NK Žepče

19risha88
Kontakt:

Re: NK Žepče

Post Postao/la 19risha88 » 17 feb 2014, 02:18

Signore je napisao/la::lol: :lol: Ocekujem da Tomas iducu utakmicu postavi 0-8-2, mozda cak i 0-9-2, sta ce nam i golman :lol:
Ja bio davno jednom na utakmicu u Žepču još u premijer ligi : Žepče - Rudar Ugljevik... Aman sunce upeklo,svi šute na tribinama,Rudar u napadu, i golman Rudara stoji dole na onom golu kod restorana... kad neki čovjek mrtav hladan : Golmane,golmane.. i sad frajer se okrenu i gleda u njega.. Ima li kod vas u Ugljeviku konja :lol: Golman gleda ništa mu nije jasno... I još mu čova na kraju reče : ti da si pametan ne bi bio golman :D Najčudnija spika ikada :lol:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 17 feb 2014, 15:56

Signore je napisao/la::lol: :lol: Ocekujem da Tomas iducu utakmicu postavi 0-8-2, mozda cak i 0-9-2, sta ce nam i golman :lol:
Prije bi mogao 0-6-4-1 formaciju da igra :lol: .Pa onom sto sam jucer vidio (barem u 1.poluvremenu) dosta voli defanzivan nogomet.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 17 feb 2014, 17:55

Jucer je sve bilo cudno s onih 4-4-2 :? Kako sam skuzio, nisi pogledao ni jednu utakmicu u prosloj polusezoni, postava 4-3-3 s Vladom, Ivesicem i Losom u vezi, Dinom i Panterom na krilnim napadacima i Percetom u spicu djelovala je puno mocnije i ulijevala mi je puno vise sigurnosti. Ne znam koliko je ovo sad funkcionirati, ali se nadam da oce, jer oni 4-3-3 samo u Zenici nije upalilo, ali je tad Koca kriv kada je rekao igracima da stanu u obranu i cekaju kontru. Da su igrali hrabrije mozda bi cak i pobijedili i prvenstvo bi bilo rijeseno. Nadam se da ce pronaci spica i igrat opet tako. Koliko sam ja upucen, u ovoj ligi mozes nakon kraja prijelaznog roka u roku mjesec dana registrirat igraca, ali samo pod uvjetom ukoliko on dolazi kao slobodan igrac. Nac bilo koga, makar Sirovog iz mirovine vratili :lol:

I jako lijepu vijest saznadoh danas. Klub je ugovorio pun k* pripremih utakmica :mrgreen:

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 19 feb 2014, 06:53

Jel danas igra Žepčelona :D

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 19 feb 2014, 09:45

19risha88 je napisao/la:Jel danas igra Žepčelona :D
Da, danas u 3 cemo utrpat 3 komada svojim dragim komsijama :mrgreen:

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 19 feb 2014, 18:45

Signore je napisao/la:
19risha88 je napisao/la:Jel danas igra Žepčelona :D
Da, danas u 3 cemo utrpat 3 komada svojim dragim komsijama :mrgreen:
Pa jel završena utakmica,ili se igra od 20 : 45 :D

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 19 feb 2014, 18:47

Zanimljiva utakmica i poraz 2-1. Krivaja imala 3-4 odlicne prilike, dvije su iskoristili i dobili. Nasi su imali masu prilika, ali gol nece pa nece. I ovaj jedan su dali iz penala uz to da su jedan primasili. Igrom sam jako zadovoljan, igrali su puno bolje nego protiv Usore kad su pobijedili. Vehab je pokazao potpuno drugo lice i jako dobro odradio lijevog bocnog dok se nije ozlijedio. Iznenadila me opet formacija. Igralo se 4-5-1 s dva zadnja vezna. Ocito da je Koca shvatio da Dino puno vise moze po boku sto je i on sam pokazao kad je par puta probio. Panter spic. Zanimljivo da je Hadzica stavio da igra ofanzivnog veznog, odmah iza Pantera. Mislim da se dobro snasao i pokazao vise nego protiv Usore. Malo me nazivcirao sto se stalno ljuti na suca, al OK.

I ugledah kod Krivaje zanimljivo lice. Krajisnik, cini mi se?
Zadnja izmjena: Signore, dana/u 19 feb 2014, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 19 feb 2014, 19:04

Izo Kamberović(trener Krivaje koji inače živi u Zenici) je uspio da dogovori Krajišnika i Harisa Zatagića(bivši igrač Čelika, u zadnje vrijeme Travnika) da igraju ovu polusezonu za Krivaju...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 19 feb 2014, 22:47

Igra je bila za nijansu bolju u odnosu na Usoru,a bila bi vjerovatno i bolja da je tu bio i Vlado.Ono sto se jasno vidi je nefikisanost.Bilo bi dobro kada bi Koco nasao do pocetka jos jednog napadaca.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 19 feb 2014, 23:39

Adi_Zepce je napisao/la:Igra je bila za nijansu bolju u odnosu na Usoru,a bila bi vjerovatno i bolja da je tu bio i Vlado.Ono sto se jasno vidi je nefikisanost.Bilo bi dobro kada bi Koco nasao do pocetka jos jednog napadaca.
Ev ja se javljam da budem taj napadac. Imam dosta iskustva jer sam prekuco PES sa BAL i igrao napadaca u velikim svjetskim klubovima. :D
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 19 feb 2014, 23:47

el-fighter je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Igra je bila za nijansu bolju u odnosu na Usoru,a bila bi vjerovatno i bolja da je tu bio i Vlado.Ono sto se jasno vidi je nefikisanost.Bilo bi dobro kada bi Koco nasao do pocetka jos jednog napadaca.
Ev ja se javljam da budem taj napadac. Imam dosta iskustva jer sam prekuco PES sa BAL i igrao napadaca u velikim svjetskim klubovima. :D
[youtube][/youtube]

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 20 feb 2014, 01:16

Nisi mi se dojmio na turniru MZ,tako da od mene nemas pozitivnu preporuku :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 20 feb 2014, 01:53

Adi_Zepce je napisao/la:
Nisi mi se dojmio na turniru MZ,tako da od mene nemas pozitivnu preporuku :mrgreen:
To se ne racuna. Levati me stavili da igram odbranu, jer sam kao visok, a zaboravili da igramo mali fudbal gdje se igra po zemlji. Sto nisi gledo Bajramski turnir da vidis kakav je to igrac kad se spoje Inzaghi i Gatuso :D

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 20 feb 2014, 07:39

ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 20 feb 2014, 10:18

Pasha je napisao/la:ljudi objavili text i o vama.

Optimizam u NK Žepče, stigli Hadžić i Krdžalić
Dobro su nas se sjetili :mrgreen: Hadzic ju jucer dobro trcao i pokazao klasu, a Krdzalic je vec protiv Usore izdominirao u obrani.

Zanimljiva izjava trenera: “Napustili su nas Anton Tadić, Josip Duspara, Petar Duspara i Marin Marinčić. Ipak, imamo solidnu ekipu, koja će nadam se u veoma jakoj konkurenciji prva proći kroz cilj i Žepče će vjerujem od naredne jeseni igrati u višem rangu”

Za ovu dvojicu Duspara znam da nece vise igrati, ali Marincic i Tadic su na fakultetima i sigurno ce igrati ukoliko taj vikend budu kuci. Pitanje je ocel stici vise od jednog-dva kola. Prvu polusezonu su igrali gotovo cijelu buduci da im godina pocinje tamo u 10.-11. mjesecu. Ako ih ne bude vise ove sezone siguran sam da ce igrati barem dio iduce.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 21 feb 2014, 23:04

http://sportsport.ba/bh_fudbal/damir-ha ... pcu/125267

I ss.ba pise o Hadzicu i Krdzalicu, a sc sport je objavio i interviju s Hadzicem.

http://sc-sport.ba/vijest/69050" onclick="window.open(this.href);return false;
Nadajmo se da ce nam pomoci :mrgreen:

(izbacite - na sc-sport)

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 22 feb 2014, 01:36

Zbog Damira smo ponovno se vratili u zizu bh nogometne javnosti,odnosno medija :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 22 feb 2014, 15:21

Jucer sam bio malo na treningu, mozda oko 16 sati i momci su igrali jedni protiv drugih na pomocnom, al je teren bio skracen. Jedino sam prepoznao malog Kenu, Vladu i Prelu, a od ostalih onaj jedan golman mi je poznat odnekud :D Inace Sahara je stajao pored ograde i nije ucestvovao na treningu. Od Grahica bi moglo biti nesto, momak skoro svaku akciju prodje 1-2 igraca i zabiej gol.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 22 feb 2014, 23:39

Nista od Natrona, ocekuju nas Adijeve komsije :lol:
Očekivana utakmica s Natronom u Maglaju je otkazana, pa će sutrašnji protivnik bit će FK Mineral. Svi koji žele pogledati ovaj okršaj mogu to na stadionu u Banja Vrućici kod Teslića u 13:00h.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 22 feb 2014, 23:47

Pa da sam znao da ce na B.Vrucici gostovati odmah bi se uputio u Teslic :cry: .Protiv Minerala im zelim pobjedu,a protiv Proletera to nikad ne bi mogao.Tako da i ne pomisljaju da sa plavo-crvenim igraju :mrgreen: .Btw.Nidzo je cini mi se potpisao za Proleter 8-)

www.valencia-balkan.net

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.