Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
Gunner4
-
Kontakt:
Ne znaju oni sta je postovanje! To ih nisu ucili...
Postar proso prijemni!

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
-
Saurman
-
Kontakt:
Arsenal je dobro igrao prvih 15 min kasnije raspad sistema,mislim igrač je manje ali ne preći centar više od 45 min je odron.
Oba penala sasvim opravdana,Szczęsny je napravio veliku glupost.
Ozil totalno loš,nakon izborenog penala ostatak utakmice se nije vidio, lik se praktično šetka po terenu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
AllGunsBlazing
-
Kontakt:
Postao/la AllGunsBlazing » 19 feb 2014, 23:54
Dakle kao sto ranije vec rekoh svi cemo biti tu bez obzira na rezultat. Svi mi imamo obraz i ne gubimo se tako lahko.
Sad sto se tice utakmice, 11v11 utakmica je bila u egalu, mogao Arsenal dati gol, mogao Bayern. Sa igracem manje je tesko protiv bilo koje, a posebno Njemacke ekipe. Mislim da je Fabianski mogao bolje kod prvog gola, al hajd to je sad na kraju nebitno.
Ozil je jos jednom pokazao da je jedan debil, da se drugacije ne izrazavam i sramota je da je on ostao citavu utakmicu na terenu.
I da jos se jednom pokazalo da nesreca ne dolazi sama, Gibbs je igrao solidnu utkamicu i povreda, pa penal, crveni i onda jednostavno vise nema nazad. Nit imas izmjena, ovaj ljevi bek je ipak slabiji u odnosu na Gibbsa, igrac manje.
Celik!3,2,2.
-
Seaman
-
Kontakt:
Saurman je napisao/la:Arsenal je dobro igrao prvih 15 min kasnije raspad sistema,mislim igrač je manje ali ne preći centar više od 45 min je odron.
Ozil totalno loš,nakon izborenog penala ostatak utakmice se nije vidio, lik se praktično šetka po terenu.
šta ne spomeneš crveni za boatenga

-
gunner14
-
Kontakt:
Nadam se da gibs i chamberlain nisu nesto ozbiljnije povrijedjeni jer je gibs ipak bolji od monreala a chamberlain nam je u zadnjih par utakmica bio i najbolji igraca i ulazi u pravu formu.. Steta za ovu danas utakmicu ali mene je ovo podsjetilo na onu utakmicu na nou campu kad je van persie zaradio drugi zuti karton zato sto je osutao loptu po golu nakon sto je sudija svirao ofsajd a u milion drugih situacija niko nije dobio zuti karton u takvoj situaciji, tako i veceras ako cemo se drzati pravila trebao je biti crveni ali vjerujem da bi vecina sudija ondje pokazala samo zuti karton.. svaka cast za Sanoga dosta se bori na terenu ali u nekim situacijama djeluje kao usporeni snimak to bi trebao popraviti, ali mi je definitivno drazi od Girouda.. A mislim da bi stvarno trebalo da se uradi po pitanju povreda u Arsenalu jer ako se ovako nastavi mi necemo imati dovoljno igraca da zavrsimo sezonu..
-
Gunner4
-
Kontakt:
Saurman je napisao/la:Arsenal je dobro igrao prvih 15 min kasnije raspad sistema,mislim igrač je manje ali ne preći centar više od 45 min je odron.
Arsenal je igrao sasvim dobro sve do crvenog a to je tamo do 37 minuta. U nastavku smo vam cak jednom priprjetili dok je OX bio u igri. Sa njegovim izlaskom i ulaskom Rosse bilo je jasno da Wenger zeli da sacuva rezlutat i zbog toga ona vasa silna dodavanja. Nazalost nije uspio u tome.
Sve u svemu vec sam rekao sta mislim generalno o utakmici gore i cestitao sam vam na prolasku dalje. Nama ostaje sada Liga i Cup gdje realno mozemo da osvojimo trofej. Do godine jos jaci!

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
-
rambo16
-
Kontakt:
Gibbs je definitvno povrijeđen minimalno 3-4 sedmice....još samo OX fali...lik taman uletio u formu

A.F.C. Bournemouth!
-
quadro
-
Kontakt:
Utakmica je do određenog trenutka bila predobra. Prilike su su nizale, ali kada se ostane s igračem manje protiv Bayerna, to je otprilike to.
Što se tiče kartona i penala.
Penal za Arsenal nije niti trebao biti, samim time Boateng nije trebao dobiti žuti karton. No, radi se o centimetrima i sucima se nema što zamjeriti.
Penal za Bayern čist kao suza. Crveni još čišći. Teorija o tome da igrač ide u stranu baš i ne drži vodu ako je prekršaj unutar peterca.
Što se tiče drugog žutog za Boatenga, netko je napisao da ono ne bi niti Wenger dao i u pravu je. Niti je prekršaj opasan, niti je sleđa. Dakle, frontalni prekršaj u pokušaju odigravanja lopte.
Treba nekad biti realan ipak.
Utakmica je bila jako dobra dok je bilo 11v11, nakon crvenog, TV se mogao slobodno izgasiti.
Lijep pozdrav.
-
boka
-
Kontakt:
pozdrav svima...pratim temu već dugo, dugo sam i navijač Arsenala...ako je Bayern trenutno vrh a jeste večeras smo pokazali da smo jako daleko od vrha. Fudbal je kolektivni sport i vrhunska ekipa tj. u dvoboju protiv iste si jednostavno ne može dozvoliti da ima igrače koji odbranu ne igraju barem na korektnoj razini (a mi imamo najmanje 2 takva, znate koji su) i igrače koji samo trče a ne mogu dodati loptu na dalje od 3 metra i još pri tome nisu dovoljno intiligentni (Flamini, koji je krivac za oba gola)...niti napadački nismo bili dobri, Arsenalov trademark svih ovih godina je bio posjed a ove godine to više nije tako a pošto ne vidim da guramo neku drugu taktiku to onda znači da nam fali i kvalitete u veznom redu tj. veznjaci nam sporo razmišljaju, nemaju viziju i nemaju dovoljno intiligencije da se brže rješavaju lopte i otvaraju da prime istu protiv jakog presinga kao što je Bayernov (a bilo je moguće koliko toliko u onim utakmicama sa Barcelonom koja je tada bila vrh)...uglavnom dugaćak je put do svega toga...za budućnost bi najbolje bilo pokušati dovesti na klupu Guardiolu ili Kloppa (napominjem da sam veliki poštovatelj Arsena Wengera i ako nije moguće dovesti nekog od ove dvojice onda neka vođe još 100 godina)...što se tiće bliže budućnosti sve snage treba baciti na kup jer tu imamo najbolju šansu a u prvenstvu odrađivati utakmicu po utakmicu i ne opterećivati se ni sa čim do zadnja 3 kola
na suđenje se nemamo što puno žaliti, čestitke normalnim navijačima Bayerna.
-
VGS
-
Kontakt:
Sta reci sto vec nije receno
Jednom se desi da nam sudija ne svira offside i dobijemo taj penal i Mesut ga promasi, al et nema veze.
Utakmicu je potpuno okrenuo onaj crveni karton i jedina stvar koju ne mogu prezaliti je onaj gol u 88. minuti, da je ostalo 0:1 siguran sam da bi imali veoma dobre sanse na AA a ovako se treba dosta stvari poklopiti u revansu.
Ako je istina ovo za OX-a, svaka cast nasem timu koji tako dobro pripremi igrace da mogu odigrati cak 3 utakmice zaredom bez povrede :aplauz:
-
AllGunsBlazing
-
Kontakt:
Postao/la AllGunsBlazing » 20 feb 2014, 00:02
Mrzim govoriti da sam bio upravu, ali jesam. Kao sto rekoh nekoliko bitnijih pozicija od spica. Danas je igrao Sanogo, nista posebno, i opet nije toliko utjecao na igru. Fali nam dobar igrac na defanzivnom veznom to je glavni prioritet. Onda Sagna i njegov bek, ja ne znam da je jednom otisao u napad, stvarno smijesno. Te na kraju krajeva krilo, bilo koje. A onda tek mijenjati spica.
Celik!3,2,2.
-
suhakrpa
-
Kontakt:
Imali smo svoju sansu, nismo je iskoristili, zdravo. Da je Ozil zabio iz penala vjerujem da bi do kraja bilo gutavo. Sto se tice sudjenja tu se nema sta prigovoriti. Penal za Bayern i crveni za Poljaka potpuno opravdani.
U revansu krenuti na sve ili nista. Znamo kako smo ih prosle sezone tamo iznenadili i vjerujem da mozemo opet.
Zna li neko sta je sa Oxom? Ako se opet bude povrijedio to ce biti katastrofa vecih razmjera.
Sanogo igrac za buducnost.
-
PEP
-
Kontakt:
Lillard0 je napisao/la:Cini mi se da Ozil ima previse kredita. Po meni on je trebao izaci umjesto Cazorle. Bas ocajna partija s njegove strane.
Da je bilo vise koncentracije moglo se ovo i pobijediti. Ovako, yebiga, tesko da mogu ponovit lanjsku predstavu u gostima.
pobjediti

,hvataj se sine kosarke .
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
-
Saurman
-
Kontakt:
Seaman je napisao/la:Saurman je napisao/la:Arsenal je dobro igrao prvih 15 min kasnije raspad sistema,mislim igrač je manje ali ne preći centar više od 45 min je odron.
šta ne spomeneš crveni za boatenga

Bilo bi prestrogo da mu je odmah dao drugi žuti,realno.
Uglavnom mnogo dobra utakmica koja je opravdala epitet derbija.Šteta za Gibbsa.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
frankqqqqq
-
Kontakt:
Postao/la frankqqqqq » 20 feb 2014, 00:04
Odron na zadnjem veznom, šta bi danas Gilberto Silva i Vieira počinili protiv Bayerna, jeli bi ih ko malu djecu. Ne kontam što je tako promijenio filozofiju Arsene, od onakve koja nam je donosila suho zlato do ove koja nam ništa ne daje osim neke ljepote, koja ode u prazno. Zašto, samo mi to ne ide u glavu.
-
quadro
-
Kontakt:
A, koliko ste realni, nitko neće niti spomenuti nesvirani jedanaesterac za Bayern.

-
Lillard0
-
Kontakt:
PEP je napisao/la:Lillard0 je napisao/la:Cini mi se da Ozil ima previse kredita. Po meni on je trebao izaci umjesto Cazorle. Bas ocajna partija s njegove strane.
Da je bilo vise koncentracije moglo se ovo i pobijediti. Ovako, yebiga, tesko da mogu ponovit lanjsku predstavu u gostima.
pobjediti

,hvataj se sine kosarke .
Rekao sam da je bilo vise koncentraciej, a to znaci da je Ozil zabio penal između ostalog. Sine kani se trolanja vise...
RIP CITY!
-
bega_afc
-
Kontakt:
quadro je napisao/la:A, koliko ste realni, nitko neće niti spomenuti nesvirani jedanaesterac za Bayern.

A u pm, cestitam.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
-
AllGunsBlazing
-
Kontakt:
Postao/la AllGunsBlazing » 20 feb 2014, 00:07
Najbolji su mi ovi tipa trebate bit realni i onda lupe glupost.
Celik!3,2,2.
-
QUARTERBACK
-
Kontakt:
Postao/la QUARTERBACK » 20 feb 2014, 00:07
AllGunsBlazing je napisao/la:Mrzim govoriti da sam bio upravu, ali jesam. Kao sto rekoh nekoliko bitnijih pozicija od spica. Danas je igrao Sanogo, nista posebno, i opet nije toliko utjecao na igru. Fali nam dobar igrac na defanzivnom veznom to je glavni prioritet. Onda Sagna i njegov bek, ja ne znam da je jednom otisao u napad, stvarno smijesno. Te na kraju krajeva krilo, bilo koje. A onda tek mijenjati spica.
Realno jesi.
Igrač tipa Wanyame bi nam legao ko kec na desetku. To ti je ko Diaby bez katetera.
Desnog beka veze nemam koga možemo dovesti jer očigledno Sagna neće produžiti ugovor.
Krilo - Draxler.
Pa tek onda špic.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.