Edit: Sutra ce se donijeti zvanicna odluka o zabrani g.navijaca tako sam procitao.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nije zabrana samo ovaj put, nisu ni prije bili protesti pa su bile zabrane ?kinder_jaje je napisao/la:Mene ovo nije iznenadilo jer svako skida odgovornost sa sebe i u neku ruku sam za ovu zabranu jer razmislite sta da na dan utakmice budu protesti
Ma ubaciti im 200 baklji u teren, pa nek se yebu.sarajlija je napisao/la:@ pisac drug moj nemas od toga nista sto ces im nerede napravit, samo sebi skaces u stomak i pravis jos vece sranje.![]()
Edit: Sutra ce se donijeti zvanicna odluka o zabrani g.navijaca tako sam procitao.... tj. pratice daljne desavanje i stanje.
Brate nema logike da nam zabrane, sta su im navijaci krivi sad poslije 3 mjeseca pauze i da ne odemo opcenito navijaci....:/ultrasstyle_tz je napisao/la:kad se sve sagleda kako je izborna godina, kakva je situacija u politickim taborima ovih koji su na vlasti vec 20 godina (narod ih je procitao, samo im ostaje medjunacionalna mrznja i podizanje tenzija kao adut da ostanu na vlasti jos 4 godine) , ova odluka saveza je logicna i pametna..
nek se situacija nastavi razvijati u smjeru protesta i javnog nezadovoljstva naroda, ovim ne ostaju nista drugo nego da naprave medjunacionalni incident i uvuku narod u novi sukob...a za svoje fotelje su to vise nego spremni da urade i NS nece da njegove utakmice budu podloga za necije igre...
i ja sam navijac i obisao BiH skoro citavu i znam kako je to otici na gostovanje , koji je to poseban smek..ali je ovdje sira slika u pitanju i stvari koje se kuhaju...oni ako htjednu ce naci nacin za nove sukobe, ali nogometni savez , kao relativno nezavisna institucija sto joj je omogucila UEFA da bude, sa svoje strane pametno radi i ogradjujes se..nece ljudi da budu poligon za bilo cije igrice.
Btw. Komitet ne postoji već par godina, probudi se iz zimskog sna, vrijeme je...Mancini je napisao/la:Prije bi se reklo poglupa.Pa nije ratno stanje.Ali od Komiteta nije ništa čudno.
Poenta svega je da kada policija odradi posao, nema belaja to je sigurno. Nema se tu nista zamisljati gostovanje HZ u Banja Luci.tu i tamo je napisao/la:ultrasyletz sve objasnio,
ko hoce normalno da razmislja tako razmislja,
naravno da su nekome licni "prohtjevi" iznad svega ostalog(u ovom slucaju pitarima najvise zbog te prve tekme, ali i ostalim jacim grupama).
znamo i sami kako se pojedini klubovi i policija ograde jednostavnom izjavom " mi ne mozemo garantovati bezbjednost..." to je apsurd, i znamo u kakvoj drzavi zivimo, a znamo i kako imamo navijacku netrepeljivost, zamislite samo gostovanje Hz u BL... ubilo se za Dodika, SDA i ostale nacionaliste... kome to treba.
ja znam da ce ovim najvise izgubiti HZ(BL,Ze,Grbavica),TM(Lukavica, Mostar) i Robija(Travnik,Grbavica).
ali ne mozete kriviti Savez zato sto klubovi i policija nisu u stanju(ili ne zele) normalno obezbjediti utakmicu, ili zato sto pojedini stadioni nemaju prostor za gostujuce navijace niti bilo kakvu mogucnost da se gosti zastite.
Brate znam ali ja sam opet optimistican i nadam se da nece doci do zabrane abd.Mancini je napisao/la:Sarajlija isto ti je to samo drugo pakovanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.