Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ricoli nije mislio dati crveni Scesnom. To je odlucio tek kada je vidio Robena kako od bola lupa rukom po travi. To se jasno vidjelo na usporenom snimku.
Crveni je mogao svirati i ne svirati. Mislim da je ipak bilo blize crvenom nego zutom kartonu.
Start Boatenga nisam vidio.
Crveni je mogao svirati i ne svirati. Mislim da je ipak bilo blize crvenom nego zutom kartonu.
Start Boatenga nisam vidio.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
izvaditi ozila a metnut gnabrya i probat neku kontru složiti
ODUSEVLJEN SAM.
Da je Mesut pogodio, ova utakmica bi otisla u skroz drugom smjeru. Imam osjecaj da bi im utrpali jos jedan do poluvremena. Ovako ih je psihicki vratio u igru. Za sudjenje nemam komentara. 5 prekrupnih gresaka i nejednak kriterij. Nadam se da se moze zadrzat ova 0, puno bi to momcima znacilo i znam da bi poginuli na AA za dobar rezultat. Pokazali su da mogu, skidam im kapu za veceras. Seznog nemojte ni slucajno krivit za onaj penal, zaustavit se nije mogo, cak je djelimicno i uspio, ali ga je pogodio u desnu nogu i Boze moj. Kako mi je krivo sad, ne mogu da vam opisem.
Da je Mesut pogodio, ova utakmica bi otisla u skroz drugom smjeru. Imam osjecaj da bi im utrpali jos jedan do poluvremena. Ovako ih je psihicki vratio u igru. Za sudjenje nemam komentara. 5 prekrupnih gresaka i nejednak kriterij. Nadam se da se moze zadrzat ova 0, puno bi to momcima znacilo i znam da bi poginuli na AA za dobar rezultat. Pokazali su da mogu, skidam im kapu za veceras. Seznog nemojte ni slucajno krivit za onaj penal, zaustavit se nije mogo, cak je djelimicno i uspio, ali ga je pogodio u desnu nogu i Boze moj. Kako mi je krivo sad, ne mogu da vam opisem.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Cuj kobasicara, nedo Bog da smo mi kao oni dobili ovo, sudije vam daju prolaz, a tu svjetsku klasu ostavi nekom drugom.. Sramota
Penal je bio, crveni takodjer, Boatengu se, po posebnim pravilima izgleda, progledalo kroz prste.
Steta sto Ozil ne zabi, kao da se prepao i na kraju uzasno sutirao, premlako, pomalo i luzerski. Bayern je ranjiv itekako, nije to kao prosle sezone, jako je i dalje, opasno takodjer ali daleko od nepobjedivog ili Pepove Barce recimo, odbrana moze puci, posebno kada ih ovaj ludi Sanogo pritisne svojom trkom, doduse to ce sada biti dosta teze zbog igraca manje ali sta da se radi, moze ovdje Arsenal jos do povoljnog rezultata, nadam se.
Izmjene se trebaju cuvati, nikako odmah na poluvrmenu. Imate pravo na jos jednu a igraci su vam kao na staklenim nogama, samo cekas da se povrijedi neko novi. Ima materijala i na klupi, Podolski ili Rosicky mogu uci, mozda i Giroud ako Wenger popusti pred kurvarom.
Ozila ne mozes vaditi, posebno sada kada je ostao haman pa jedini kreativac u redovima Arsenala, shvatite da sada svi igraci moraju dosta vise trcati a kreativac u takvim momentima odlicno dodje, on moze jednim potezom donijeti gol sansu mada se vidi da je pao psihicki nakon penala.
Steta sto Ozil ne zabi, kao da se prepao i na kraju uzasno sutirao, premlako, pomalo i luzerski. Bayern je ranjiv itekako, nije to kao prosle sezone, jako je i dalje, opasno takodjer ali daleko od nepobjedivog ili Pepove Barce recimo, odbrana moze puci, posebno kada ih ovaj ludi Sanogo pritisne svojom trkom, doduse to ce sada biti dosta teze zbog igraca manje ali sta da se radi, moze ovdje Arsenal jos do povoljnog rezultata, nadam se.
Izmjene se trebaju cuvati, nikako odmah na poluvrmenu. Imate pravo na jos jednu a igraci su vam kao na staklenim nogama, samo cekas da se povrijedi neko novi. Ima materijala i na klupi, Podolski ili Rosicky mogu uci, mozda i Giroud ako Wenger popusti pred kurvarom.

Ozila ne mozes vaditi, posebno sada kada je ostao haman pa jedini kreativac u redovima Arsenala, shvatite da sada svi igraci moraju dosta vise trcati a kreativac u takvim momentima odlicno dodje, on moze jednim potezom donijeti gol sansu mada se vidi da je pao psihicki nakon penala.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Haj to sve, al nije ga ni zakačio još se pokušao skloniti a Robben pao ko da ga je FAP 13-ka pokupio. Padavičarska kobaja.schweinsteiger je napisao/la:Zadnji igrac,cisto k'o suza.Otelo je napisao/la:Penal da, crveni ne.
Boateng je dobio prvi zuti nakon nepostojeceg offside-a,tako da sve je fer.
Golman je uvijek zadnji igrac.schweinsteiger je napisao/la:Zadnji igrac,cisto k'o suza.Otelo je napisao/la:Penal da, crveni ne.
Golman se iskljuci ako je prekrsaj namjeran i pretjerano brutalan.
Nije svaki penal koji napavi golman crveni karton.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Sreca vasa pa je Bayern promasio penal jer da jest ne vjerujem da bi se ova ekipa psihicki vratila u utakmnicu.
Pogotovo Ozil. A ovako ostaje nada da ce Wenger donekle posloziti kockice za ovih 15min.
Pogotovo Ozil. A ovako ostaje nada da ce Wenger donekle posloziti kockice za ovih 15min.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Yebo pravila, sudije su tu da prave utakmice sto zanimljivijim ..Otelo je napisao/la:Pa prije svega golman je a kao drugo to mi je bezveze i na taj nacin je sudija odveo tekmu u jednom smjeru.nerkolfc je napisao/la:A zasto ne crveni? Da se nije jutros promjenilo pravilo za zadnjeg igraca koji pravi takav prekrsaj. Jeste glupo to pravilo po golmana, ali za ovo su se uvijek davali crveni kartoni i davat ce.Otelo je napisao/la:Penal da, crveni ne.
Ozil ovako indisponirani i bez Cazorle su u nemogucoj misiji da pobjede.

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Re: Odg: Arsenal
Koji si ti idol sve znasCautinho je napisao/la:Joj,koja tekma.Imam osjećaj da se Bayern igra sa Arsenalom kao mačka sa mišom.Bez ikakvih uvreda naravno.Nekako su preoprezni,previše igraju u leru,kao da ne žele puno napadati.Isto tako je i Arsenal nekako prelagano dolazio do šesnaesterca Bayerna.Svi izgledaju skroz nezainteresirano.
Ozil ponavlja nepisano pravilo.Mogao je toliko toga omogućiti ekipi,zapravo ne on,netko drugi da je pucao penal.
Na drugoj strani ista stvar,Alaba stao,čim sam vidio facu znao sam da neće na dobro po Bayern.Gdje to ima da bek od 20 godina puca penale?
Za oba sam znao sa će fuliti.
Nadam se boljoj tekmi i nastavku.

SLOBODA NAVIJAČIMA
Faul nije bio zacrveni a covjek sa 2 noge isao na Robennov skocni zglob dok je lopta u zraku
Kako vas samo nije stid

Kako vas samo nije stid

Zadnja izmjena: autogol, dana/u 19 feb 2014, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
YAYA SANOGO-kako ce nam mali dobro doc, samo dok se jos malo uigra sa ostatkom ekipe. Pa **** duel u zraku nije izgubio. Svaka cast mali, gazis sebi po mu.dima.
#Voajeroljupci na respiratorima.
- schweinsteiger
- Kontakt:
A Ozil je cvrsto stojao na zemlji nakon onog prekrsaja?
Robben je bio u "letu",a ovaj ga pokupio,kako to nije crveni?Lopte ni blizu nije bilo i sprijecio je cist gol.

Robben je bio u "letu",a ovaj ga pokupio,kako to nije crveni?Lopte ni blizu nije bilo i sprijecio je cist gol.
#miasanmia
Nije crveni karton ako igrac ide od gola u stranu. Ovo je bilo po sredini gola i da ga nije Wojo zakacio Robben samo treba dodirnuti loptu da uđe u gol.Valencia je napisao/la:Golman je uvijek zadnji igrac.schweinsteiger je napisao/la:Zadnji igrac,cisto k'o suza.Otelo je napisao/la:Penal da, crveni ne.
Golman se iskljuci ako je prekrsaj namjeran i pretjerano brutalan.
Nije svaki penal koji napavi golman crveni karton.
- anelbavarac
- Kontakt:
Ima pravde.
Zabari pustise ofsajd metar,ali turčin fula.
Poljski padavicar umalo da nogu slomije Arjenu,jos se pitaju je li bio crveni
Zabari pustise ofsajd metar,ali turčin fula.
Poljski padavicar umalo da nogu slomije Arjenu,jos se pitaju je li bio crveni

Ljudi,ono nije bio crveni karton.
Klasičan žuti karton.Igrač Bayerna je otišao u stranu ; a znamo kad igrač ode u stranu i golman ga zakači (nenamjerno,naravno),da to nikada nije i ne može biti crveni nego žuti karton.Tek nakon promašenog penala Bayerna crveni karton je dobio na težini.
Također za Boatenga opravdano nema drugog žutog.Rani period utakmice,klasičan faul na sredini terena.Nikakva kontra nije bila niti faul neki s leđa i slično.
Klasičan žuti karton.Igrač Bayerna je otišao u stranu ; a znamo kad igrač ode u stranu i golman ga zakači (nenamjerno,naravno),da to nikada nije i ne može biti crveni nego žuti karton.Tek nakon promašenog penala Bayerna crveni karton je dobio na težini.
Također za Boatenga opravdano nema drugog žutog.Rani period utakmice,klasičan faul na sredini terena.Nikakva kontra nije bila niti faul neki s leđa i slično.
You'll never walk alone.
Sreca po Bayern pa Ozil nije zabio, mozemo brate i tako. Ko zna kako bi se tekma razvila da jeste.Otelo je napisao/la:Sreca vasa pa je Bayern promasio penal jer da jest ne vjerujem da bi se ova ekipa psihicki vratila u utakmnicu.

Crveni karton se ne daje zadnjem igracu, to nije pravilo nego kada se prekrsajem sprijeci izrazita gol sansa. Cisto da se zna, ne vezano za ovaj penal (za trolove koji se primise na prvu recenicu).
@Coutinho se kao razumije u fudbal.

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Evo ode nam jedina nada,Boateng
Cuj sreca nasa pa je jajern fulio penal, a nije sreca jajernu sto je arsenal promasio penalOtelo je napisao/la:Sreca vasa pa je Bayern promasio penal jer da jest ne vjerujem da bi se ova ekipa psihicki vratila u utakmnicu.

Ovaj forum pun neshvacenih bubuljicara ..
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
Pepun izvadio Boatenga , dakle nema vise mogucnosti da neko od Bavaraca pocrveni.Pametno mora se reci , iako je Boateng mogao prvi otici na hladjenje.Pravda je zadovoljena , dobio je zuti iz ofsajda.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.