Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
ma daj, libo me neka za kladionicu, eo tenis double dobar, bome i single psg 2/2 ali ovakva igra u lp, a sta drugo ocekivat od hobita i samoprozvanog velikog kluba iz manchestera, negledljivo totalno...
ojjj, ja odigram pm3 na barsu, aaaaaaaaaa pa ko me naćeraaa

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
-
- Kontakt:
BenjooJutub je napisao/la:Ajmo City - Barca još 9 kornera![]()
![]()
Majku vam je.bem!

nista ne prozivaj siti, barsa je imala loptu prvih 20min i oni su nametnuli takvu igru, njih krivi .j00k3r je napisao/la:ma daj, libo me neka za kladionicu, eo tenis double dobar, bome i single psg 2/2 ali ovakva igra u lp, a sta drugo ocekivat od hobita i samoprozvanog velikog kluba iz manchestera, negledljivo totalno...
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
Ma i ja sam konj, citav dan kontam da odigram PSG i Ibrahimovic daje, i na kraju odustanem odigram neke gluposti.

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- BenjooJutub
- Kontakt:
I ja istosubcoccinela je napisao/la:BenjooJutub je napisao/la:Ajmo City - Barca još 9 kornera![]()
![]()
Majku vam je.bem!cekam samo dvicu na kornere a ono 2 kornera na utakmici i to jos barsa

Evo mi tamo među spremljenim listićima nekih 4,5 listića gdje sam igrao 2/2, pm5, pm2, Ibra gol i opet ja odigram samo dva listića da daju gol i X2. Doduše imam jednu 2 ali na nemogućem zasad listiću. Šta ćeš...Puma je napisao/la:Ma i ja sam konj, citav dan kontam da odigram PSG i Ibrahimovic daje, i na kraju odustanem odigram neke gluposti.![]()
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
ja cekam još 2 žuta 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
e jes mi drago, **** ga ziheraska igra i bunkercina, jos malo pa bi svi iza **** gola stali, e sad bi htjeli al qrac, aaaaajmooooo hobiti, trpaj 'ebo im pelegrini i umjetni klub mater!!! 

došla se djeca igrat lige prvaka
a umjetnog kluba, za njih je europska liga plafon
i ovo nije penal nego faul na rubu 16 ali to je farcelona ipak, crveni ok

i ovo nije penal nego faul na rubu 16 ali to je farcelona ipak, crveni ok
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 18 feb 2014, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
obori me Spaha 

15.10.2013.
korneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer !!! ahhaahah
btw. forza fognini <3
btw. forza fognini <3
Mojne break Karloviću majke ti. I ništa od silnih kornera u režiji u Citya. Ccc. A nudile se predobre dvije dvice. 

1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Demikelis sjetim ti se majke, a i ovom sudiji isto.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
reci mi jednog suca iz skandinavije da valja, tko im dade fućkaljkeSarajlijc@ je napisao/la:Demikelis sjetim ti se majke, a i ovom sudiji isto.

pobjede psg-a i barcelone, na obe tekme penal i crveni, a ja nasao kornere na city, stvarno se poserem na taj stupdni klub, sreca pa odigrah single psg 2/2 iako sam u pocetku dana sanjo neke qrce da bi leverkusen mogao iznenadit, ali ne mogu nikako prigrist ovaj sugavi city, a tuge i ekipe, zalim fanove ovog kluba, nije vam lako!
i da se nadovezem, ovaj Dzeko skupa sa tatom Jajetom sta prije bizat iz ove vukojebine!!!
i da se nadovezem, ovaj Dzeko skupa sa tatom Jajetom sta prije bizat iz ove vukojebine!!!

zar oni imaju fanove uopćej00k3r je napisao/la: zalim fanove ovog kluba, nije vam lako!

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Odigr'o sam ja to + crveni i penal. Ali imam više kornera PSG, a oni zasad samo 1 korner spram 4 kornera Leverkuzena. Znači - ne moRe meda.Puma je napisao/la:Ma i ja sam konj, citav dan kontam da odigram PSG i Ibrahimovic daje, i na kraju odustanem odigram neke gluposti.![]()
Edit: Nisam Ibrahimovića, na drugom je tiketu. Ostalo sve stoji. Za dvije marke 300.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
a obitelj jadna, ta ces, moraju!zgmiky je napisao/la:zar oni imaju fanove uopćej00k3r je napisao/la: zalim fanove ovog kluba, nije vam lako!![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.