Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Goodison
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la Goodison » 19 feb 2014, 00:10

Krokodil je napisao/la:slika

Ako stavim ovdje 2, jel to znači da ih Denver neće dobiti više od 5 razlike? :roll:
Denver neće sigurno. :lol:
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 19 feb 2014, 00:15

Prepravljeno. :mrgreen:

j00k3r
Kontakt:

Post Postao/la j00k3r » 19 feb 2014, 11:20

sta cemo danas gospodo?

kao da knedle gutam kad spomenem Milan ali imam neki osjecaj, jerbo da se kladionica ne igra na osjecaj ali Milan pizda im... Milan?? :mrgreen:

Arsenal, pa kvota 4,50, to su one kvote di meni davo neda mira, prosle godine ih Bayern ubio u istoj fazi takmicenja, ubili i oni njih u Minenu, eh, postoje 2 ooooogromne razlike tada i sada, Wengerova dica vise nisu dica i sada igraju obranu, znaci IGRAJU OBRANU kakvu bi i trebala da igra ekipa koja pretendira na naslov u Engleskoj i LP a Bavarci imaju sugavog trenera, tika taka moji ti ga baka, cak je i golman u veznom redu, napadaca ima ako ga natjera muka sa ozljedama u veznoj pa nekog od doticnih vrati u veznu liniju! :lol:

'ebemu misa, da kvota 4,50 na Arsenal, nije to u redu, pa irud te 'ebo ja i mojih 10 levata bi se drzali 10min bar i to je realna kvota na nas??! :mrgreen:

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 19 feb 2014, 12:09

slika

Jel zna neko rezultat ove utakmice? Zanima me koliko golova su dali gosti (Mumbai)? :D

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 19 feb 2014, 12:17

Chirag 1 - 1 Mumbai

Ova je utakmica igrana jutros u 10 sati, jel mislis na ovu?
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 19 feb 2014, 12:28

Hvala na lijepim riječima Willy i apocalyps

@Willy hvala ali nisam najbolji ovdje, daleko od toga, ima puno boljih i kvalitetnijih tipsera

@apocalyps nastaviti ćemo sa zajedničkim naravno, iako je zapelo, ljudi više ne pišu ali valjda opet krenu sa tipovanjem

j00k3r
Kontakt:

Post Postao/la j00k3r » 19 feb 2014, 13:21

a ubija me ova lp, danas su mi priglupi parovi, nikako dae odlucim sta i kako, ccc :mrgreen:

arsenal daje gol - 1,4
1X - 2 kvota

opet nikad ne znas ovom Bayernu ludom...

a Milan vs Atletico, tu imam samo :lol: :mrgreen:

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 19 feb 2014, 13:28

Milan v Atletiko - penal da, crveni da - pa kud puklo :mrgreen:

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 19 feb 2014, 15:18

e moji rusi, nikad od vas ništa, zlato je za vas daleko, miljama od Rusije, šteta :(

obzirom me nikako ne ide za dobrobit foruma povlačim se na neko vrijeme, želim vam svima sreću i da se oparite, ispričavam se svima kojima sam eventualno nanio štetu svojim tipovanjem...

ako se rusi vrate možda i ostanem ali teško će se vratiti tako da do idućeg susreta lijep pozdrav i sretno! ;)

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 19 feb 2014, 15:29

šta ceš se ba povlacit :? Pa ti daješ svoj prijedlog, ne držiš meni, ili nekom drugom pištolj na glavi pa da moramo odigrati taj par koji ti predložiš. Udje se nekad u krizu, ali ti si imao fenomenalnih tipova, tako da druže, ne rise, nego predlaži i dalje ;)

subcoccinela
Kontakt:

Post Postao/la subcoccinela » 19 feb 2014, 15:31

zgmiky je napisao/la:e moji rusi, nikad od vas ništa, zlato je za vas daleko, miljama od Rusije, šteta :(

obzirom me nikako ne ide za dobrobit foruma povlačim se na neko vrijeme, želim vam svima sreću i da se oparite, ispričavam se svima kojima sam eventualno nanio štetu svojim tipovanjem...

ako se rusi vrate možda i ostanem ali teško će se vratiti tako da do idućeg susreta lijep pozdrav i sretno! ;)
de ba sta ti je :mrgreen:

ko stalno pogadja na kladionici nije se rodio,ako hoces da ides zbog balavurdije koja place kada zijani marku a dobitak bio 5,jbg onda

evo ja odigram danas listic od pet parova i uzmem od tebe da ce safarova uzeti set i samo to padnem,ali tako je to :mrgreen:
sinoc me obori na jednom listicu korneri na barsi,na drugom pobijeda orlanda itd. sve je to sastavni dio kladjenja
samo ti ostani ovdje i dijeli sa nama svoje analize ;)

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 19 feb 2014, 15:37

KO je jos narodu ugodio?
Da im das tiket na kojem ce s 1km dobit 500000 a sutra da ofulaju na 5km rekli bi al na ovaj zakida :D

Igraj,pisi predlazi,crna serija dodje svakom,i ja 2 dana ne mogu par pogodit nijedan a ne tiket :lol:
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Kurbla

Post Postao/la Kurbla » 19 feb 2014, 16:06

Podrzavam pauzu od kladionice nebitno radilo se o mikiyu ili nekome trecem, ali ne zbog drugih na forumu, vec samo ako licno osjecas da je to potrebno ;) Ko se iole ozbiljnije i duze kladi, morao je uzeti do sada nekoliko pauza, pa makar par dana. Bez ponude, bez razmisljanja o kladionici, totalno iskljucenje. Ako nista, vratis se svjez i pun elana.

Kad smo vec kod crnih nizova... Kladim se vec preko 10 godina, mozda i 15, od toga posljednjih 6-7 ozbiljnije i sa evidencijom. Ne znam ima li jos ovih, nazovimo, starih vukova i pamte li da je ikada bilo teze dobiti na kladionici nego u ova nepuna dva mjeseca 2014.? Bilo je svega, ali kakvi su rezultati bili u ovih posljednjih 50-ak dana i koliko listica na jednom, ne moze covjek da vjeruje. Barem ja ne mogu..

I sto je jos gore, gubim samopouzdanje da idem sa vecom uplatom, nebitno da li se radi o kvoti 1,5 ili 3-4.

Bit ce bolje, mora ;)
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

j00k3r
Kontakt:

Post Postao/la j00k3r » 19 feb 2014, 17:02

samo se ti nama vrati druze miky, a znam ja taj osjecaj kad nece i nece, ima pravo i kolega @Kurbla, nekad je dobro pauzu napravit i naravno da nema to veze sa forumum ili sta ti ja znam, za svoje dobro prije svega, ali prati nas brate, pisi s nama i te seme, nemoj sad bit piiiiii pa nas zaboravt, ako nista placi sa mnom kad drugi put okinim na cityju! :mrgreen:

pozdrav druze miky i da nam se u tipovanje vratis sta brze i jos jaci!!! 8-)

Iskodee
Kontakt:

Post Postao/la Iskodee » 19 feb 2014, 17:09

Kurbla je napisao/la:Podrzavam pauzu od kladionice nebitno radilo se o mikiyu ili nekome trecem, ali ne zbog drugih na forumu, vec samo ako licno osjecas da je to potrebno ;) Ko se iole ozbiljnije i duze kladi, morao je uzeti do sada nekoliko pauza, pa makar par dana. Bez ponude, bez razmisljanja o kladionici, totalno iskljucenje. Ako nista, vratis se svjez i pun elana.

Kad smo vec kod crnih nizova... Kladim se vec preko 10 godina, mozda i 15, od toga posljednjih 6-7 ozbiljnije i sa evidencijom. Ne znam ima li jos ovih, nazovimo, starih vukova i pamte li da je ikada bilo teze dobiti na kladionici nego u ova nepuna dva mjeseca 2014.? Bilo je svega, ali kakvi su rezultati bili u ovih posljednjih 50-ak dana i koliko listica na jednom, ne moze covjek da vjeruje. Barem ja ne mogu..

I sto je jos gore, gubim samopouzdanje da idem sa vecom uplatom, nebitno da li se radi o kvoti 1,5 ili 3-4.

Bit ce bolje, mora ;)

Bas tako, naprosto se razbaci 30-ak KM na 6-7 listica dnevno, misleci da ce jedan opaliti. I ja isto od NG nisam mozda 2 uplatio na 20-30 KM i vise.. Sastavim tiket i do uplate odustanem od veceg uloga.. Inace listice uplacujem vecinom na 25 KM .. Sto je mi u Novembru i Decembru proslo najmanje 20-ak takvih tiketa. Ali u zadnje vrijeme stvarno nista ne ide...ali bit ce bolje :) i pozz za stare Kladionicare,one koji su prve listice uplatili u Remi-u :D hehe

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 19 feb 2014, 17:12

PA KOJI JE OVO KU*AC VIŠE!??! da se na svaki drugi par snookera moram grčit do zadnjeg frejma.. što je ovo došlo ljudi moji..
U desetom selu živi Antuntun!

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 19 feb 2014, 17:20

Bertens vodi 5:1 u drugom setu i izgubi 7:5, pa nije sramota predat yebem ti tenis

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 19 feb 2014, 17:37

Brezovac je napisao/la:Bertens vodi 5:1 u drugom setu i izgubi 7:5, pa nije sramota predat yebem ti tenis
Od 5-1 pa do kraja seta, Bertans je osvojila samo 3 poena. Neke stvari mi obicni ljudi nikada necemo skontati.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 19 feb 2014, 17:53

gol tps turku-a davao se po 1.50 kvoti..
ljudi vode 0-1 od 10. minute..
eh kad bi svi bili kao finci danas.

prvo ispoštovali kurblu hokej, pa mene nogomet..
i sad obojica čekamo onu finsku kosarku na 1.35 :mrgreen:
U desetom selu živi Antuntun!

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.