28 jan 2010, 14:45

Ljudi, ima li novosti vezano za Karoglana? Da li su pregovori u toku?

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 28 jan 2010, 14:50

madridista je napisao/la:Ljudi, ima li novosti vezano za Karoglana? Da li su pregovori u toku?
Izgleda da je propalo ko kauc...

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 28 jan 2010, 14:56

Tesko je dovest sad neko ime provjereno na polusezoni jer svako je pod ugovorom, a zna se da mi dovodimo samo igrace za platu i bez obestecenja, a sta se bunite za ove sto dolaze na probu, pa budu ljudi nekoliko dana i ako zadovolje ostanu ako ne idu dalje, nevidim sta je tu problem samo se moze profitirati ako se neko dokaze, a slazem se da treba potpisivati duze ugovore i stavljati klauzule

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 28 jan 2010, 15:02

Iako mislim da je to tesko jer u nasoj ligi ima ciganskih klubova, a i igraci ovi koji su neka imena samo imaju cilj odigrat sezonu ili pola, vratit formu pa otic, i tako ako im se ponudi neki ugovor pod kojim bi bilo teze otic jer se trazi obestecenje ili je na duzi rok, onda oni radje odu u ove sugave klubove koji to koriste i dobiju igrace koji preko qrca odigraju i odu sezonu i odu, zato je jedini nacin za dovodjenje dobrih igraca stabilizovat klub prvo finansijski, znaci redovne i dobre plate, igrati evropu svake sezone, vratit ime klubu tako da se svi otimaju da igraju u zelji

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 28 jan 2010, 15:18

Jeste,ali bez dobrih igraca ne mozes doci u evropu...pravilno bi bilo da se napravi dobar skauting po BiH,pa da se kvalitetni omladinci dovode,naravno uz kvalitetan rad skole,moglo bi se za dvije tri godine pronaci desetak kvalitetnih igraca sa prosjekom do 22 godine,pod cvrstim ugovorima koji dugo traju...onda bi njihovom prodajom napravili pravi pomak,ali ne mogu oni izboriti evropu,treba 6-7 iskusnih pravih igraca koji ce nositi igru a ovi mladi da stasaju...nemamo love,treba nam lova,mozemo je izganjati preko evrope,nemamo love da kupimo bilo koga ko je provjeren,mladi igraci ne mogu da iznesu teret i tako ukrug....sve mi se cini kao pat pozicija...jedino ako nas p.osere sreca pa da ove godine izletimo u evropu slucajno,pa da na foru kupimo nekoga jer evropa privlaci sve igrace,pa uz malo srece izgurati dva kola za prvi put i lagano i pametno utrositi novac koji je dobijen...zvuci kao plan ove uprave...a dzeko i stila ce se prodati jednog dana pa ce biti i to olaksica...treba uvijek raditi na mladim igracima i davati im probe,ova dvojica sto su dosli na probu imaju sansu,pa ako prodju dobro i jeste,nisu skupi i ko zna,mozda ce nam valjati ubuduce...ako ne prodju nikom nista,nije klub nista izgubio...
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 28 jan 2010, 15:39

Najvaznija stvar je sto nam niko nije otisao (coca je davno bio izgubljen)...dobili smo golmana koji ce sehi biti konkurencija ili ovaj njemu, svejedno mi, samo neka ga kupe ako je toliko bolji od sehe...Bajro ce vjerovatno potpisat, sto znaci da smo napad pojacali...ima jos par dana pa cemo vidjeti za druge pozicije...
Mislim da polako izlazimo iz te "pat pozicije"...europa je blizu, a mi sve bolju ekipu imamo...na ljeto Dzeko se sigurno prodaje, ali mu sigurno cijena nece biti kao ljetos, jedino ako ga ne prosere, ali sa onom ekipom sumnjam...pa pare od europe...igraci ce sami dolaziti i nudit se, jer pored sredjenijih finansija, koji to klub na balkanu moze skupiti preko 10 000hiljada ljudi a da se ne bori za titulu i da nije derbi...itetako imponuje igracu da ga bodri 10 000 nego 500-1000...samo se sjetite culuma kad je dosao i kad ga je jug prozvao...letio je po terenu, glavom na krampon...
Mi idemo naprijed i to se nemoze zaustaviti :mrgreen: samo se sjetite onih slika koje sam postavio :mrgreen:

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 28 jan 2010, 17:00

Ma ja sam zadvoljan trenutnim kvalitetom koji imamo. Ovu ekipu treba dodatno uigrati za ovo neko vrijeme predvidjeno za pripreme i to bi bilo to. Dobar potez Amara je sto je igracima dao zadatak da fizicku spremu odrzavaju, i da konstatno treniraju dok pripreme nisu pocele, pa se na fizickoj spremi sada i ne mora raditi toliko, koliko na uigravanju, koje je ruku na srce bilo ovu polusezonu oscilirajuce, u nekim slucajevima jako dobro a u nekima potpuno rasulo... Dobra stvar je takodje sto je vecina igraca duzi period zajedno, sto na ovoj polusezoni nisu odlazili kljucni igraci ne racunajuci Cocalica pizdeka... Nadam se da ce i Bekric ostati i da ce ovaj mali Spahic potpisati, jer sam cuo da je strasan igrac i da bi od njega moglo biti nesto ...

shkembe
Kontakt:

Post Postao/la shkembe » 28 jan 2010, 17:13

auuuuuuuuuuu bajro zabio!!meni se cini da ce ovo bit pojacanje al pravo gledao sam ga stvarno par puna masina je!!!svaka cast jedva cekam da ga vidim u nasoj ligi na pocne!!!ali znajuci brku morace da se napati da zaigra!!! :lol:

Gluposti
Kontakt:

Post Postao/la Gluposti » 28 jan 2010, 17:36

scorpion je napisao/la:
Gluposti je napisao/la:jeste vi njega gledali kako momak igra i ja jesam nadam sse da ce obuci plavi dres a u Famosu je zabio mizerni 36 golova a dok je u rudaru iz breze igrao bio je alfa i omega . a cim je ovo pripreme prrosao mislim da ce i ostat jer on je na probi dosao i nema isti status kao mesanovic i lazar on se duplo trudi od njih
da ti nisi slucajno njegov advokat ili u najgorem slucaju neki njegov bratic??
Sve dok ga ne vidimo nemoj nam ga predstavljati kao Van Bastena.
Zabi ga Bajraga !! Sad sam njegov menađer

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 28 jan 2010, 17:40

Kad ce se znati hoceli Spahic potpisati ?
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.