Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

treci
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la treci » 19 feb 2014, 00:42

el-fighter je napisao/la:Ne mogu da vjerujem na sta je spala ova LP. Nevjerovatna 2 zuta Spahicu, nepostojeci penal Barceloni...

PSG bi ih svakako razmontirao, prejaka je to ekipa za njih, ali drugacije bi bilo bez ovog crvenog.
mislim da mi se ovi nogomet pocinje gaditi sve vise iz dana u dan, sudije veliki klubovi, sve mi to puno vise lici na stićenje pojedinih ljudi i klubova koji su veliki brandovi, dok ovi drugi jedva mogu da prismrde tom statusu i to je to,
neće na dobro ako ovako nastave

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 19 feb 2014, 01:16

Procitao samo puno komentara na facebooku sigurno ih ima i ovdje neda mi se citati unazad,price tipa da Spaha nije igrac za LP,za velike utakmice ,da do sad nije zaustavio ni jednog velikog igraca.Veceras nisam gledao Bayer i ne znam kako je Spaha igrao protiv Ibrahimovica pa to ne mogu komentarisat.Ali ovo sto pricaju da nikad nije zaustavio nekog velikog igraca,ti sigurno nisu pratili kad je Spaha igrao u Primeri,kako je igrao protiv Ronalda,Messi-a itd.Naravno niko njih dvojicu nije upotpunosti zaustavio jer je to skoro pa nemoguce,ali covjek tako igrao protiv njih,sto se sigurno ne mogu pohvalit ni mnogo veci i poznatiji stoperi od Spahe.I izgleda da su samo cekali nesto ovako da mogu poceti pljuvati i po njemu kao i po Dzeki,Pjanicu kad je imao slabije utakmice,Vedi,i ne samo po nogometasima,vec i ostalim sportistima da ih ne nabrajam sviju.Tacno mi je postala muka od tih komentara,i tolikog pljuvanja po nasim igracima.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 19 feb 2014, 01:24

Bihac96 je napisao/la:Procitao samo puno komentara na facebooku sigurno ih ima i ovdje neda mi se citati unazad,price tipa da Spaha nije igrac za LP,za velike utakmice ,da do sad nije zaustavio ni jednog velikog igraca.Veceras nisam gledao Bayer i ne znam kako je Spaha igrao protiv Ibrahimovica pa to ne mogu komentarisat.Ali ovo sto pricaju da nikad nije zaustavio nekog velikog igraca,ti sigurno nisu pratili kad je Spaha igrao u Primeri,kako je igrao protiv Ronalda,Messi-a itd.Naravno niko njih dvojicu nije upotpunosti zaustavio jer je to skoro pa nemoguce,ali covjek tako igrao protiv njih,sto se sigurno ne mogu pohvalit ni mnogo veci i poznatiji stoperi od Spahe.I izgleda da su samo cekali nesto ovako da mogu poceti pljuvati i po njemu kao i po Dzeki,Pjanicu kad je imao slabije utakmice,Vedi,i ne samo po nogometasima,vec i ostalim sportistima da ih ne nabrajam sviju.Tacno mi je postala muka od tih komentara,i tolikog pljuvanja po nasim igracima.
Pa nije ni cudo sto smo geografski u Evropi a po svemu ostalom na Madagaskaru...
U Bosni i H je kritika "pljuvanje" a bukvalno pljuvanje nekoga, stvar ponosa i prikaza dominacije u drustvu...

Putuj Evropo i nemoj vise cekati na nas...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 19 feb 2014, 04:35

gringobih je napisao/la:
Bihac96 je napisao/la:Procitao samo puno komentara na facebooku sigurno ih ima i ovdje neda mi se citati unazad,price tipa da Spaha nije igrac za LP,za velike utakmice ,da do sad nije zaustavio ni jednog velikog igraca.Veceras nisam gledao Bayer i ne znam kako je Spaha igrao protiv Ibrahimovica pa to ne mogu komentarisat.Ali ovo sto pricaju da nikad nije zaustavio nekog velikog igraca,ti sigurno nisu pratili kad je Spaha igrao u Primeri,kako je igrao protiv Ronalda,Messi-a itd.Naravno niko njih dvojicu nije upotpunosti zaustavio jer je to skoro pa nemoguce,ali covjek tako igrao protiv njih,sto se sigurno ne mogu pohvalit ni mnogo veci i poznatiji stoperi od Spahe.I izgleda da su samo cekali nesto ovako da mogu poceti pljuvati i po njemu kao i po Dzeki,Pjanicu kad je imao slabije utakmice,Vedi,i ne samo po nogometasima,vec i ostalim sportistima da ih ne nabrajam sviju.Tacno mi je postala muka od tih komentara,i tolikog pljuvanja po nasim igracima.
Pa nije ni cudo sto smo geografski u Evropi a po svemu ostalom na Madagaskaru...
U Bosni i H je kritika "pljuvanje" a bukvalno pljuvanje nekoga, stvar ponosa i prikaza dominacije u drustvu...

Davno je as evropa odje*ala ne sikiraj :)

Nije bio dan od spahe, sav teret odbrane pao na njega... bice bolje, vazno da nam za repku pusta srce i dusu na terenu ;)

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 19 feb 2014, 06:48

Mi treba dobro da lubiramo cmar za onu utakmicu protiv Argentine. :( Daj Boze pa da izgubimo sa dva gola ili manje.

Znal iko pravila u SP, ako se dobije crveni karton u prvoj utakmici mozel se onda igrat u drugoj?

Braveheart23
Kontakt:

Post Postao/la Braveheart23 » 19 feb 2014, 08:36

ZgemboAdislic je napisao/la:Mi treba dobro da lubiramo cmar za onu utakmicu protiv Argentine. :( Daj Boze pa da izgubimo sa dva gola ili manje.

Znal iko pravila u SP, ako se dobije crveni karton u prvoj utakmici mozel se onda igrat u drugoj?
Cuj mozel onda igrati u drugoj :lol: Idi komentarisi neke druge sportove, o fudbalu ocito pojma nemas!

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 19 feb 2014, 08:53

slika
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 19 feb 2014, 09:10

ZgemboAdislic je napisao/la: Znal iko pravila u SP, ako se dobije crveni karton u prvoj utakmici mozel se onda igrat u drugoj?
Jesi li ozbiljan tako ti Boga?

Ako jesi, poslušaj savjet forumaša iznad koji te citirao. Nevjerovatno. :shock:

Stipe
Kontakt:

Post Postao/la Stipe » 19 feb 2014, 10:09

Spahic je igrao sinoc extra. Zatvaro gdje je stigao i u nekoliko navrata otresao Ibrahimovica. Prvi zuti je smijesan penala nije ni bilo, a za drugi zuti bilo je guranja i od strane Maura, al sudije su se pravile da to nisu vidjele i dali su spahi drugi zuti odnoso crveni.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 19 feb 2014, 10:12

gringobih je napisao/la:Spaha je veceras svojim crvenim pojacao Leverkuzen :(
Ja ne znam jeli ovo zbog povrede ali je bio za ocjene -1, spor, trom, mislima na Bjelasnici itd :(
http://sportsport.ba/ino_fudbal/hyypi-b ... nje/125161" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 19 feb 2014, 10:13

ja mislim, da je glavni problem taj, sto je spahic zivcana osoba....mislim, malo mu fali da popizdi....imamo nazalost jos nekoliko takvi karaktera u repki, kao naprimjer ibisevic i salihovic......al netreba sad spahu pljuvati, nije mu jednostavno bila noc i kraj! on je legenda! daj boze da samo bude zdrav i ziv do svjetskog prvenstva!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 19 feb 2014, 10:57

Sinoć kad sam pogledao snimak mislim da je prestrogo dobio drugi žuti,istina zakačio je rukom Mouru po licu ali bez ikakve namjere sve je bilo u žaru borbe.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

musla
Kontakt:

Post Postao/la musla » 19 feb 2014, 11:25

Seaman je napisao/la:rupa rupica od igrača,ali tako je to kad u repki nemaš nekoga boljega onda je vrh i rupetina spahić,a tu je i kung fu pandža :lol: drvo do drveta
jesi li te Saša ili Dejan Matić?

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 19 feb 2014, 12:45

Vrlo strog crveni...nijedan normalni sudija nebi onde dao drugi zuti odnosno crveni.

Lahko je Spahicu dati crveni cak i kad nije za crveni, jer je Spahic poznat kao agresivan igrac, tako uvjek se moze posle reci pa ja Spahic agresivan bio ovo ono.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

refkec
Kontakt:

Post Postao/la refkec » 19 feb 2014, 12:59

mozete ga svi spahi p..... pljuvacki majmuni vama niko nevaljakoji ste vi jadnici

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 19 feb 2014, 15:32

mandraX je napisao/la:
ZgemboAdislic je napisao/la: Znal iko pravila u SP, ako se dobije crveni karton u prvoj utakmici mozel se onda igrat u drugoj?
Jesi li ozbiljan tako ti Boga?

Ako jesi, poslušaj savjet forumaša iznad koji te citirao. Nevjerovatno. :shock:
Jesam. Znam da imaju pravila u prvenstvima da ako igrac dobije crveni, onda taj igrac ne moze igrat sljedecu utakmicu... U glavnom tako nesto slicno.. I da se kartoni brisu kada se ide u drugu rundu.

Ali ako Spaha dobije crveni protiv Argentine i onda ne mogne igrat sljedecu, to bi nas moglo kostat.

Evo naso sam:
What is the penalty for a red card in the World Cup?

In the FIFA World Cup, someone who gets a red card for incurring two yellow cards in the same match will be automatically banned for one game. Same is true for a player booked with a direct red card, but his suspension can be extended by FIFA’s disciplinary committee.

The committee examines the videos of the player’s foul to decide if he should be suspended for more than one game.
http://www.football-bible.com/soccer-in ... -card.html

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 19 feb 2014, 16:17

Hvala na objasnjenju :lol:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 19 feb 2014, 17:10

gringobih je napisao/la: Pa nije ni cudo sto smo geografski u Evropi a po svemu ostalom na Madagaskaru...

E moj Gringo, to jest bas problem sto u BiH ljudi misle da je pljuvanje isto kao kritika, a to nije ni blizu toga. U nas ljudi ce sve ce ti psovati ali nece zanti naci konstruktivne kritike. Da smo malo normalniji narod bili bi blizi Evropi nego Africi.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 22 feb 2014, 18:14

Kapiten ponovo u startnih 11!

Ma prodace oni Spahica, stvarno je koban za ekipu. ;)
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 feb 2014, 19:32

Spahin igrač zabio gol, nije ga ispratio .. usran vikend za naše igrače, ne pamtim gori :cry:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.