Denver neće sigurno.Krokodil je napisao/la:
Ako stavim ovdje 2, jel to znači da ih Denver neće dobiti više od 5 razlike?

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Denver neće sigurno.Krokodil je napisao/la:
Ako stavim ovdje 2, jel to znači da ih Denver neće dobiti više od 5 razlike?
de ba sta ti jezgmiky je napisao/la:e moji rusi, nikad od vas ništa, zlato je za vas daleko, miljama od Rusije, šteta![]()
obzirom me nikako ne ide za dobrobit foruma povlačim se na neko vrijeme, želim vam svima sreću i da se oparite, ispričavam se svima kojima sam eventualno nanio štetu svojim tipovanjem...
ako se rusi vrate možda i ostanem ali teško će se vratiti tako da do idućeg susreta lijep pozdrav i sretno!
Kurbla je napisao/la:Podrzavam pauzu od kladionice nebitno radilo se o mikiyu ili nekome trecem, ali ne zbog drugih na forumu, vec samo ako licno osjecas da je to potrebnoKo se iole ozbiljnije i duze kladi, morao je uzeti do sada nekoliko pauza, pa makar par dana. Bez ponude, bez razmisljanja o kladionici, totalno iskljucenje. Ako nista, vratis se svjez i pun elana.
Kad smo vec kod crnih nizova... Kladim se vec preko 10 godina, mozda i 15, od toga posljednjih 6-7 ozbiljnije i sa evidencijom. Ne znam ima li jos ovih, nazovimo, starih vukova i pamte li da je ikada bilo teze dobiti na kladionici nego u ova nepuna dva mjeseca 2014.? Bilo je svega, ali kakvi su rezultati bili u ovih posljednjih 50-ak dana i koliko listica na jednom, ne moze covjek da vjeruje. Barem ja ne mogu..
I sto je jos gore, gubim samopouzdanje da idem sa vecom uplatom, nebitno da li se radi o kvoti 1,5 ili 3-4.
Bit ce bolje, mora
Od 5-1 pa do kraja seta, Bertans je osvojila samo 3 poena. Neke stvari mi obicni ljudi nikada necemo skontati.Brezovac je napisao/la:Bertens vodi 5:1 u drugom setu i izgubi 7:5, pa nije sramota predat yebem ti tenis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.