To je bacanje para drug iskreno al etodimitrijevic je napisao/la:Milan 1
Arsenal 1
Baloteli gol
Giroud gol
132 kvota,na 3 km oko cetiri glave izadje,vrijedi pokusat

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
To je bacanje para drug iskreno al etodimitrijevic je napisao/la:Milan 1
Arsenal 1
Baloteli gol
Giroud gol
132 kvota,na 3 km oko cetiri glave izadje,vrijedi pokusat
Po meni i onom sto sam odigrao ja mislim da Atletico nece imati vise kornera jer ipak mislim da ce se bazirat vise na kontre pa s toga bi trebalo bit i manje kornera,za Bayern ti je to 50-50 jer Bayern ne suta bezveze i prakticki se ulazi u gol s loptom ak moze al svakako da treba ocekivat vise kornera Bayerna negoo Arsenalaed1nw je napisao/la:Da li mi neko može dati savjet jedan:
Planirao sam igrati bayern i atletico pobjedu i BAYERN I ATLETICO VIŠE KORNERA OD DOMACINA!
Oko ovih kornera, koja je po vama vjerovatnoća da ce gosti imati vise kornera od domacina!
LIJEP POZDRAV!
Atletico ce izdominirati s kornerima Milana. Vole igrati po krilu, dok Milan izvodi relativno malo kornera. Bayern melja loptu(Guardiola) posjed na njihovoj strani, ne znam koliko ce se Arsenal naigrati i koliko ce Bayern uopste ici do korner zastavice-ne vole bas punoed1nw je napisao/la:Da li mi neko može dati savjet jedan:
Planirao sam igrati bayern i atletico pobjedu i BAYERN I ATLETICO VIŠE KORNERA OD DOMACINA!
Oko ovih kornera, koja je po vama vjerovatnoća da ce gosti imati vise kornera od domacina!
LIJEP POZDRAV!
3:0subcoccinela je napisao/la:Kalmar 3+ 1,65
Mariehamn 3+ 1,50
3:0deno_TM87 je napisao/la:18:30 Kaizer - Bloem Celtic 1 1.70
Zamalo ovoPuma je napisao/la:Atletico
D.Costa
Bayern
Robben
win 0:2Krokodil je napisao/la:
Jbg falio samo gol MilanaSimke934 je napisao/la:Torres_9 , možeš na wwin LŠ tako igrati..
Evo jedan tiket od mene:
Nottingham - Leicester 3+ @ 1,80
Gillingham - Sheffield Utd. 2 @ 2,20
Arsenal - Bayern(v.k) 2 @ 1,85
Milan/gol - Atl.Madrid DA @ 1,40
Kvota: 10,26
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.