Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

sarajlija
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la sarajlija » 19 feb 2014, 17:38

Mancini je napisao/la:Ovo se odnosilo na onog drugog sarajliju ali nema veze.:-)
:lol: :lol: jbg brate iznerviran sam citav dan ono kad sam procitao, tako da nije cudo da se ovo desava. :D
@ Sarajlija TM halali sto sam odg., umjesto tebe kad nas ima sarajlija.... :)
Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 19 feb 2014, 17:43, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 19 feb 2014, 17:40

fedeltafrotta je napisao/la:steta za zabranu, valjda nece derbi zakacit :?
Nije jos nista zvanicno, nadam se da nece doci do zabrane iskreno, pogotovo za derbi pa to bilo nidje veze, katastrofa. :|
04.10.2009 !!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 feb 2014, 17:47

ljudi al ja ne vidim sta im dobrog nosi ta zabrana ,to su samo veci problemi .Horde ce sigurno u Zenicu bilo zabrane ili ne a veci je problem kad dodju ne najavljeni ,znaci udjes lagano bez obiljezja i kad padne gol i skocis radujes se :D i eto problema .tako ce i manijaci u lukavicu i na otoku mi na derby itd .znaci ne dobiva se nista samo veci rizik ,i teze za policiju jel ne znaju ni gdje ni kad ni koliko navijaca ce doci .

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 19 feb 2014, 17:49

Pa onda neka ne sere komitet i neka ne uvodi nikakve zabrane, ako uvede samo ce veci biti problem u Zenici. ;)
04.10.2009 !!

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 19 feb 2014, 17:53

Ovo je dobra odluka koja je donesena. Jedini nacin da se sprijece incidenti kojih ce sigurno biti. Ne treba se niko praviti lud i da ne zna da su navijacke grupe najlakse za manipulaciju. Ne treba nikome jos incidenata koje ce politika rezirati za skupljanje jeftinih poena, podsticanje mrznje, nacionalizam i sve sto ide uz to. Tako je uvijek bilo i vecina nereda je bila bas oko izbora. Mislim da je bolje ovako, i nadam se da ce navijaci napuniti bar svoje stadione ako vec ne idu na gostovanja, da ce atmosfera biti bolja, mada i ovako necemo izbjeci nacionalizam, ali eto.

Sasvim se slazem s ovim postom iznad o ignorisanju domace lige od strane saveza. Nekako treba izvrsiti pritisak na njih da se pozabave nasom ligom. Malo ko od nas ima mogucnost da gleda utakmice reprezentacije, tako da nama ipak ostanu nasi klubovi, mi cemo se patiti iz godine u godinu, a savez ce umjesto nase djece traziti one po Svedskoj, Njemackoj, Svicarskoj i sl. Kakav je to primjer za djete koje danas marljivo trenira na "livadama" po Sarajevu, Zenici, Tuzli i ostalim gradovima?

Reprezentacija treba da crpi igrace iz domace lige, moraju im obezbjediti normalne uslove za rad, pomoci klubovima, nece nam zauvijek drugi praviti igrace. Umjesto da u reprezentaciji gledamo Grahovca ili Zolotica mi gledamo Susica ili Hadzica. Ako nisu bolji nisu sigurno ni gori.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 19 feb 2014, 17:54

sarajlija je napisao/la:Pa onda neka ne sere komitet i neka ne uvodi nikakve zabrane, ako uvede samo ce veci biti problem u Zenici. ;)
Sta ti je ovo ?

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 19 feb 2014, 17:55

terabajt je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:Pa onda neka ne sere komitet i neka ne uvodi nikakve zabrane, ako uvede samo ce veci biti problem u Zenici. ;)
Sta ti je ovo ?
Koje ?, mislis na komitet konto sam na savez nogometni da ne sere... :)
Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 19 feb 2014, 17:57, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 19 feb 2014, 17:56

sarajlija je napisao/la:
terabajt je napisao/la:
Sta ti je ovo ?
Koje ?
Kakav ti komitet spominjes ?

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 19 feb 2014, 17:57

ma kakvo to, lako je njima donekle takve stvari rijesit...mup KSA presretne okupljanje u Sarajevu i udari kazne za ljude koji bi dali prevozna sredstva..mup Ze pohvata sto uspije proc u Ze kombijima i autima i to i bi..jos u startu ce odustat dosta ljudi u takvoj situaciji...a i savez se ogradio , zabrana je uvedena ..

mada njima problem nije tekma u Zenici, ili na Otoci, ali ne mozes tj jos nisu skontali nacin kako da uvedu selektivne zabrane..zna se koja desavanja i koje tekme su "problematicne"..

incidenata ce biti, uvijek ih bude..treba bit budala pa vjerovat da su stvari iz Gradacca i Grbavice i takvi propusti u osiguranju se desili slucajno..a kazem savez nema veze s tim i ljudi nece da se na njih etiketiraju neke stvari za koje nisu zaduzeni..
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 19 feb 2014, 18:05

Po meni opravdano, jer nema policija takve kapacitete da osigurava proteste, koji su već pokazali koliko nasilni mogu biti, i utakmice visokog rizika koje su također pokazale koliko nasile mogu biti.
Pa sjetite se Hordi u Širokom kad je MUP HNK-a osiguravao u isto vrijeme utakmice u Mostaru i u Širokom i posljedica svega toga.
A znate i sami koliko ima usijanih glava željnih dokazivanja među demonstrantima.
Samo da jedan kamen neko baci među Horde u Zenici, eto belaja, a policija raštrkana po cijelom gradu.

Ne treba ni zaboraviti da je ova zabrana na snazi dok traju protesti koji su, ruku na srce, svaki dan sve slabiji i manji, a nešto ne vjerujem da će trajati u velikom intenzitetu još 4-5 sedmica, tako da bi zabrana trebala biti na snazi 2-3 kola.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 19 feb 2014, 18:09

Vidjecemo ljudi sta ce biti sutra ce se znat cini mi se.
04.10.2009 !!

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 19 feb 2014, 18:10

sarajlija je napisao/la:Vidjecemo ljudi sta ce biti sutra ce se znat cini mi se.
http://www.nfsbih.ba/nsbih/vijest.php?id=9884" onclick="window.open(this.href);return false;

Meni ovo izgleda kao trenutno zavrsena prica

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 19 feb 2014, 18:19

izgleda zvanicno gotovo, izvor sport centar :evil:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 19 feb 2014, 18:20

O kakvom etiketiranju ovaj ultrastil piše,o kakvom ograđivanju piše?Njih Premijer liga BiH veoma malo ili bolje rečeno nikako ne interesuje.Kao oni se ograđuju a ustvari "ubacuju" navijače u politiku i među demonstrante.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 19 feb 2014, 18:24

Realno kad je u Zenici bilo belaja na stadionu ono pravo :D ..ja se ne sjećam ,a vi ? :shock:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 feb 2014, 18:25

ljudi svjestan sam ja svega al puno veca je opasnost ako dodje 50-100 gostujuci navijaca i niko ne zna da ce doci ni na koju tribinu , mislim da je puno lakse policiji da obezbjedi 1000 hordi pusti ih na sjever po zavrsetku sprovedes za Sa I kraj prici ,puno teze ce im biti ako budu dolazile grupice u autima veca je tuv sansa za problem nego kad imas organizovanu kolonu .

maroonGiant
Kontakt:

Post Postao/la maroonGiant » 19 feb 2014, 18:27

Radi koga se igra fudbal u ovoj drzavi ? radi dijaspore ? Nenormalni savez po ko zna koji put pokazuje da ih boli ckura za napredak ove lige i fudbala uopste kao i za navijace, bitna im je izgleda samo reprezentacija i to van drzave :oops: Ni zakoni ni zabrane ne mogu sprijeciti Hordanje!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 19 feb 2014, 18:28

Logican potez saveza, mene ovo nije iznenadilo. Samo se nadam da ce ovo trajati kolo ili dva a ne do kraja sezone nedo Bog.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 feb 2014, 18:38

i onda u savezu kazu nema gledalaca slaba liga itd ,pa vec 3 mjeseca samo pricam o tom 2 martu o tome koliko ce nas biti o stmosferi itd .i onda ti neko to sve uskrati ,ja cu ici al nece biti ni u pola ljudi koliko bi doslo da nema zabrane .tacno hoce da otjeraju i nas par hiljada bolesnika sto pratimo ovu ligu .

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 19 feb 2014, 18:53

Treba se ugledati na BBB i Torcidu kad su se udružili i zajedno ušli, tako isto probati izvesti i na našim stadionima.

Za koga se igra fudbal više?
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.