Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- zlatniljiljan89
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
oj komentatora 

Ubila ga ona prosla utakmica. Sta je ovo kurcevo vrijeme ne moze dobiti ni blizu minuta koliko je ranije imao. Jos ako ovaj Hill trade uspije bit ce zaebano.
imal dje YES tv stream ?
http://cdnx.livetv.sx/webplayer.php?t=i ... &ci=3&si=3BosnaSTL je napisao/la:imal dje YES tv stream ?
Nigdje nikoga
Ajde Mirza sad odigraj dobro ovih 4-5 min

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Napokon
Oooj sta on meni radi...alarm navit u petak radi njegovih 10 minuta
Pa sta je ovo, pa otvorene suteve masi u serijama 

Masi ko stoka, al i pogađa najvaznije suteve ... 

Zadnja izmjena: samson, dana/u 20 feb 2014, 05:02, ukupno mijenjano 1 put.
8 poena na 7 suteva, 6 trica uzme i morao je pogoditi bar 4, otvoreni sutevi skroz. Mozda vuce neku povredu.
Ne mogu da vjerujeeeem pa stvarno pogadja rltri puta tezi sut..ali 2 puta je bio sam ko duh i on masi..pa da je barem jednu pogodio od te dvije
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
steta za one otvorene suteve ali prelako je to za njega
hajde sad nemojte ispustiti

hajde sad nemojte ispustiti
[youtube][/youtube]
18 minuta, 8 poena i 3 skoka. Slabo je ovo nocas bilo opcenito iako brojke i nisu lose kad se gleda njegov prosjek.
ti ga bas pretjerujes zbog cega je slab zato sto je promasio 2 otvorena suta ili stanerkolfc je napisao/la:18 minuta, 8 poena i 3 skoka. Slabo je ovo nocas bilo opcenito iako brojke i nisu lose kad se gleda njegov prosjek.

Mozda zbog toga sto me navikao na bolje od ovog ove sezone. u odbrani su ga nadskakali cesto igraci Utaha sto nije dobro nikako.semir01 je napisao/la:ti ga bas pretjerujes zbog cega je slab zato sto je promasio 2 otvorena suta ili stanerkolfc je napisao/la:18 minuta, 8 poena i 3 skoka. Slabo je ovo nocas bilo opcenito iako brojke i nisu lose kad se gleda njegov prosjek.![]()
da je toliko slab kako ti pises ne bi igrao u ovim trenutcima odnosno zadnju skroz cetvrtinu
Dobar Mirza!
Vrlo dobar! 

Kad li sam ja ugasio alarm samo da mi je znat,a sto se iznervira..de nek neko napise kakav je bio u odbrani,vidim da je pogodio 2 trojke u zadnjoj cetvrtini sto je odlicno
U zadnjoj cetvrtini je bio jako dobar, te je ovim tricama odrzao ekipu u prednosti. Sut ponovo nije bio na nivou, ali i ovih ukupnih 42,8% nije lose, mada je tu za 3 poena 2-6, a za 2 samo jedan pogodjen sut. Trebao je vise pokusavati za 2 i tako sakupiti 10+ jer sa trice nesto ocigledno ne stima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.