kako to da joj vec nisi rekao da vise volis Arsenal neg njuGunnerS je napisao/la:Ah, večeras Aston Villa - Arsenal a meni mala naredila da se vidimo... hebemu![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
kako to da joj vec nisi rekao da vise volis Arsenal neg njuGunnerS je napisao/la:Ah, večeras Aston Villa - Arsenal a meni mala naredila da se vidimo... hebemu![]()
cemu provokacije ?!?! mislim da dobro znas zastoCescinho4 je napisao/la:Cemu provokacije...jadnoWolverine je napisao/la:Why are you so low !!!![]()
Protiv Ville sam i rekao da sam zadovoljan sa bodom i da ce najvjerovatnije biti nerjeseno, a sada za vikend idemo po pobjeduOvo nije nikakav razlog za neku paniku i nezadovoljstvo
ma hajde bgt tebi nisu vazne titule hebo titule ko jos to gleda,vazno je da imate vrtic.ljubav je napisao/la:Nece grah u kasiku!
Mrzim ovu Villu, koja antipropaganda fudbala.
Martine, his u Italiju pa igraj katanaco, **** te on.
Sezona je duga, idemo dalje!
Lave ako nemaš šta pametno reći odhebaus s teme.A_d_0 je napisao/la:ma hajde bgt tebi nisu vazne titule hebo titule ko jos to gleda,vazno je da imate vrtic.ljubav je napisao/la:Nece grah u kasiku!
staracki dom u 10 godina bar nesto i osvoji za razliku od ove "ekipe". i tebi nisam nista rekao neznam sta se dizes jer zna ljubav sto ga pojedini forumasi prozivaju.Bosco je napisao/la:Lave ako nemaš šta pametno reći odhebaus s teme.A_d_0 je napisao/la:ma hajde bgt tebi nisu vazne titule hebo titule ko jos to gleda,vazno je da imate vrtic.ljubav je napisao/la:Nece grah u kasiku!
I uostalom bolje imat vrtić nego starački dom.
Naši su još mladi,a vaši igraču samo čekaju kad će im Smrt zakucat na vrata.Vaša budućnost je mezar.
The Game je napisao/la:Ovi dresovi su mocni kod Arsenala bili veceras, pravi gospodski![]()
![]()
A inace nije mi jasno sto je Wenger uveo onog balvana, a ne Walcota, tu se po meni poselamio s pobjedom. Tekma losa s obje strane, vi nakon dvije individualne akcije dosli u sanse, a oni slucajno ako se sta uradi dobro i jes, ako ne nikom nista![]()
![]()
U Arsenala uvjek ista prica. "protivnici se branili, protivnici su grubi, jadni mi". Pa nece vam niko igrat kako vi hocete. Zato Arsenal NIKAD nece osvojit ligu sa ovakvom ekipom, jer dok se malo pocne fizicki igrat i dok se malo zakuha u vrhu, nigdje vas. Sad sljede porazi od Uniteda i Chelsea i definitivno zbogom snovima o titulu.ljubav je napisao/la:Nece grah u kasiku!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.