Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Dobar je Arsenal ali za europa lige.
Luzeriiii
Luzeriiii
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Per pravi gospodin, lijep intervju je dao poslije tekme, Wenger kritikovao Mesuta za onaj penal, što me je začudilo, a nije se žalio na suce, za razliku od Pellegrinia sinoć 
Sad je dilema da li sačuvati nekoga za tekmu sa Evertonom koja je 3 dana nakon gostovanja u MinKenu

Sad je dilema da li sačuvati nekoga za tekmu sa Evertonom koja je 3 dana nakon gostovanja u MinKenu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Mene je Sanogo kupio protiv Liverpoola, a i večeras se borio, trudio se, trčao, to svako voli da vidi.. Mislim 5 mjeseci nije igrao profesionalni fudbal, i vrati se i prve dvije tekme koje igra su protiv Liverpoola i Bayern Minhena, mislim šta očekivati od momka, ovo što je pokazao je extra.
Moglo bi biti nešto od ovog momčiluka, ja ga prošle sedmice u ova doba ismijavao i šale zbijao na njegov račun a gledaj sad. Svaka čast Yaya.
Moglo bi biti nešto od ovog momčiluka, ja ga prošle sedmice u ova doba ismijavao i šale zbijao na njegov račun a gledaj sad. Svaka čast Yaya.
Zadnja izmjena: QUARTERBACK, dana/u 19 feb 2014, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
- frankqqqqq
- Kontakt:
žestoko mi je kad mi liverpoolov navijač dođe i podjebava, tad sam sve vidio u životu ovom
Kad Liverpool krene u ligu prvaka pa na kraju ostane bez isteRodgersBOSS je napisao/la:[youtube][/youtube]
Niste kmeknuli kako sam ocekivao ali ste ipak kmeknuli.

1946
- schweinsteiger
- Kontakt:
Sacekaj,VedatoreeGunner4 je napisao/la:Neka Vedo sacekaj kraj!![]()
![]()

Od gazenja,do posjeda lopte od 21%.S igracem vise ste imali 35%.
Napad odlican na pocetku,ali utakmica traje 90,a ne 15 minuta.
#miasanmia
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
i to im je vrh,al jedna za raju topnike kme kme kmeeeeeeeeeeeeeeFC BAYERN je napisao/la:Dobar je Arsenal ali za europa lige.
Luzeriiii
usput onaj crveni se moze dosuditi, a i ne mora,u ovom slucaju se dosudilo
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Cestitke od mene,odigrali ste pravo muski i malo do iskljucenja ste bili bolji protivnik
Crveni je pokvario utakmicu ali je ipak sve po pravilu mada steta mogla se gledati druga utakmica,ovo jos nije gotovo,rani gol Arsenala na AA i eto vas nazad
Ali moram dodati da ovo nije bilo ni najbolje od Bayerna,jos pri tome Riberija nije bilo,u revansu igra tako da .. trebat ce vam srece a i znanja,zivili
Crveni je pokvario utakmicu ali je ipak sve po pravilu mada steta mogla se gledati druga utakmica,ovo jos nije gotovo,rani gol Arsenala na AA i eto vas nazad
Ali moram dodati da ovo nije bilo ni najbolje od Bayerna,jos pri tome Riberija nije bilo,u revansu igra tako da .. trebat ce vam srece a i znanja,zivili
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
citam i nevjerujem sudiaj im kriv prvo su dobili penal iz ofsajda sudija ih odma pogurao oni nisu iskoristili a onda cuj roben zaplivao pa covjek je dobro prosao bez loma a i golman arsenala je bio svjestan sta je uradio odma i onda jos prida penal cist na mileru sudija nije svirao toliko o sudjenju.AA23 je napisao/la:Huh, sudija je debil, Robben diver jer je zaplivao, Wenger mu je to i rekao fino, zuti da, crveni ne, nije imao namjeru da skine igrača već loptu ali naravno kad nisu mogli meda do 45 minute moći morali su suci pomoći Bavarskim kobasicarima.
Ozil je bio dobar ali trci, ne može on sam pogotovo 10v11 Cazorla je nula, rekao sam prije meca da Cazorla ne treba da starta, ne vidi se frajer.
Sanogo
Sanogo obećava, 2 mu meč za Arsenal a bolje se pokazao nego Giroud u prva 2 meča za Arsenal, treba dati momku priliku protiv Sunlanda sada i dati mu minute, time će Girouda natjerati da više radi..
Samo bez povreda i imaćemo WC napadača, to je abd Sanogo, trci ima dobro kretanje, duel, pa i ona lopta Chambu pokazuje da ima kontrolu i viziju, samo da nastavi tako.
Koscielny dobar, da je bilo 11v11 bilo bi za Arsenal sve bolje, ovako nepravedno završi meč i to je to..
Treba se naostrit za naredni meč, imamo mi još snage u sebi.
Samo Sarajevo
Jao majko mila kakvi sve idioti, debili obicni dolaze na ovu temu to je za ne povjerovat. Samo peglom udarat, nista vise.
- frankqqqqq
- Kontakt:
@head pobjedio si

Cini mi se da Ozil ima previse kredita. Po meni on je trebao izaci umjesto Cazorle. Bas ocajna partija s njegove strane.
Da je bilo vise koncentracije moglo se ovo i pobijediti. Ovako, yebiga, tesko da mogu ponovit lanjsku predstavu u gostima.
Da je bilo vise koncentracije moglo se ovo i pobijediti. Ovako, yebiga, tesko da mogu ponovit lanjsku predstavu u gostima.
RIP CITY!
- Neutralan88
- Kontakt:
Nije valjda da su to navijaci Arsenala koji dolaze svaki dancala je napisao/la:Jao majko mila kakvi sve idioti, debili obicni dolaze na ovu temu to je za ne povjerovat. Samo peglom udarat, nista vise.

- QUARTERBACK
- Kontakt:
Pa sve ono što je onaj napisao sad izgleda još apsurdnije, 11 na 11 niste meda mogli, a ni u ovom omjeru snaga opet niste superiorni koliko pokušavate da se predstavite takvim.schweinsteiger je napisao/la:Sacekaj,VedatoreeGunner4 je napisao/la:Neka Vedo sacekaj kraj!![]()
![]()
![]()
- rob do bagro
- Kontakt:
Ispali ste, sad se mozete skoncentrisati za sljedecu sezonu.QUARTERBACK je napisao/la:Pa sve ono što je onaj napisao sad izgleda još apsurdnije, 11 na 11 niste meda mogli, a ni u ovom omjeru snaga opet niste superiorni koliko pokušavate da se predstavite takvim.schweinsteiger je napisao/la:Sacekaj,VedatoreeGunner4 je napisao/la:Neka Vedo sacekaj kraj!![]()
![]()
![]()
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- anelbavarac
- Kontakt:
Evo dokaza, da je znoj sa brade, nema govora o pljuvanju.
https://v.cdn.vine.co/r/videos/D8001810 ... YLefIa7bBA
https://v.cdn.vine.co/r/videos/D8001810 ... YLefIa7bBA
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Da, Mesuta je čak i Flamini na terenu kritikovao, zagalamio na njega, prikazali su tu situaciju na Sky-u poslije u studiju 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Rockefeller
- Kontakt:
Oni i onako cas navijaju za City cas za Liverpool. Uspjeli su feru, carla, hendersona i ostale skoro i otjerati sa foruma. Znas onu, kad budala progovori pametan zasuti.frankqqqqq je napisao/la:žestoko mi je kad mi liverpoolov navijač dođe i podjebava, tad sam sve vidio u životu ovom
Daj ba nemojte se sad pravit Englezi,jesmo vam danima govorili da cete izgubiti?
Al nema veze red je da pobjednik pocasti,izvolite

Al nema veze red je da pobjednik pocasti,izvolite

Cuj redsa 
Bože posmatraju top 4 ko kurve novac već dugi niz godina i dodju nešto ovdje pricati
Prosto nevjerovatno, toliko hejtera i kako samo prate

Bože posmatraju top 4 ko kurve novac već dugi niz godina i dodju nešto ovdje pricati

Prosto nevjerovatno, toliko hejtera i kako samo prate