Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Sto meni čestitaš?
Ja simpatiziram City.
Ja simpatiziram City.
Gunner4 je napisao/la:Arsenal je igrao sasvim dobro sve do crvenog a to je tamo do 37 minuta. U nastavku smo vam cak jednom priprjetili dok je OX bio u igri. Sa njegovim izlaskom i ulaskom Rosse bilo je jasno da Wenger zeli da sacuva rezlutat i zbog toga ona vasa silna dodavanja. Nazalost nije uspio u tome.Saurman je napisao/la:Arsenal je dobro igrao prvih 15 min kasnije raspad sistema,mislim igrač je manje ali ne preći centar više od 45 min je odron.
Oba penala sasvim opravdana,Szczęsny je napravio veliku glupost.
Ozil totalno loš,nakon izborenog penala ostatak utakmice se nije vidio, lik se praktično šetka po terenu.
Sve u svemu vec sam rekao sta mislim generalno o utakmici gore i cestitao sam vam na prolasku dalje. Nama ostaje sada Liga i Cup gdje realno mozemo da osvojimo trofej. Do godine jos jaci!
Neugodan je Arsenal bio i za onu Barcelonu pa tako i za ovaj Bayern.Ali se mora okriviti i Wenger jer je previše nonšalantno pristupio zadnjoj utakmici grupne faze protiv Napolia i izgubio do tad sigurno prvo mjesto.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Lillard0 je napisao/la:Rekao sam da je bilo vise koncentraciej, a to znaci da je Ozil zabio penal između ostalog. Sine kani se trolanja vise...PEP je napisao/la:Lillard0 je napisao/la:Cini mi se da Ozil ima previse kredita. Po meni on je trebao izaci umjesto Cazorle. Bas ocajna partija s njegove strane.
Da je bilo vise koncentracije moglo se ovo i pobijediti. Ovako, yebiga, tesko da mogu ponovit lanjsku predstavu u gostima.
pobjediti![]()
![]()
,hvataj se sine kosarke .
Kave ba koncentracije vec nakon 25 minute arsic je lagano padao ,a bayern poceo dominirati sve do samoga kraja narocito nakon crvenog kod arsenala ,do 25 minute arsic je nesot i igrao i bio dostojan protivnik na terenu ,nako toga znatno manjim intezitetom.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Kako da ti to objasnim, a da te ne uvrijedim.quadro je napisao/la:Sto meni čestitaš?
Ja simpatiziram City.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- frankqqqqq
- Kontakt:
pep brate da nisi zalio od tolike sreće što ste nas pobijedili pa tako bagavo pišeš? zar ste se toliko bojali?
ovaj turčin sve slabiji i slabiji,**** ti onu statistiku od trčanja kad je prohodao više nego trčao,još se išao praviti pametan pa uzeo loptu da puca 11 a neur ga zna iz repke,trebao ga je cazorla roknut,flamini trči trči ali realno nije klasa i tu treba uzet jednog najmanje dmf-a,matuidju istječe ugovor i tko ga uspije dovest i to još džabe napravio bi strašan posao,nemožeš dobiti s patuljcima ovakvu ekipu
bega_afc je napisao/la:Kako da ti to objasnim, a da te ne uvrijedim.quadro je napisao/la:Sto meni čestitaš?
Ja simpatiziram City.

Jako dobra, moram priznati.
No, ukoliko ne možeš to dosta govori o tvojim "sposobnostima".
Vidiš, i drugi znaju "spustit".
Nije mi jasno kako se uopće možete žaliti na nešto, kamoli na crveni karton, kada niti jedan jedini igrač Arsenala nije došao i prigovorio.
Uživajte i dalje, živite u zabludi. Brojite i dalje dane od posljednjeg trofeja.
Pozz.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Flamini je klasa dobre zamjene. Cak vrlo dobre, ali samo zamjene. Pogledas recimo njeg i Ramseya, i tu je razlika ocigledna i ogromna. A treba nam igrac kvaliteta Ramseya, ili trunkicu slabiji, ali otprlike to je to. Nama Flamini izgleda dobro jer smo gledali Artetu, i za njeg je igracina, ali recimo za Gilberta Silvu koji opet nikad nije vazio za najboljeg na svijetu je nista. I za starog Flaminija je nista.
Celik!3,2,2.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Upravo, al i dalje ne kontam što od onakve filozofije koja nam je donosila prevagu u vezi ha što fizički ha što tehnički pređe na ovo po ugledu na barcelonine kepece, ne prolazi to kod engleza. I sa formacijom 4-4-2 sa piresom, ljungbergom na krilima vieirom i gilbertom u vezi koji caruju i dennisom i henryem u špicu koji haraju pređe na ovo.AllGunsBlazing je napisao/la:Flamini je klasa dobre zamjene. Cak vrlo dobre, ali samo zamjene. Pogledas recimo njeg i Ramseya, i tu je razlika ocigledna i ogromna. A treba nam igrac kvaliteta Ramseya, ili trunkicu slabiji, ali otprlike to je to. Nama Flamini izgleda dobro jer smo gledali Artetu, i za njeg je igracina, ali recimo za Gilberta Silvu koji opet nikad nije vazio za najboljeg na svijetu je nista. I za starog Flaminija je nista.
meni samo nije jasno kako mi to vidimo,a voajer ne vidi u pm, to nevjerojatno
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ma dobro ja nemam zamjerki na formaciju, nije losa, samo kad izgubis box2box igraca tj. Aarona i zamjeni ga ipak slabiji igrac Jack i nemas pravog defanzivnog veznog to sve pada u vodu. Mislim kad ti vidis da Flamini stalno pravi faulove, pa to je problem. On i treba praviti faulove, ali ne moze on vise stici pa ih pravi i previse.
I druga stvar, Wenger mora shvatiti da Cazorla nije Pires. Cazorla je dobar igrac, cak odlican, ali ovako ne ide nigdje. Mislim on mozda jest u Spaniji i bio krilo, ali u ovakvim utakmicama on tu nema sta raditi. Odbrani ne pomaze, u napadu je prespor za bilo koje kontre. Danas je Ozil pokazao kakvo krilo ustvari ne treba biti.
I druga stvar, Wenger mora shvatiti da Cazorla nije Pires. Cazorla je dobar igrac, cak odlican, ali ovako ne ide nigdje. Mislim on mozda jest u Spaniji i bio krilo, ali u ovakvim utakmicama on tu nema sta raditi. Odbrani ne pomaze, u napadu je prespor za bilo koje kontre. Danas je Ozil pokazao kakvo krilo ustvari ne treba biti.
Celik!3,2,2.
Vidim niko nije pohvalio Wilshera koji je najgori igrac u dosadasnjem djelu sezone, nece on vise biti kao sto je bio u prvoj sezoni kada nas je sviju ocaravao svojim igrama.
Koss najjaci stoper svijeta to nema dileme
Koss najjaci stoper svijeta to nema dileme

frankqqqqq je napisao/la:pep brate da nisi zalio od tolike sreće što ste nas pobijedili pa tako bagavo pišeš? zar ste se toliko bojali?
Vjeruj mi ni najmanje,ali sto jeste jeste da ste nas pozitivno iznenadili ,i momacki ste odigrali prvih 25 minuta sto jeste jeste na tome svaka cas,mnogo ste pristupacnije i ozbiljnije pristupili mecu nego prosle sezone,al i na kraju stvari su dosle na svoje mjesto i mi smo pobjedili kao sto se i ocekivalo.
Necu reci da ste bez sansi jer ste pokazali karakter i sa artetom i ramizom bicete jaci,a nam ce se vrati svajni i ribaca bit ce zanimljivo jer nemate sta izgubiti ,sanse jesu minimalne i da nas pobjedite koji cudom kao prosle sezone tesko da moze proci da bayern bar 1 pogodak ne postigne sto bi automatski trazilo od vas 4 gola. jer bayern zna sta ima u rukama tako da ne sumnjam da bayern nece biti max.koncentrisan i fokusrian tjekom tekme da ne dopusti nonsalantnost kao prosle godine ,i rutisnki odvrsi mec.
3 gola.PEP je napisao/la: tesko da moze proci da bayern bar 1 pogodak ne postigne sto bi automatski trazilo od vas 4 gola.
Dragi Allahu, molim Te, daj mi snage da razumijem.quadro je napisao/la:
![]()
Jako dobra, moram priznati.
No, ukoliko ne možeš to dosta govori o tvojim "sposobnostima".
Vidiš, i drugi znaju "spustit".
Nije mi jasno kako se uopće možete žaliti na nešto, kamoli na crveni karton, kada niti jedan jedini igrač Arsenala nije došao i prigovorio.
Uživajte i dalje, živite u zabludi. Brojite i dalje dane od posljednjeg trofeja.
Pozz.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Sine u konacnici bi bilo 3:3 ali zbog neprimljenog gola u gositma bayern bi isao daljeChuckie je napisao/la:3 gola.PEP je napisao/la: tesko da moze proci da bayern bar 1 pogodak ne postigne sto bi automatski trazilo od vas 4 gola.
-
- Kontakt:
Nema se sta zamjeriti, bili smo bolja ekipa do crvenog kartona to je na kraju odlucilo mec. Moglo je veoma lako zavrsiti drugacije da je Ozil realizovao penal ali nazalost nije i onda se desilo nesto najgore sto se moze desiti a to je crveni karton. Sobzirom na to da smo igrali sa igracem manje vise od pola utakmice 0-2 nije nedostizna prednost, jedan nas gol u Minhenu moze sve otvoriti.
Hahahaha cuj neprimljeni gol u gostima

Hahahaha cuj neprimljeni gol u gostima

Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 20 feb 2014, 00:27, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- frankqqqqq
- Kontakt:
Nismo mi klasičnog DMFa imali od Songa, mada je i on sve bio samo DMF nije. Gledam koliko znači Matić čelziju, Matuidi PSG-u i takvi igrači koji znaju napraviti potez ili faul kada treba, povući loptu i osvojiti dosta prostora sa svojim dugim koracima a to mi nemamo. I onaj radijus kretanja, da pokrije igrače koji odu previše ka naprijed pa ostave šupljinu, svi mi to vidimo samo on ne, kako?
@pep pošteno od tebe, nadam se fer i korektnoj utakmici u uzvratu
@pep pošteno od tebe, nadam se fer i korektnoj utakmici u uzvratu

Wenger je jednostavno Ozila istrosio, jer kad igras mec za mecom bez obzira na kondiciju i snagu dode do zasicenja u glavi i jednostavno ostanes bez rjesenja.
Treba Ozilu dati 10dana odmora sacuvat ga protiv sada laksih protivnika u EPL, sta vise malo i ekipu izrotirati tako da svi se malo odmore i osvjeze od fudbala.
Sto se tice pojacanja na ljeto: Pogbu bih pod broj jedan ganjao kao DM, onda D.beka trazit pa napadaca pa tek onda krilo.
Sto se tice Sanoga falilo mu je to namjestanje lopte za sut, nekako kad treba da osuta kao da mu lopta malo pobjegne, a sve ostalo kretanje i ulazak u prostor je za vrlodobru ocjenu.
Treba Ozilu dati 10dana odmora sacuvat ga protiv sada laksih protivnika u EPL, sta vise malo i ekipu izrotirati tako da svi se malo odmore i osvjeze od fudbala.
Sto se tice pojacanja na ljeto: Pogbu bih pod broj jedan ganjao kao DM, onda D.beka trazit pa napadaca pa tek onda krilo.
Sto se tice Sanoga falilo mu je to namjestanje lopte za sut, nekako kad treba da osuta kao da mu lopta malo pobjegne, a sve ostalo kretanje i ulazak u prostor je za vrlodobru ocjenu.
Gunner4ever
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.