ma pokušao se skloniti nije namjerno zakačio robbena i to je sudija trebao imati u vidu i dati mu samo žuti kad je već penal svirao jer realno je da nije bilo namjere,ali eto šta je tuje.. a i ovaj jedva dočekao realno da ga i sekundu zakači da se onako počne valjati, al eto i to je fudbal, šta možemo..sekerbay je napisao/la:istina. Prvo pv vrhunska tekma dva ravnopravna tima.QUARTERBACK je napisao/la:Pa et šta pričaš o nekom pravdanju kad mi možemo biti samo ponosni na ovo što su večeras prikazali momci, ništa drugo.
Glup vam golman.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Arsenal
Ma nama je golman glup ali vama je 12 igrac na vrhuncu bio...
Jos neko da kaze Suarez simulant. Pa covjek moze na casove kod Robbena u valjanu!
Ono sto mi privlacni paznju jeste Monreal koji ispada ko iz vagona!

Ono sto mi privlacni paznju jeste Monreal koji ispada ko iz vagona!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Pa i boateng je komotno mogao pocrveniti.
Ps.
Da, takodjer sam misljenja da je sudija bio prestrog.
ako ostane ovaj rezultat, imate se cemu nadati u minhenu.
Ps.
Da, takodjer sam misljenja da je sudija bio prestrog.
ako ostane ovaj rezultat, imate se cemu nadati u minhenu.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- QUARTERBACK
- Kontakt:
e yebem ti sunce bozje pa sta radite aaaaaaaaaaa ne vjerujem
Kako ofirno primljen go. 

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Ma koja je to uloga ovog glupog Wilshirea i Flaminija,pa dajte momci oćel i jednom ispratit netko svojeg..kod prvog gola jack kasni sad flamini ostavlja igrača da mu ide iza leđa,bravo.
Drugi gol Koscielny kriv,glumi nesto gore u napadu nije istrcao nazad odmah,i taman da se promijeni s Flaminijem na Mileru ovaj ga zabi,katastrofa
Sreca u nesreci sto ispadamo je manje utakmica sa i onako malim igrackim kadrom
Sreca u nesreci sto ispadamo je manje utakmica sa i onako malim igrackim kadrom
SLOBODA NAVIJAČIMA
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Da je barem 0-1 ostalo. Šteta. Ozilov promašaj je ključni momenat. 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Nije bio nijedan penal jer su njima prethodili zaleđa. Time Arsić ne bi dobio ni crveni..
Sudac kao i u finalu LP smijurija i lakrdija. Opet je nategnuo prema kriminalcima. Sranje.
Sudac kao i u finalu LP smijurija i lakrdija. Opet je nategnuo prema kriminalcima. Sranje.
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!
- sudzuka123
- Kontakt:
kompleksi, kompleksi, kompleksiiiiPrle je napisao/la:Nije bio nijedan penal jer su njima prethodili zaleđa. Time Arsić ne bi dobio ni crveni..

čestitke bayernu na pobjedi a ozil je mogao usmjeriti tekmu u drugom smjeru,ali je usrao stvari,kad ne iskoristiš svoje šanse dobiješ gol,a da su jaki kako pričaju novinari i njihovi navijači su priče za djecu
Ma stisno ih Bajern, pomrli momci, ne mogu cijelu utakmicu sve zatvorati dok su izvgnuti konstantnim napadima.Rosicky je napisao/la:Ma koja je to uloga ovog glupog Wilshirea i Flaminija,pa dajte momci oćel i jednom ispratit netko svojeg..kod prvog gola jack kasni sad flamini ostavlja igrača da mu ide iza leđa,bravo.
Mene je Arsenal razocarao dok je bilo 11 - 11. Ezil i Kazorla se setaju ko kurave. Ne moze se tako igrati. Mora se trcati i gristi u oba pravca.
Arsenal je izgubio mentalitet velike ekipe, a i ruku na srce, nemaju dvoljno kvalitetne igrace za bitke sa najvecim. Moglo se desiti da ih krene pa da nafiljaju Bajern, al bi vec u sljedecoj rundi totalno zakazali.
Venger treba nastaviti pojacavati ekipu. Ima tu par fenomenalnih igrraca. Sljedece sezone bi trebali biti konkurentniji.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Ako mislis na Mandzukica i offside, lik se nije aktivirao, nije smetao nikome, tako da se taj offside smatra pasivnim i ne svira.Prle je napisao/la:Nije bio nijedan penal jer su njima prethodili zaleđa. Time Arsić ne bi dobio ni crveni..
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
Ozil je qrac.
Izvinjavam se AGB sto sam ga napad'o kad je krtikov'o ovog sarlatana.
Izvinjavam se AGB sto sam ga napad'o kad je krtikov'o ovog sarlatana.
1946
Prle je napisao/la:Nije bio nijedan penal jer su njima prethodili zaleđa. Time Arsić ne bi dobio ni crveni..
Žuti,sekiraj se ti za Ligu

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ko plitak potok.
özil je opet bio mali u velikoj utakmici. i ta ga stigma prati cijelo vrijeme. wenger ga je komotno mogao zamjenit nakon promašenog penala.
@ guber90
bio je ofsajd mandže, prvo je pasivan i kad kroos dodaje loptu postaje aktivan kad smeta stoperu arsenala.
al ionako je bez veze to trostruko kažnavanje => crveni + penal + utakmica/e kazne. rizolli je papak.
@ guber90
bio je ofsajd mandže, prvo je pasivan i kad kroos dodaje loptu postaje aktivan kad smeta stoperu arsenala.
al ionako je bez veze to trostruko kažnavanje => crveni + penal + utakmica/e kazne. rizolli je papak.
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!
Sudjenje je ocajno. Osteceni su bili i Arsenal i Bayern, samo sto je Bayern imao vise srece. Ali gledajte pozitivne stvari, a to je onaj Sanogo jer lik bas obecava
Koje rastavljanje na proste faktore kako na terenu tako na tribinama
Stvarno je tacno da mozemo sa drugim timom protiv Arsenala,pogledajte sta vam uradise Rafko i Muller a ljudi sjedili na klupi

Stvarno je tacno da mozemo sa drugim timom protiv Arsenala,pogledajte sta vam uradise Rafko i Muller a ljudi sjedili na klupi

Jbg,utakmicu smo izgubili na psihickom planu,.Prvo onaj promašen penal Ozila pa zatim i crveni za Voju,dva kljucna momenta.Mislio sam da bi nas onaj promašen penal Alabe mogao vratiti u utakmicu,rezultatski sigurno i jeste ali u glavi su bili mrtvi,.
Prinudne izmjene su takodjer ucinile svoje,falilo je svjeze krvi u drugom poluvremenu..
Cestitke Bajernu,jbg,iskoristili su ponudjeno,.Sudije su grijesile u oba smjera ali ne daje se onako lako crveni karton u ovakvim utakmicama,.Realno,sudije su lake na kartonima i to pretezno u korist favorita,Boateng je pomilovan,Vojo nije i tu je sustina.
Nije loše,imamo bolji rezultat nego prošle sezone
Prinudne izmjene su takodjer ucinile svoje,falilo je svjeze krvi u drugom poluvremenu..
Cestitke Bajernu,jbg,iskoristili su ponudjeno,.Sudije su grijesile u oba smjera ali ne daje se onako lako crveni karton u ovakvim utakmicama,.Realno,sudije su lake na kartonima i to pretezno u korist favorita,Boateng je pomilovan,Vojo nije i tu je sustina.
Nije loše,imamo bolji rezultat nego prošle sezone

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.