Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
- Kontakt:
Re: Arsenal
Ako je ovo sastav ko sto vidim na onoj temi lige prvaka nisam optimista pa ponovo igramo bez krila gdje su krila Rosicky i Cazorla koji ne moze pratiti brze bekove i to igramo protiv ekipa ciji su najjaci adut upravo krilni igraci ciji se bekovi ubacuju.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
ne zna se još sastav Bog te
valjda ili Podolski ili OX krenu od početka (a čisto sumnjam)

A.F.C. Bournemouth!
-
- Kontakt:
Ox mora poceti. Nadam se da ce Gnabry biti na klupi. Glupo bi bilo da imamo jednog spica Girouda i dvojicu takvih ko on na klupi a da ne bude nijedno krilo.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Ozymandias
- Kontakt:
Volio bih ovaj sastav
Scszesny
Sagna kos mert gibbs
flamini wilshere
gnabry ozil oxlade
Giroud
Normalno da nece bit ovaj sastav ali eto moja licna zelja, vjerujem da bi ih izjebali sa strana

Scszesny
Sagna kos mert gibbs
flamini wilshere
gnabry ozil oxlade
Giroud
Normalno da nece bit ovaj sastav ali eto moja licna zelja, vjerujem da bi ih izjebali sa strana

uh vcrs arsenal ganja svoju 5 titulu ove sezone, sretno momci !!!
Bez provociranja ali veceras je ovo za Arsenal bitna utamica,ne samo zbog rezultat i prolasku nego da se vidi dokle je ovaj Arsenal spreman ic i dokle je stigao
Favoriti jesmo i nema bolje mjere nego se obracunati trenutno s najboljim pa a znas gdje se nalazis
Arsenal ima sanse za prolazak,ne male,malo da se stvari poklope i mozete proci sto ja ne bi volio
Po meni je najbitnije veceras ko prvi primi go,ako to budete vi sanse vam se drasticno smanjuju,kako god sretno pa nek bolji ppobjedi
Favoriti jesmo i nema bolje mjere nego se obracunati trenutno s najboljim pa a znas gdje se nalazis
Arsenal ima sanse za prolazak,ne male,malo da se stvari poklope i mozete proci sto ja ne bi volio

Po meni je najbitnije veceras ko prvi primi go,ako to budete vi sanse vam se drasticno smanjuju,kako god sretno pa nek bolji ppobjedi

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Nek si nam se nagovorio.Torres_9 je napisao/la:uh vcrs arsenal ganja svoju 5 titulu ove sezone, sretno momci !!!
Kako vrijeme sporo prolazi, sta je ovo, nikad docekat. Nadam se da ce odbrana bit na visini zadatka, najbitnije od svega je ne primit go. Ako hoce da nesto postignu, moraju propisat krv veceras i odigrat utakmicu u visokom ritmu. Par igraca je skroz svjeze, nadam se da ce moc odradit dobar presing. Prije svega tu ciljam na Rozu, koji vjerovatno pocinje i Vilsira. Mislim da su to kljucni igraci Arsenala veceras. Vise bi se obradovo Oxu umjesto Roze, ali Boze moj. Dobra stvar je i ta da ako rezultat ne bude toliko povoljan, ima par solidnih opcija na klupi, tako da se moze promijenit nacin igre i krenut malo ofanzivnije. Sretno momcima.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Sanogo se k.u.r.č.i. po fejsu pričom da je večeras na klupi...znači onda ili nema Lorda ili Gnabry-a uopšte u roosteru
A.F.C. Bournemouth!
Al bi zato popusili strasnu foru u sredini,igru sa 2 krilna igraca sto se tice Arsenala mozete zaboraviti to je stvar proslosti,motor ekipe cine 4 igraca i ispod se ne ide,ja mislim da ih Flamini,Wilshere,Cazorla,Ozil mogu izddominirati na sredini vecerasOzymandias je napisao/la:Volio bih ovaj sastav![]()
Scszesny
Sagna kos mert gibbs
flamini wilshere
gnabry ozil oxlade
Giroud
SLOBODA NAVIJAČIMA
Ja bi volio da pocne kao zadnju protiv Liverpoola, mislim, sto se tice napada. 
Ovako bi ja vrh uradio:
Gnabry - - - - Ozil - - - - Ox
- - - - - - - Sanogo - - - - - -
Moze i Podolski uletiti na mjesto Sanoga ili Gnabryja.
Bitno je samo da Wenger pokaze nekim igracima da mogu ostati na klupi. Prije svega tu mislim na Cazorlu, Sceznija i Girouda, a Arteta vec zna da moze ostati na klupi.
Znam da ce poceti Giroud ali eto, ipak se nadam da ce kad tad zavrsiti gdje mu i jeste mjesto, a to je klupa ili jos dalje od prvog tima Arsenala.
+ sa istim golmanom koji je jedan od najzasluznijih za pobjedu protiv Liverpoola. Scezni bi protiv Liverpoola u prvih 5 minuta primio sigurno jedan gol, mozda i dva i imali bi slicnu tekmu kao onu prije nje.

Ovako bi ja vrh uradio:
Gnabry - - - - Ozil - - - - Ox
- - - - - - - Sanogo - - - - - -
Moze i Podolski uletiti na mjesto Sanoga ili Gnabryja.
Bitno je samo da Wenger pokaze nekim igracima da mogu ostati na klupi. Prije svega tu mislim na Cazorlu, Sceznija i Girouda, a Arteta vec zna da moze ostati na klupi.
Znam da ce poceti Giroud ali eto, ipak se nadam da ce kad tad zavrsiti gdje mu i jeste mjesto, a to je klupa ili jos dalje od prvog tima Arsenala.
+ sa istim golmanom koji je jedan od najzasluznijih za pobjedu protiv Liverpoola. Scezni bi protiv Liverpoola u prvih 5 minuta primio sigurno jedan gol, mozda i dva i imali bi slicnu tekmu kao onu prije nje.
Večeras treba momci da hrabro i borbeno izađu,da preoru emirate,i rezultat neće izostati !!
COYG!!
Nadam se regularnom suđenju...
COYG!!
Nadam se regularnom suđenju...
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Momciluko to je bio proslogodisnji Bayern.BigBigBang je napisao/la:igramo protiv ekipa ciji su najjaci adut upravo krilni igraci ciji se bekovi ubacuju.
Pep sada forsira nesto sasvim drugo.
Sredina, posjed lopte i pressing prije svega.

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Bajern je trenutno najjaca ekipa na svijetu i to je činjenica, kao i što je favorit u večerašnjoj utakmici, ali ako iko može izbaciti ovaj Bajern onda je to Arsenal. Oni će izvuci pozitivan rezultat u jednoj utakmici i bilo bi vrlo dobro da to bude nocas. Liverpul demolira Arsenal i 7 dana kasnije Arsenal sa drugim timom dobi Liverpula. Vecerasnja ekipa nije ni slicna onoj proslogodisnjoj. Tu je Ozil ali i mnogo bolja odbrana, tandem Kos Per prosle godine nije uopste igro ne Emiratima i vidjeli smo kako je proslo. Na zadnjem veznom ce vjerovatno biti Flamini koji je znatno bolje rjesenje od Artete. Nadajmo se dobroj i korektnoj utakmici i samo da neka sudijska greska ne presudi tekmu.
Jesu li izašli sastavi za večeras?
Trazili ste evo vam gaHead je napisao/la:Sanogo u prvih 11.

Ocekujem pobjedu u hendikepu
SLOBODA NAVIJAČIMA
- frankqqqqq
- Kontakt:
Arsene Wenger : "YOLO"
jel ovaj xinxee pokušava smiješan ispast il šta? čudan momčiluk
jel ovaj xinxee pokušava smiješan ispast il šta? čudan momčiluk
Zadnja izmjena: frankqqqqq, dana/u 19 feb 2014, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
Reakcija navijača Arsenala poslije večerašnjeg meča:

I naravno,nas bavaraca

I naravno,nas bavaraca

Arsenal: Szczesny; Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs; Flamini, Wilshere; Oxlade-Chamberlain, Ozil, Cazorla; Sanogo!
ODLIČAN SASTAV!!!!
PO POBJEDU !!
COYG!!
ODLIČAN SASTAV!!!!
PO POBJEDU !!
COYG!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.