Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

quadro
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la quadro » 20 feb 2014, 00:08

Sto meni čestitaš?

Ja simpatiziram City.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 feb 2014, 00:08

Gunner4 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Arsenal je dobro igrao prvih 15 min kasnije raspad sistema,mislim igrač je manje ali ne preći centar više od 45 min je odron.

Oba penala sasvim opravdana,Szczęsny je napravio veliku glupost.

Ozil totalno loš,nakon izborenog penala ostatak utakmice se nije vidio, lik se praktično šetka po terenu.
Arsenal je igrao sasvim dobro sve do crvenog a to je tamo do 37 minuta. U nastavku smo vam cak jednom priprjetili dok je OX bio u igri. Sa njegovim izlaskom i ulaskom Rosse bilo je jasno da Wenger zeli da sacuva rezlutat i zbog toga ona vasa silna dodavanja. Nazalost nije uspio u tome.

Sve u svemu vec sam rekao sta mislim generalno o utakmici gore i cestitao sam vam na prolasku dalje. Nama ostaje sada Liga i Cup gdje realno mozemo da osvojimo trofej. Do godine jos jaci! 8-)

Neugodan je Arsenal bio i za onu Barcelonu pa tako i za ovaj Bayern.Ali se mora okriviti i Wenger jer je previše nonšalantno pristupio zadnjoj utakmici grupne faze protiv Napolia i izgubio do tad sigurno prvo mjesto.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 20 feb 2014, 00:09

Lillard0 je napisao/la:
PEP je napisao/la:
Lillard0 je napisao/la:Cini mi se da Ozil ima previse kredita. Po meni on je trebao izaci umjesto Cazorle. Bas ocajna partija s njegove strane.

Da je bilo vise koncentracije moglo se ovo i pobijediti. Ovako, yebiga, tesko da mogu ponovit lanjsku predstavu u gostima.

pobjediti :lol: :lol: :lol: ,hvataj se sine kosarke .
Rekao sam da je bilo vise koncentraciej, a to znaci da je Ozil zabio penal između ostalog. Sine kani se trolanja vise...

Kave ba koncentracije vec nakon 25 minute arsic je lagano padao ,a bayern poceo dominirati sve do samoga kraja narocito nakon crvenog kod arsenala ,do 25 minute arsic je nesot i igrao i bio dostojan protivnik na terenu ,nako toga znatno manjim intezitetom.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 20 feb 2014, 00:09

quadro je napisao/la:Sto meni čestitaš?

Ja simpatiziram City.
Kako da ti to objasnim, a da te ne uvrijedim.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 20 feb 2014, 00:10

pep brate da nisi zalio od tolike sreće što ste nas pobijedili pa tako bagavo pišeš? zar ste se toliko bojali?

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 20 feb 2014, 00:10

ovaj turčin sve slabiji i slabiji,**** ti onu statistiku od trčanja kad je prohodao više nego trčao,još se išao praviti pametan pa uzeo loptu da puca 11 a neur ga zna iz repke,trebao ga je cazorla roknut,flamini trči trči ali realno nije klasa i tu treba uzet jednog najmanje dmf-a,matuidju istječe ugovor i tko ga uspije dovest i to još džabe napravio bi strašan posao,nemožeš dobiti s patuljcima ovakvu ekipu

quadro
Kontakt:

Post Postao/la quadro » 20 feb 2014, 00:12

bega_afc je napisao/la:
quadro je napisao/la:Sto meni čestitaš?

Ja simpatiziram City.
Kako da ti to objasnim, a da te ne uvrijedim.
:lol:

Jako dobra, moram priznati.

No, ukoliko ne možeš to dosta govori o tvojim "sposobnostima".

Vidiš, i drugi znaju "spustit".

Nije mi jasno kako se uopće možete žaliti na nešto, kamoli na crveni karton, kada niti jedan jedini igrač Arsenala nije došao i prigovorio.

Uživajte i dalje, živite u zabludi. Brojite i dalje dane od posljednjeg trofeja.

Pozz.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 20 feb 2014, 00:12

Flamini je klasa dobre zamjene. Cak vrlo dobre, ali samo zamjene. Pogledas recimo njeg i Ramseya, i tu je razlika ocigledna i ogromna. A treba nam igrac kvaliteta Ramseya, ili trunkicu slabiji, ali otprlike to je to. Nama Flamini izgleda dobro jer smo gledali Artetu, i za njeg je igracina, ali recimo za Gilberta Silvu koji opet nikad nije vazio za najboljeg na svijetu je nista. I za starog Flaminija je nista.
Celik!3,2,2.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 20 feb 2014, 00:15

AllGunsBlazing je napisao/la:Flamini je klasa dobre zamjene. Cak vrlo dobre, ali samo zamjene. Pogledas recimo njeg i Ramseya, i tu je razlika ocigledna i ogromna. A treba nam igrac kvaliteta Ramseya, ili trunkicu slabiji, ali otprlike to je to. Nama Flamini izgleda dobro jer smo gledali Artetu, i za njeg je igracina, ali recimo za Gilberta Silvu koji opet nikad nije vazio za najboljeg na svijetu je nista. I za starog Flaminija je nista.
Upravo, al i dalje ne kontam što od onakve filozofije koja nam je donosila prevagu u vezi ha što fizički ha što tehnički pređe na ovo po ugledu na barcelonine kepece, ne prolazi to kod engleza. I sa formacijom 4-4-2 sa piresom, ljungbergom na krilima vieirom i gilbertom u vezi koji caruju i dennisom i henryem u špicu koji haraju pređe na ovo.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 20 feb 2014, 00:16

meni samo nije jasno kako mi to vidimo,a voajer ne vidi u pm, to nevjerojatno

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 20 feb 2014, 00:20

Ma dobro ja nemam zamjerki na formaciju, nije losa, samo kad izgubis box2box igraca tj. Aarona i zamjeni ga ipak slabiji igrac Jack i nemas pravog defanzivnog veznog to sve pada u vodu. Mislim kad ti vidis da Flamini stalno pravi faulove, pa to je problem. On i treba praviti faulove, ali ne moze on vise stici pa ih pravi i previse.

I druga stvar, Wenger mora shvatiti da Cazorla nije Pires. Cazorla je dobar igrac, cak odlican, ali ovako ne ide nigdje. Mislim on mozda jest u Spaniji i bio krilo, ali u ovakvim utakmicama on tu nema sta raditi. Odbrani ne pomaze, u napadu je prespor za bilo koje kontre. Danas je Ozil pokazao kakvo krilo ustvari ne treba biti.
Celik!3,2,2.

SELK
Kontakt:

Post Postao/la SELK » 20 feb 2014, 00:21

Vidim niko nije pohvalio Wilshera koji je najgori igrac u dosadasnjem djelu sezone, nece on vise biti kao sto je bio u prvoj sezoni kada nas je sviju ocaravao svojim igrama.
Koss najjaci stoper svijeta to nema dileme 8-)

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 20 feb 2014, 00:22

frankqqqqq je napisao/la:pep brate da nisi zalio od tolike sreće što ste nas pobijedili pa tako bagavo pišeš? zar ste se toliko bojali?

Vjeruj mi ni najmanje,ali sto jeste jeste da ste nas pozitivno iznenadili ,i momacki ste odigrali prvih 25 minuta sto jeste jeste na tome svaka cas,mnogo ste pristupacnije i ozbiljnije pristupili mecu nego prosle sezone,al i na kraju stvari su dosle na svoje mjesto i mi smo pobjedili kao sto se i ocekivalo.

Necu reci da ste bez sansi jer ste pokazali karakter i sa artetom i ramizom bicete jaci,a nam ce se vrati svajni i ribaca bit ce zanimljivo jer nemate sta izgubiti ,sanse jesu minimalne i da nas pobjedite koji cudom kao prosle sezone tesko da moze proci da bayern bar 1 pogodak ne postigne sto bi automatski trazilo od vas 4 gola. jer bayern zna sta ima u rukama tako da ne sumnjam da bayern nece biti max.koncentrisan i fokusrian tjekom tekme da ne dopusti nonsalantnost kao prosle godine ,i rutisnki odvrsi mec.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 20 feb 2014, 00:22

OZIL

slika
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 20 feb 2014, 00:23

PEP je napisao/la: tesko da moze proci da bayern bar 1 pogodak ne postigne sto bi automatski trazilo od vas 4 gola.
3 gola.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 20 feb 2014, 00:24

quadro je napisao/la:
:lol:

Jako dobra, moram priznati.

No, ukoliko ne možeš to dosta govori o tvojim "sposobnostima".

Vidiš, i drugi znaju "spustit".

Nije mi jasno kako se uopće možete žaliti na nešto, kamoli na crveni karton, kada niti jedan jedini igrač Arsenala nije došao i prigovorio.

Uživajte i dalje, živite u zabludi. Brojite i dalje dane od posljednjeg trofeja.

Pozz.
Dragi Allahu, molim Te, daj mi snage da razumijem.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 20 feb 2014, 00:25

Chuckie je napisao/la:
PEP je napisao/la: tesko da moze proci da bayern bar 1 pogodak ne postigne sto bi automatski trazilo od vas 4 gola.
3 gola.
Sine u konacnici bi bilo 3:3 ali zbog neprimljenog gola u gositma bayern bi isao dalje

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 20 feb 2014, 00:26

Nema se sta zamjeriti, bili smo bolja ekipa do crvenog kartona to je na kraju odlucilo mec. Moglo je veoma lako zavrsiti drugacije da je Ozil realizovao penal ali nazalost nije i onda se desilo nesto najgore sto se moze desiti a to je crveni karton. Sobzirom na to da smo igrali sa igracem manje vise od pola utakmice 0-2 nije nedostizna prednost, jedan nas gol u Minhenu moze sve otvoriti.

Hahahaha cuj neprimljeni gol u gostima :lol: :lol:
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 20 feb 2014, 00:27, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 20 feb 2014, 00:26

Nismo mi klasičnog DMFa imali od Songa, mada je i on sve bio samo DMF nije. Gledam koliko znači Matić čelziju, Matuidi PSG-u i takvi igrači koji znaju napraviti potez ili faul kada treba, povući loptu i osvojiti dosta prostora sa svojim dugim koracima a to mi nemamo. I onaj radijus kretanja, da pokrije igrače koji odu previše ka naprijed pa ostave šupljinu, svi mi to vidimo samo on ne, kako?

@pep pošteno od tebe, nadam se fer i korektnoj utakmici u uzvratu :D

Arsenator
Kontakt:

Post Postao/la Arsenator » 20 feb 2014, 00:26

Wenger je jednostavno Ozila istrosio, jer kad igras mec za mecom bez obzira na kondiciju i snagu dode do zasicenja u glavi i jednostavno ostanes bez rjesenja.
Treba Ozilu dati 10dana odmora sacuvat ga protiv sada laksih protivnika u EPL, sta vise malo i ekipu izrotirati tako da svi se malo odmore i osvjeze od fudbala.

Sto se tice pojacanja na ljeto: Pogbu bih pod broj jedan ganjao kao DM, onda D.beka trazit pa napadaca pa tek onda krilo.

Sto se tice Sanoga falilo mu je to namjestanje lopte za sut, nekako kad treba da osuta kao da mu lopta malo pobjegne, a sve ostalo kretanje i ulazak u prostor je za vrlodobru ocjenu.
Gunner4ever

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.