Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
evo neymara, sad će biti 0-2
a 2 pive ti popijem, i u kornerima 4-0 za Barcelonu, usa umjetnici, idite slikat se za luzer kalendar!!! 

Kontam se danas bi li prvi set iznad ili cijeli meč Karlović- Groth i naravno izaberem cijeli meč i lagani padavac. Fuj. Kvote 1,70 set a ovo drugo 1,75.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Groth debil ne moze servis da zadrziGoodison je napisao/la:Kontam se danas bi li prvi set iznad ili cijeli meč Karlović- Groth i naravno izaberem cijeli meč i lagani padavac. Fuj. Kvote 1,70 set a ovo drugo 1,75.

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
čekaš City daje gol i naravno, Pellegrini namjesti igru koja odgovara Barci i njegov najdraži igrač dobije crveni...
Za ovaj par sam mislio pisati danas da igrate manje, al nisam zelio iz jednog jedinog razloga jer ste svi bili ubjedjeni da ce biti vise od 25,5 gemova, pa znam da biste imali i neke nekorektne komentare na moj racun,, al gledajte ovo: vise od 25,5 znaci da mora biti 7:6 7:6 ili da se igra 3 seta,, to vam je isto kao da imate slucaj man.city- barca vise od 4,5 golova,, dobro bi se zamislili kad bi htjeli igrati vise golova,,Forster je napisao/la:Groth debil ne moze servis da zadrziGoodison je napisao/la:Kontam se danas bi li prvi set iznad ili cijeli meč Karlović- Groth i naravno izaberem cijeli meč i lagani padavac. Fuj. Kvote 1,70 set a ovo drugo 1,75.
25,5 je stvarno prevelika granica i za dva jako dobra servera,, smatrajte ovo dobronamjernim

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Lahko je biti general poslije bitkegonzales je napisao/la:Za ovaj par sam mislio pisati danas da igrate manje, al nisam zelio iz jednog jedinog razloga jer ste svi bili ubjedjeni da ce biti vise od 25,5 gemova, pa znam da biste imali i neke nekorektne komentare na moj racun,, al gledajte ovo: vise od 25,5 znaci da mora biti 7:6 7:6 ili da se igra 3 seta,, to vam je isto kao da imate slucaj man.city- barca vise od 4,5 golova,, dobro bi se zamislili kad bi htjeli igrati vise golova,,Forster je napisao/la:Groth debil ne moze servis da zadrziGoodison je napisao/la:Kontam se danas bi li prvi set iznad ili cijeli meč Karlović- Groth i naravno izaberem cijeli meč i lagani padavac. Fuj. Kvote 1,70 set a ovo drugo 1,75.
25,5 je stvarno prevelika granica i za dva jako dobra servera,, smatrajte ovo dobronamjernim

jbm tiiiiiii valnesiju ksoarku,likovi ganjaju produzetke da dobiju vise od 7 a ja igro keca 

skinem bola kvotu 4 i obori me city (tim) vise kornera, HOBITI imali vise, 4-1 jbte, dominacija!!!
a u qrac, prodem single naravno iste te mocne kvote i Karlovic uradi brejk kad je debil imao 40:30 i servira al ne, Karlovic ga brejkne, KARLOVIC i naravno pobjedi sa tocno 4 gema razlike koliko nije smio i skine mi double?!?
hvala PSG jer je opet plus i momcima koji su me odvratili jos jutros!
zivili!
ps: jos jednom, pozdrav za umjetnike, **** vas mamić!!!

a u qrac, prodem single naravno iste te mocne kvote i Karlovic uradi brejk kad je debil imao 40:30 i servira al ne, Karlovic ga brejkne, KARLOVIC i naravno pobjedi sa tocno 4 gema razlike koliko nije smio i skine mi double?!?

hvala PSG jer je opet plus i momcima koji su me odvratili jos jutros!

zivili!
ps: jos jednom, pozdrav za umjetnike, **** vas mamić!!!

Zadnja izmjena: j00k3r, dana/u 18 feb 2014, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
nemoj se forster ljutiti, al nemoj igrati zbroj gemova nikad na marginu iznad 23,5(max) vise,, 25,5 je previse
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Hvala na savjetu, ali ja igram over kada cinjenice na to ukazuju, kakva god margina bila. Ocekivano je da Karlovica sa ovim servis-robotima igra skoro svaki se t 7:6 zato sam i odigrao, znao je odigrati i 39 gemova protiv Lopeza i ostalihgonzales je napisao/la:nemoj se forster ljutiti, al nemoj igrati zbroj gemova nikad na marginu iznad 23,5(max) vise,, 25,5 je previse

kakav danas poklon na onaj psg, razmontirali su ih
2 min prije nego napravi potez utakmice!

samo 1 min nakon tog istog poteza, ovog tvita vise nema!

samo 1 min nakon tog istog poteza, ovog tvita vise nema!

majku mu Reynolds

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
kvota 10,71

kvota 5,24

kvota 2,46

kvota 8,71

Pa se kladi opet

kvota 5,24

kvota 2,46

kvota 8,71

Pa se kladi opet

- Consigliere
- Kontakt:
Nakon zadnjeg dizanja para uletio sam u nevjerovatan bad streak... Pazi ovo, sve padovi na jednom:
Man Utd- Fulham 1 - primaju gol u 93' nakon sto su okrenuli 0:1
Tours- Nancy 1x - nakon 1:0, ide preokret na 1:3 u zadnjih 20 min
Cardiff- Villa ddg - dvije precke domacina
Del potro- Gulbis 1 - prvi nosilac gubi od ovog ludjaka
Nice- Nantes ddg - precka u zadnjem napadu, milion neiskoristenih napada i prilika
Alaves- Murcia ddg - apolutna dominacija i igrac vise dobrih 60 min
Almagro- Dolgopolov 1 - nakon 6:3 u prvom setu, covjek se raspada i gubi treci sa 0:6
City- Barca ddg- sve ste vidjeli...
Kakva sugava serija

Man Utd- Fulham 1 - primaju gol u 93' nakon sto su okrenuli 0:1

Tours- Nancy 1x - nakon 1:0, ide preokret na 1:3 u zadnjih 20 min
Cardiff- Villa ddg - dvije precke domacina
Del potro- Gulbis 1 - prvi nosilac gubi od ovog ludjaka
Nice- Nantes ddg - precka u zadnjem napadu, milion neiskoristenih napada i prilika
Alaves- Murcia ddg - apolutna dominacija i igrac vise dobrih 60 min
Almagro- Dolgopolov 1 - nakon 6:3 u prvom setu, covjek se raspada i gubi treci sa 0:6
City- Barca ddg- sve ste vidjeli...
Kakva sugava serija

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Ako stavim ovdje 2, jel to znači da ih Detroit neće dobiti više od 5 razlike?

Zadnja izmjena: Krokodil, dana/u 19 feb 2014, 00:14, ukupno mijenjano 1 put.
da, ali i 5 ulazi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.