Barem im sada nece poceti trava da zapinje u 70.minutu...pile87 je napisao/la:Tako je plavi11 u gorazdu je bio akcenat na fizicku spremu ovdje bi trebalo malo vise s loptom al sta je tu je..,Stole iz Bora je napisao/la:Koliko se sjecam da je Amar u jednom od prvih intervijua nakon okupljanja rekao da su svi igraci dobro radili u pauzi i da je fizicka sprema na zadovoljavajucem nivou a da ce na pripremama ODMAH poceti na radu sa loptom! E sad je taj plan malo u zastoju radi vremenskih uslova ..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Jel pocela utakmica, ako gdje na radiju ima prijenos , samo javite 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Jutros oko 10 sati ...Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Jel pocela utakmica, ako gdje na radiju ima prijenos , samo javite
Stole iz Bora je napisao/la:Utakmica sa Vojvodinom je definitivno otkazana. Temperatura je dobro ispod nule a nemaju uslova ni za neki trening. Nastavak priprema obavit ce se u hotelu tako sto ce cumurati uz tople napitke i citanja dnevne stampe ..
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Štilić: Ostajem u Lechu
Bivši igrač Željezničara, Semir Štilić, kaže da ove zime neće mijenjati klub, iako ima nekoliko ponuda.
Kako stvari stoje ostajem u Lechu do ljeta. Uostalom, imam još dvije i po godine ugovora. Bit ću iskren i kazati da mi se nigdje ne žuri, rekao je Štilić za Dnevni avaz.
Nogometaši Lecha trenutno su u Španiji gdje se pripremaju za nastavak sezone…
Ovdje smo stigli u subotu. Planirano je da ostanemo dvanaest dana. Također, odigrat ćemo i nekoliko kontrolnih susreta, kaže Štilić.
Na pitanje može li njegov klub izboriti nastup u evropskim takmičenjima odgovara: To je naš cilj. Trenutno se nalazimo na trećem mjestu. Teško ćemo stići Wislu, ali zato možemo Legiju koja se trenutno nalazi na drugom mjestu. Svakako da ostaje žal što smo u ranoj fazi takmičenja ispali iz Kupa Poljske.
Ništa za Štilu ove zime
Bivši igrač Željezničara, Semir Štilić, kaže da ove zime neće mijenjati klub, iako ima nekoliko ponuda.
Kako stvari stoje ostajem u Lechu do ljeta. Uostalom, imam još dvije i po godine ugovora. Bit ću iskren i kazati da mi se nigdje ne žuri, rekao je Štilić za Dnevni avaz.
Nogometaši Lecha trenutno su u Španiji gdje se pripremaju za nastavak sezone…
Ovdje smo stigli u subotu. Planirano je da ostanemo dvanaest dana. Također, odigrat ćemo i nekoliko kontrolnih susreta, kaže Štilić.
Na pitanje može li njegov klub izboriti nastup u evropskim takmičenjima odgovara: To je naš cilj. Trenutno se nalazimo na trećem mjestu. Teško ćemo stići Wislu, ali zato možemo Legiju koja se trenutno nalazi na drugom mjestu. Svakako da ostaje žal što smo u ranoj fazi takmičenja ispali iz Kupa Poljske.
Ništa za Štilu ove zime

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
e jbg....pa sta je ovo nikako da se proda ni stila ni djeko 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Ma ne lozim raju bezveze nego samo provjeravam kolko ima djecaka i furaca ovdje na forumu a izgleda ima ih 95%.Ovi sto su se primili cestitam od srca i probajte nekad bar na Grbavicu doci i sto manje mahalati i palamuditi po forumima.
Uglavnom bolji uslovi su u Sarajevu nego u novom sadu, tamo je temparatura cak -10 i tereni su zaledjeni...Cija je ovo ovako glupa ideja nemam pojma al eto vjerujmo u Amara.
Uglavnom bolji uslovi su u Sarajevu nego u novom sadu, tamo je temparatura cak -10 i tereni su zaledjeni...Cija je ovo ovako glupa ideja nemam pojma al eto vjerujmo u Amara.
Ideja je AmarovaCuspajz je napisao/la:Ma ne lozim raju bezveze nego samo provjeravam kolko ima djecaka i furaca ovdje na forumu a izgleda ima ih 95%.Ovi sto su se primili cestitam od srca i probajte nekad bar na Grbavicu doci i sto manje mahalati i palamuditi po forumima.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Danas smo igrali protiv Sombora umjesto Vojvodine, iz razloga koje je vec pojasnio pile...gubili smo 1:0 ali ne znam koliko je zavrsilo...ako ima neko da zna...bujrum 

- samir_tm87
- Kontakt:
seyo zajebajes ili???
Ne zajebavam...isfuralo je to vise...samir_tm87 je napisao/la:seyo zajebajes ili???
- samir_tm87
- Kontakt:
Seyo_TM je napisao/la:Ne zajebavam...isfuralo je to vise...samir_tm87 je napisao/la:seyo zajebajes ili???
a i to sto kazes daj onda da potrazimo rezultat

Zavrsilo nerjesenoSeyo_TM je napisao/la:Danas smo igrali protiv Sombora umjesto Vojvodine, iz razloga koje je vec pojasnio pile...gubili smo 1:0 ali ne znam koliko je zavrsilo...ako ima neko da zna...bujrum

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
sombor -ŽELJO 1-1
BAJRO zabio za nas
izgleda da se mali uklopio teren zaledjen bio **** itd...
BAJRO zabio za nas

...Jer PLAVA DOLINA,krv i srce moje dowoljan je razlog za PLAWO srce moje što za LJOŽE kuca i za njega gine...
Imali taj Bajro Spahic kakav profile na internetu? Godina, visina, pozicija, te stvari? Jos jedno pitanje, ako iko zna kolko je bijo rezultat na poluvremenu, hvala! 
Forza Zeljo!

Forza Zeljo!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Zna li neko izlazi li više onaj TM fanzin i gdje se može naći ako izlazi?
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
ZELJEZNICAR REMIZIRAO PROTIV SOMBORA
Jedini pogodak za plave u remiju od 1:1 postigao novajlija Bajro Spahic*Na probi Luka Krncevic i Darijo Radalic.
ZELJEZNICAR je jucer remizirao(1:1)u prijateljskoj utakmici igranoj protiv Sombora,nakon sto je utakmica protiv Vojvodine otkazana zbog snijega.
Naime,velike kolicine snijega na Gradskom stadionu u Vrbasu sprijecile su prijateljsku utakmicu dva tima iz nekadasnje jugoslavenske lige,pa su plavi odigrali mec protiv svojih domacina.Jedini gol na utakmici za plave postigao je novajlija Bajro Spahic,a menadzer kluba Amar Osim u ovom mecu prilike je pruzio gotovo svim igracima.Postedjeni su bili Culum i Selimovic,koji se zale na povrede,te Guso.
Za ZELJEZNICAR su protiv Sombora zaigrali:
Radosevic,Bucan,Radmanovic,Kerla,Mesic,Svraka,Bekric,Visca,Serdarevic,Popovic i Mesanovic,dok su priliku u nastovku dobili jos:
Mirsad i Haris Beslija,Simic,Faric,Kovacevic,Rovcanin,Bajic i strijelac Spahic.
Inace,na probu su stigla i dvojica ofanzivaca i to Luka Krncevic,nekadasnji omladinac NK Zadar ciji je posljednji klub splitski Hajduk,te izvjesni Darijo Radalic,koji je nastupao za FC Zurcih.
Naredna utakmicu ZELJEZNICAR igra za dva dana,kada se ocekuje da se ekipi prikljuce i Mehic,Stanic,Sehic i Colic,koji su ostali u Sarajevu zbog povreda.
Oslobodjenje
Kakvi su ovo anonimusi na probu dosli ..
Jedini pogodak za plave u remiju od 1:1 postigao novajlija Bajro Spahic*Na probi Luka Krncevic i Darijo Radalic.
ZELJEZNICAR je jucer remizirao(1:1)u prijateljskoj utakmici igranoj protiv Sombora,nakon sto je utakmica protiv Vojvodine otkazana zbog snijega.
Naime,velike kolicine snijega na Gradskom stadionu u Vrbasu sprijecile su prijateljsku utakmicu dva tima iz nekadasnje jugoslavenske lige,pa su plavi odigrali mec protiv svojih domacina.Jedini gol na utakmici za plave postigao je novajlija Bajro Spahic,a menadzer kluba Amar Osim u ovom mecu prilike je pruzio gotovo svim igracima.Postedjeni su bili Culum i Selimovic,koji se zale na povrede,te Guso.
Za ZELJEZNICAR su protiv Sombora zaigrali:
Radosevic,Bucan,Radmanovic,Kerla,Mesic,Svraka,Bekric,Visca,Serdarevic,Popovic i Mesanovic,dok su priliku u nastovku dobili jos:
Mirsad i Haris Beslija,Simic,Faric,Kovacevic,Rovcanin,Bajic i strijelac Spahic.
Inace,na probu su stigla i dvojica ofanzivaca i to Luka Krncevic,nekadasnji omladinac NK Zadar ciji je posljednji klub splitski Hajduk,te izvjesni Darijo Radalic,koji je nastupao za FC Zurcih.
Naredna utakmicu ZELJEZNICAR igra za dva dana,kada se ocekuje da se ekipi prikljuce i Mehic,Stanic,Sehic i Colic,koji su ostali u Sarajevu zbog povreda.
Oslobodjenje
Kakvi su ovo anonimusi na probu dosli ..

AMAR OSIM
- Stole iz Bora
- Kontakt:
vidi ovog bajre
mozda on zamjeni nasu udrnu iglu lazara
mozda on zamjeni nasu udrnu iglu lazara
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
E BGM.i protiv Radnickom 1:1 slabo je to...ako zelimo u neki vrh nase lige treba to puno bolje...nije mi to bas najbolje za nas klub...

mB!
- nikad_izvini
- Kontakt:
Ti zaboravio kako su nam počele pripreme na početku sezone
Ne kaki bezveze.
Nemojte puno hvaliti Bajru da ne završi lo Lazar, mada sumnjam da je to moguće. Dalje, fali nam pola ekipe, Kovačević igra, mislim, zaista

Nemojte puno hvaliti Bajru da ne završi lo Lazar, mada sumnjam da je to moguće. Dalje, fali nam pola ekipe, Kovačević igra, mislim, zaista

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.