FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FK Sarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FK Sarajevo » 28 jan 2010, 12:15

Kolko smo njega cekali mogli smo dobrog stopera naci to mi je najvise krivo kako ces sad naci dobrog stopera prijelazni rok samo sto nije gotov
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 28 jan 2010, 12:43

miky_hz je napisao/la:Vule srbine Horde su uz tebe...

Logican izbor i sam bi vjerovatno ovako izabrao da sam u njegovoj poziciji...logicno momak je njihov,citav zivot je dole,kod nas je bio nesto malo odigrao momacki zagotivio nas,al ipak krv nije voda,srce vuce na svoje...sasvim logican izbor,plus sto su mu vjerovatno dali i bolje uslove uz sve to...

Hvala bogu da je ovo zavrsilo,hajmo dalje ;)
M ebo te on,vuko nas je za nos ko da smo levati,mjesec dana sad ovo,sad ono,dabogda slomio nogu u prvoj utakmici :!:

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 28 jan 2010, 12:50

Nije nas on vukao za nos, vec mu je nasa uprav dozvolila da se tako ponasa.
Koji ozbiljan klub dozvoli igracu toliko da razmislja.
Ovo je bila vise neka socijalna varijanta, ako dodje super, ako ne dodje hebiga ;)

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 28 jan 2010, 12:53

Imao sam osjecaj da ce ovako zavrsiti.
Njemu nek je sa srecom, a ovi nasi il nek dovedu nekog pravog igraca u vezni red na Janjosevo mjesto il nek odmah kupe prnje

ency_hz87
Kontakt:

Post Postao/la ency_hz87 » 28 jan 2010, 12:57

borac_sampion je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:Nemoj Vule da bi se ikada sjetio Sarajeva niti da bi zelio doci u Sarajevo sretno ti u Borcu ali po meni nama vise nikad netrebas niti si dobro dosao mozete vi pricati sta hocete ovo ono on u Sarajevu je igrao zbog para manite se toga srce ovo ono sad smo vidjeli sve VULE NEDOLAZI VISE NIKADA
Pa njemu u BL zivi cijela porodica,trebas ga razmjeti..za vas je igrao kao lav i ja mislim da mu morate biti zahvalni a ne ovakvi postovi..Imate sanse za Grujice ovi nasi doveli 2 vezna izgleda za njega nema mjesta
tako je,Vule kad je igrao igrao je srcem i borio se i uvijek cu ga postovati i bice mi drag igrac nemojte ga sada nesto kao napadati sto je otisao u borac,tu je zapoceo karijeru u tom grdu mu zivi cijela porodica i gotovo,a ovo da ce nam doci grujic nedo bog nek i njega borac pokupi za mene definitivno najgori igrac kojeg mozemo dovesti!!
.............::za bordo-bijele::.............
Gdje god bili uvijek smo korak ispred vaS
... VAMOS SARAJEVO ! ...

jasmin93
Kontakt:

Post Postao/la jasmin93 » 28 jan 2010, 13:17

@FK Sarajevo i ultrarajvosa: momci, nemojte sramotiti i ovo malo obraza što imamo, mi pravi navijači... Zapravo, mi što volimo klub, što ne navijamo za njeg. ;) Kao prvo, kako možete biti nezahvalni prema momku koji je Pelaku slomio nogu? Daj saberi se, svega ti. ;) Dalje, dvije-tri sezone, ili koliko već, ginuo je za naš tim, svi smo bili ponosni što je bio dio nas, čak je bio i u generaciji koja je uzela titulu 06/07. Šta vam još treba? Dečko rodom iz Banja Luke, kao što neko prije reče, ima rodbine tamo i normalno je da će otići. Svaka ptica svom gnijezdu leti, a s druge strane, nismo mi krivi što imamo nesposobnu upravu. ;)

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 28 jan 2010, 13:19

jasmin93 je napisao/la:@FK Sarajevo i ultrarajvosa: momci, nemojte sramotiti i ovo malo obraza što imamo, mi pravi navijači... Zapravo, mi što volimo klub, što ne navijamo za njeg. ;) Kao prvo, kako možete biti nezahvalni prema momku koji je Pelaku slomio nogu? Daj saberi se, svega ti. ;) Dalje, dvije-tri sezone, ili koliko već, ginuo je za naš tim, svi smo bili ponosni što je bio dio nas, čak je bio i u generaciji koja je uzela titulu 06/07. Šta vam još treba? Dečko rodom iz Banja Luke, kao što neko prije reče, ima rodbine tamo i normalno je da će otići. Svaka ptica svom gnijezdu leti, a s druge strane, nismo mi krivi što imamo nesposobnu upravu. ;)
Ginuo zbog novca dosao u Sarajevo jer ga niko nije htio gledajte i te cinjenice nemojte samo gledati zato sto je dobro odigrao evo vukao nas za nos mjesec dana mi sve cekali njega treba nam stoper,a on te prevari i gdje ces sad neci dobrog stopera ali da ima slobodne papire on nije na gubitku ali mi jesmo
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 28 jan 2010, 13:29

FK Sarajevo je napisao/la:
jasmin93 je napisao/la:@FK Sarajevo i ultrarajvosa: momci, nemojte sramotiti i ovo malo obraza što imamo, mi pravi navijači... Zapravo, mi što volimo klub, što ne navijamo za njeg. ;) Kao prvo, kako možete biti nezahvalni prema momku koji je Pelaku slomio nogu? Daj saberi se, svega ti. ;) Dalje, dvije-tri sezone, ili koliko već, ginuo je za naš tim, svi smo bili ponosni što je bio dio nas, čak je bio i u generaciji koja je uzela titulu 06/07. Šta vam još treba? Dečko rodom iz Banja Luke, kao što neko prije reče, ima rodbine tamo i normalno je da će otići. Svaka ptica svom gnijezdu leti, a s druge strane, nismo mi krivi što imamo nesposobnu upravu. ;)
Ginuo zbog novca dosao u Sarajevo jer ga niko nije htio gledajte i te cinjenice nemojte samo gledati zato sto je dobro odigrao evo vukao nas za nos mjesec dana mi sve cekali njega treba nam stoper,a on te prevari i gdje ces sad neci dobrog stopera ali da ima slobodne papire on nije na gubitku ali mi jesmo
Kakvog ba novca, tad u Sarajevu bila situacija gora nego u KK Bosni trenutno, znaci plata se dobijala kad je praznik kakav i jos ako naleti neka marka sa strane.
Vukao nas za nos jest ali to smo mi vise krivi nego on, mogli smo naci milion stopera i da mi njega odj.ebemo, ali nismo i ko nam je kriv.
Nek igra Dupovac sad stopera il nek dovedu pravog razbijaca na zadnjeg veznog.

jasmin93
Kontakt:

Post Postao/la jasmin93 » 28 jan 2010, 13:31

FK Sarajevo je napisao/la:
Nismo na gubitku. Imamo Maksu i Torlaka koji su vjerovatno najbolji stoperski par u ligi. U Sarajevo nije došao zbog novca, došao je iz sportskih razloga, jer je znao da se stvara tim koji je spreman osvojit titulu, tako bi lakše otišao u inostranstvo. Stoper nam nije neophodan, radije bi se trebalo dovest beka, prvenstveno zamjena za Belog, jer smo na toj poziciji najtanji. ;)

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 28 jan 2010, 13:44

Ti i pravi navijac,a ja nisam,sinko moj ja Sarajevo godinama,slabo sam koju utakmicu propustio,od 95,bjezao iz osnovne,srednje kole,sa posla,sve zbog Sarajeva,i ti ces mi pricati sta je pravi navijac i obraz... :oops: Vule je ispao p icka u ovoj situaciji i tacka,kolko vremena na s zavlaci i zavarava,sve sam zavrsio sa Sarajevom,daje laznu nadu navijacima i na kraju ode u borac,u kojem je ponikao i ja postujem to,ali zbog ovoga sto je prije toga uradio,za mene je umro,kao igrac,jer niko se nesmije igrati sa nasom svetinjom FkSarajevo i praviti budale od nasih navijaca,meni je klub uvjek na prvom mjestu,a igraci dolaze,odlaze....

anonimus
Kontakt:

Post Postao/la anonimus » 28 jan 2010, 13:50

A ko je to pricao od nasih govana iz uprave sa Vuletom,pa to su nesposobni ljudi da pricaju sa bilo kim a ne da pricaju o prelasku igraca majku im lopovsku,i onda se cudimo so nije dosao pa nije on ni sekunde kriv! Samo da kazem da ce Zvaljku i ovim debilima doci kraj kad tad pa da cemo im po njihovim kostima nadoknaditi ovo nerviranje!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 28 jan 2010, 14:02

Eto ostali ste i bez Vuleta,uprava vam nema veze sa vezom,takvog igraca olako prepustit drugoj ekipi stvarno je grijeh,al aj sta cete kad danasnje uprave samo sebe gledaju i svoj djep :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

D3n!$!nH0
Kontakt:

Post Postao/la D3n!$!nH0 » 28 jan 2010, 14:02

necu da citam komentare samo znam da je uprava za sve kriva baljak i kompanija odlazite vise unistavate nam klub!!!!!!

vule sretno gdje god da igras!!!!
91.148.116.174:27028 udjite domaci server bez citera cs 1.6!!!!

MI SMO DIVOVI SVAKO NAM JE PLIJEN NAS JE CIJELI SVIJET U BORDO OBOJEN!!!!!

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 28 jan 2010, 14:03

majku im ebem nesposobnu, zelim im sve najgore, **** jedna nesposobna.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 28 jan 2010, 14:06

UPRAVA NAPOLJE

:arrow: :arrow: :arrow: majmuni jedni kako ih nije stid
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 28 jan 2010, 14:10

Bezveze se prepucavate,kod nas na ovim prostorima igraci mogu samo gotiviti neki Klub malo vise od nekog drugog.
Slabo ko igra srcem,rijetki su...
Zato ne serite to sa Vuletom,razumijem to familija mu u BL-u,sve OK.Njegov odabir je to bio i tacka.
Za mene je normalno da igrac odmah ode u inostranstvo cim malo bolje igra,udje u formu...
Znaci NIKO mozda jedan,dva igraca maksimalno da igraju srcem...
Ako neko igra srcem,nek ostane tu u Gradu Sarajevu skoro citavu karijeru,nek igra za NAS pa kako god. !
Ti igraju srcem,a ne malo malo idu negdje.Ma vozdrica.Ja sam takvog misljenja,naravno ako ste me razumjeli.
NON MOLLARE MAI

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 28 jan 2010, 14:12

ma uzalud se sad raspravljate...srce ili ne....znamo svi ko snosi odgovornost...i da nije tih majmuna vule bi danas bio nas igrac....toliko.

UPRAVA NAPOLJE
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 28 jan 2010, 14:15

@ FK SARAJEVO - Pa kako čovječe neshvatiš da nas Vule nije vukao za nos. Nas naša uprava vuče za nos već par godina. Možeš mi samo reći da li je tebi logično da uprava koja je zaradila para od Evrope ima zacrtanu metu samo na jednog igrača i šta tu očekivati. Čovjeke je još Borčev navijač i ne znam šta se buniš bezveze. Vjeruj da on nije ni onaj 1% kriv zbog toga što se nije vratio u naš tim. Treba izbaciti upravu prvo. Ono što bar za malo raduje jesu naši mladi igrači, koji su jedni od najboljih , ako ne i najbolji u državi. A ti nastaviti pljuvati po Vuletu... :roll:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 28 jan 2010, 14:42

Vule je izigrao Sarajevo i treba mu zatvoriti vrata kluba za sva vremena,cinjenica da je tome kumovala i nesposobna uprava Sarajeva,ocito su ovim pokazali da nemaju evropske ambicije,a u klubu sa koseva nikada nije bilo vise novca,to su izjavili i sami fudbaleri ...Uprava napolje!

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 28 jan 2010, 14:50

osim uprave krivi smi i mi navijaci sa svojim dizanjem pojedinih igraca,Marciana (jedino u BIH bih igrao za FCS) pa ode u siroki 3 dana kasnije,Matko-ista prica,pa sad Vule,ma bezbroj primjera.
Moramo vec jednom shvatiti da svi oni igraju samo za pare,sto je i normalno. Zato ja i ne volim govoriti protiv nasih igraca,ovo sa strane je uzas.
Zato je Alen Skoro jedini posljeratni igrac koji se sto se mene tice moze 100 puta vratiti u klub-Princ Sarajeva,kapa dole,a uprava,Vule i dr olos crknite bilo je i gorih vremena za nas....

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 17 gostiju.