Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Gunner4
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Gunner4 » 20 feb 2014, 00:47

PEP je napisao/la:Djeco moja ,raumijem nije lahko izgubiti dvije godine uzastopno na svome terenu ,hadje sto izgubis ali budes izdominiran ,i kada protivnicka ekipa lose igra ,razumijem to vam je jedina djecija utjeha da se na potpuno nevaznoj stavri smijete i cekate kao zivi mrtvaci da neko nesta pogrijesi ili rekne i onda svim silama udarite to je jedino sto djeca znaju raditi.,posto ociglendo dobar dio vas jos u pubertetu ,cas mozda par forumasa a ovo ostalo cirkusanti :lol:
Ma kralju nema potrebe sada da se ljutis i duris. Nekako ti se ti pehovi da se provalis desavaju precesto. :)
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 20 feb 2014, 00:48

Izdominirali smo Bayerna, crveni nas je unistio. Ko drukcije kaze laze...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 20 feb 2014, 00:49

Gunner4 je napisao/la:
PEP je napisao/la:Djeco moja ,raumijem nije lahko izgubiti dvije godine uzastopno na svome terenu ,hadje sto izgubis ali budes izdominiran ,i kada protivnicka ekipa lose igra ,razumijem to vam je jedina djecija utjeha da se na potpuno nevaznoj stavri smijete i cekate kao zivi mrtvaci da neko nesta pogrijesi ili rekne i onda svim silama udarite to je jedino sto djeca znaju raditi.,posto ociglendo dobar dio vas jos u pubertetu ,cas mozda par forumasa a ovo ostalo cirkusanti :lol:
Ma kralju nema potrebe sada da se ljutis i duris. Nekako ti se ti pehovi da se provalis desavaju precesto. :)
sine dragi a sta sam ja to provalio :? :roll:

Sto je debilcicima smjesno sto sam napisao Wembley,ili ovo veceras ,to samo moze biti nekome smijesno ko je stvarno ali bas stvarno psihicki nestabilan,i tesko morbidan cast izuzetcima.
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 20 feb 2014, 00:51, ukupno mijenjano 1 put.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 20 feb 2014, 00:50

:lol: :lol: Daj, nije istina.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

sudzuka123
Kontakt:

Post Postao/la sudzuka123 » 20 feb 2014, 00:50

BigBigBang je napisao/la:Izdominirali smo Bayerna, crveni nas je unistio. Ko drukcije kaze laze...
Jedino ako se utakmica igra do 20-te minute..

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 20 feb 2014, 00:51

sudzuka123 je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Izdominirali smo Bayerna, crveni nas je unistio. Ko drukcije kaze laze...
Jedino ako se utakmica igra do 20-te minute..
do tad i jest bila tekma, dok se nije crveni dobio

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 20 feb 2014, 00:52

Skratiste na 20 malo je ba 5 minuta je Arsenal dobro igrao. Pricaju ti bajke o ubberekipi do crvenog kartona smo 10 puta bolje izgledali protiv njih nego protiv Uniteda koji znamo u kakvoj je banani. Desio se crveni on nas je dokrajcio to sudijsko pravilo o zadnjem igracu koji napravi bilo kakav faul da kazni sa penalom i crvenim je preglupo pa bolje daj im pobjedu odma da se ne povrijedi ko djaba, to se treba promjeniti das penal i zuti i to je to.

sudzuka123
Kontakt:

Post Postao/la sudzuka123 » 20 feb 2014, 00:56

Crveni karton jeste uništio utakmicu, i to će reći svaki iole normalan ko je večeras gledao utakmicu.

Arsenal je bolje otvorio utakmicu i Bayern je zadnjih 20 minuta prvog poluvremena počeo da igra "svoju igru". Sve je počelo onim penalom nad Mesutom, tako da su obje strane oštećene. Iz diskusije ispada da je samo Arsenal oštećen, a da tako i izgleda, to je učinio Ozil svojim promašajem sa bijele tačke.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 20 feb 2014, 01:02

BigBigBang je napisao/la:Skratiste na 20 malo je ba 5 minuta je Arsenal dobro igrao. Pricaju ti bajke o ubberekipi do crvenog kartona smo 10 puta bolje izgledali protiv njih nego protiv Uniteda koji znamo u kakvoj je banani. Desio se crveni on nas je dokrajcio to sudijsko pravilo o zadnjem igracu koji napravi bilo kakav faul da kazni sa penalom i crvenim je preglupo pa bolje daj im pobjedu odma da se ne povrijedi ko djaba, to se treba promjeniti das penal i zuti i to je to.
Kako je krenulo bice da smo igrali dobro samo 2 minute. :lol: Sve do 37 minuta dobra tekma ovo posle sranje. ;)

PEP@
Ma ok samo opusteno...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 20 feb 2014, 01:02

Ako se prica o penalu i crvenom niko ne kaze da je Arsenal ostecen. Arsenal je do tog kartona bio u najmanju ruku ravnopravna ekipa, a ne onako kako ste vi najavljivali da ce ih Bayern pojesti. Onda je bio crveni(opravdan ili neopravdan, crveni je bio) i pad u igri. To je to.
Celik!3,2,2.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 20 feb 2014, 01:03

Bajern bez Riberija i Švajnija do lagane dvice.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 20 feb 2014, 01:06

Ali Wenger je ispao naivac, u nasoj ekipi se uopste ne zna redoslijed izvodjaca penala, spanski traktor ih uglavnom izvodi i Giroud ali valjda bi trebao biti neki spisak i poslije njih, sta je Ozil radio kao izvodjac kad je u grupnoj fazi na identican nacin lezerno fulio penal.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 20 feb 2014, 01:08

AllGunsBlazing je napisao/la:Ako se prica o penalu i crvenom niko ne kaze da je Arsenal ostecen. Arsenal je do tog kartona bio u najmanju ruku ravnopravna ekipa, a ne onako kako ste vi najavljivali da ce ih Bayern pojesti. Onda je bio crveni(opravdan ili neopravdan, crveni je bio) i pad u igri. To je to.
Istina, bio je ravnopravan.
I bez tog crvenog vidjelo sa da Bayern polako prebacuje teziste igre na vasu polovinu.
Promasajem Ozila s 11 metara, vasa igra pocinje da opada, i to je Bayern znalacki iskoristio.
Kada ste ostali s igracem manje,bilo je pitanje kada ce Bayern dat' gol.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 20 feb 2014, 01:10

BigBigBang je napisao/la:Ali Wenger je ispao naivac, u nasoj ekipi se uopste ne zna redoslijed izvodjaca penala, spanski traktor ih uglavnom izvodi i Giroud ali valjda bi trebao biti neki spisak i poslije njih, sta je Ozil radio kao izvodjac kad je u grupnoj fazi na identican nacin lezerno fulio penal.
Wenger je definicija kloca.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 20 feb 2014, 01:10

I da gosn. PEP necu biti tako jadan ko i ti pa da ti u privatnim porukama spominjem porodicu jado jadni. ;) Nauci prvo imena stadiona, pa onda fudbalska pravila, a pre toga svega idi roditeljima po kucno vaspitanje pa tek onda glumi formuskog klauna!

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 20 feb 2014, 01:10

frankqqqqq je napisao/la:bilale de ti uhvati bacanja kamena, haman pa si za to jedino i sposoban
Ufff da znas sta je sve Bilall sposoban :lol: bolje da ne govorim :lol:

Ja sam u pocetku dao Arsenalu 10% sansi. Da su ikada izbacili Bayern u LP dao bi im 30% sansi. To je moje neko vidjenje, objektivno, pa kome krivo jbg. Prevelik je Bayern klub da bi ga tamo neki Arsenal pobijedio dva puta uzastopno kuci :?
:lol:
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 20 feb 2014, 10:59, ukupno mijenjano 1 put.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 20 feb 2014, 01:13

Gunner4 je napisao/la:I da gosn. PEP necu biti tako jadan ko i ti pa da ti u privatnim porukama spominjem porodicu jado jadni. ;) Nauci prvo imena stadiona, pa onda fudbalska pravila, a pre toga svega idi roditeljima po kucno vaspitanje pa tek onda glumi formuskog klauna!
Ima ih par izgleda koji ne mogu odredit granicu...tuzno, sta vise covjek da doda...
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 20 feb 2014, 01:14

Boga mi meni se do crvenog ta velicina Bayerna i nije vidjela. Mislim price o preuzimanju kontrole, to je ipak Guardilin tim, oni uvijek imaju posjed, ali u sansama je bilo isto tu negdje. Ali i dalje cemo prosipati pricu kako je to jedan ogroman klub u poredjenju sa Arsenalom, iako je recimo jaca bila Barca iz svog primea nego Bayern.
Celik!3,2,2.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 20 feb 2014, 01:15

Veceras mi je bilo uzasno zao Arsenala.Nije to ni do Wengera vise,jednostavno ste nekako peh.
Krenuli ste dobro i fino je to izgledalo ali onda trauma kako za mene kao neutralnog posmatraca tako i za navijace Arsenala.Iskreno me je skrhalo kad ste dobili crveni.Neda se nesto.Bajern jest prejaka ekipa ali nije vise ni stvar u Bajernu.steta stvarno.Bas tuzna sitvacija.Od srca bi volio da osvojite Premijer ligu.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 20 feb 2014, 01:17

AllGunsBlazing je napisao/la: Sad sto se tice utakmice, 11v11 utakmica je bila u egalu, mogao Arsenal dati gol, mogao Bayern. Sa igracem manje je tesko protiv bilo koje, a posebno Njemacke ekipe. Mislim da je Fabianski mogao bolje kod prvog gola, al hajd to je sad na kraju nebitno.

Utakmica je bila i vise nego odlicna na pocetku,ruku na srce,nasi su se prepali,rijetko je ko ocekivao onako ofanzivan Arsenal i bas su bili stisli.Ne vjerujem da je Fabianski mogao bolje,covjek se ispruzio koliko je mogao,a i gol je bio cista majstorija Kroosa.Vrijedi spomenuti i onu paradu Sczesnya iz trece-cetvrte minute,rijetko ko bi ono odbranio.
Ozil je jos jednom pokazao da je jedan debil, da se drugacije ne izrazavam i sramota je da je on ostao citavu utakmicu na terenu.
Nije debil,koliko je umoran.Jedan je od najkonstantnijih igraca Arsenala ove sezone i skoro je bila slika kako mu opada broj sprinteva s pocetka sezone,jednostavno je istrosen,a gusti raspored mu ne da da predahne.
A Wengerov izbor da izadje Cazorla je bolji u tom trenutku bio,nego Ozil da izadje.

Sudjenjem svi mogu biti zadovoljni,barem ja tako mislim.Boateng je mozda i trebao dobiti drugi zuti karton,ali kad se uzme u obzir da mu je prvi dat' nakon nesviranog offsidea,nekako to dodje na svoje.
Naivnost koju je Demichelis sinoc pokazao,pokazao je i Sczesny veceras,ono je bio i cist penal i cist crveni,jedini krivac je golman,ali tesko je i tu naivnost razumjeti s nase strane s obzirom na jacinu koju utakmica nosi i pritisak koji je na igracima.

Ono sto je razocaravajuce jeste sto se Arsenal potpuno predao u drugom poluvremenu,bez obzira na igraca manje.I City je imao igraca manje,jos su i gubili 0:1,a napadali su i stvorili nekoliko dobrih prilika.
Flamini je bio vise nego solidan u prvom poluvremenu,sjajno pokrivao teren i Bayern nije mogao polukontru da napravi uopste,ali sta ocekivati od zadnjeg veznog kada ekipa napravi bunker i dupli blok odbrane od 7 igraca na liniji sesnaesterca.

Istina,Bayern nije bio toliko jak veceras koliko se ocekivalo,ali ako se uzme u obzir da su Martinez i Schweinsteiger veci dio sezone van terena,te da je Lahm vise igrao u sredini,nego na beku i da Ribery fali,razlog je i vise nego ocit.4 klasna igraca su falila i opet su pokazali snagu.
Sanogu samo fali utakmica,gledao sam utakmicu u kupu protiv Liverpoola i tad' je bio dobar,ali Liga prvaka je skroz druga dimenzija,to svi znaju,i vidjelo se u 2 situacije da mu fali iskustva.Bila je jedna situacija kada nije dobro primio loptu,da je bio smireniji bilo bi sigurno kobnije po nas.
Onaj Cazorlin sut kad je bio 1 na 1 s Neuerom je bio ocajan.

Sve u svemu,mi mozemo biti zadovoljni utakmicom rezultatski,ali prikazanim na terenu i ne bas.Vi ste platili danak onim naivnim potezom golmana i skupo vas je kostalo.
Da je bilo 11 na 11,sigurno bi utakmica bila nabijenija kao i u prvom poluvremenu,ali mozda bi i Alaba pogodio penal,tako da je sve to u domenu naucne fantastike.
Sigurno da ce biti tezak mec u Minhenu,Arsenal je u istoj situaciji kao i prosle godine i ne bi me iznenadilo da krenu "glavom bez obzira",jer se bukvalno nema sta izgubiti.

Nadam se da necete shvatiti bilo koji dio ovog posta kao provokaciju,bez obzira na prije pisano,jer takvu namjeru nisam imao.
I ovo je od onih 4:0 protiv Barcelone prosle sezone najbolji mec Lige prvaka koji sam gledao.
#miasanmia

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.