samo da se dobro istovari i nas je igrac

Jos pola godine... Imamo dosta krilnih igrača, ali ipak "pojačanje" bi nam bilo kad bi Ševko ostao...NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Neznam na koliko mu je ugovor ako je jos pola godine to bi bila dobra cifra. Ako je vezan za Velez jos godinu ili vise to bi bilo bezveze. Bolje i to nego da nam ode djabe za pola godine
I ja bi druze vise volio da ostaneRodjeniiBrato je napisao/la:Jos pola godine... Imamo dosta krilnih igrača, ali ipak "pojačanje" bi nam bilo kad bi Ševko ostao...NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Neznam na koliko mu je ugovor ako je jos pola godine to bi bila dobra cifra. Ako je vezan za Velez jos godinu ili vise to bi bilo bezveze. Bolje i to nego da nam ode djabe za pola godine
ma bola treba mu rec neces ic i tacka nek ti je 100 puta bolje tamoNeretvanskaPastrmka je napisao/la:I ja bi druze vise volio da ostaneRodjeniiBrato je napisao/la:Jos pola godine... Imamo dosta krilnih igrača, ali ipak "pojačanje" bi nam bilo kad bi Ševko ostao...NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Neznam na koliko mu je ugovor ako je jos pola godine to bi bila dobra cifra. Ako je vezan za Velez jos godinu ili vise to bi bilo bezveze. Bolje i to nego da nam ode djabe za pola godine
Da su pametni to mu trebaju reci i produzit ugovor...pravnik1981 je napisao/la:
ma bola treba mu rec neces ic i tacka nek ti je 100 puta bolje tamo
Zavisi kako je ko zadužio upravu.Ako je on fer prema klubu bio sve vrijeme nebi mu trebalo praviti probleme.Tamo se može fina para zaraditi i šteta bi bilo da čovjek to ne iskoristi (gledajući sa ljudske strane).Kad bi dali bar 20 milja Eura odma bi ga pustio!RodjeniiBrato je napisao/la:Da su pametni to mu trebaju reci i produzit ugovor...pravnik1981 je napisao/la:
Ako Sevko ode iz uprave ce reci pomagao nam je ovih godina nismo zeljeli da mu pravimo problem oko transfera ovo ono... Fujj
Kakvo je filozofiranje,,,ako mu istice ugovor u junu neka se uzme sto se vise moze sad.U junu ode dzaba i sta onda,,,sjecam se kad je Baka u Hajduk preso,svjet nam se srusio i prebolismo,,,Okicu svaka cast ali da cemo zalit i plakat za njim ne razumijem.Ako sta legne od njegove prodaje mozemo kupit nekoga i boljeg od njega.Jos mu jednom hvala za sve,ali nije ni neka igracina da zalimo za njim.anel81m je napisao/la:Zavisi kako je ko zadužio upravu.Ako je on fer prema klubu bio sve vrijeme nebi mu trebalo praviti probleme.Tamo se može fina para zaraditi i šteta bi bilo da čovjek to ne iskoristi (gledajući sa ljudske strane).Kad bi dali bar 20 milja Eura odma bi ga pustio!RodjeniiBrato je napisao/la:Da su pametni to mu trebaju reci i produzit ugovor...pravnik1981 je napisao/la:
Ako Sevko ode iz uprave ce reci pomagao nam je ovih godina nismo zeljeli da mu pravimo problem oko transfera ovo ono... Fujj
Ode on dzaba u junu,,to ti govorim.A sad ga zajebat da ne ode pa da mi preko kurca igra ovo malo kola do kraja.Nego uzeti pare i naci nekoga.Ima Okica koliko hoces okolo,mikki21 je napisao/la:neznam sta neki pricaju ovde, nije sevko neki igrac, ovo ono! mozda nije neki igrac kad gledamo na svijetskoj bazi sta su dobri igraci ali svakako jest za nase uslove... covjek nam je prvi strijelac i barem po meni, a vjerujem i da bi se mnogi slozili samnom, najbolji nas igrac a uz to i jedan od bolji igraca u ovoj ligi trenutno! pustit sevku da ide je totalna glupost.. haj majke i jusufbeg sto su pusteni normala, nisu ni bili toliko uticajni u ekipi i igri, niti su bili standardni, ali sevko je igrac koji trenutno nosi ekipu, za mene bi to bio veliki udar na kvalitet ekipe da se sevko pusti i definitivno prekrizenje ikakve nade o uspjehu ove sezone pa bilo to u kupu ili u ligi...
Ševko je naš daleko najbolji igrač, jedan od najboljih u ovoj poslijeratnoj istoriji Veleža, i svakako, po mom skromnom mišljenju, kad je u formi među prvih pet igrača ove naše lige.mikki21 je napisao/la:neznam sta neki pricaju ovde, nije sevko neki igrac, ovo ono! mozda nije neki igrac kad gledamo na svijetskoj bazi sta su dobri igraci ali svakako jest za nase uslove... covjek nam je prvi strijelac i barem po meni, a vjerujem i da bi se mnogi slozili samnom, najbolji nas igrac a uz to i jedan od bolji igraca u ovoj ligi trenutno! pustit sevku da ide je totalna glupost.. haj majke i jusufbeg sto su pusteni normala, nisu ni bili toliko uticajni u ekipi i igri, niti su bili standardni, ali sevko je igrac koji trenutno nosi ekipu, za mene bi to bio veliki udar na kvalitet ekipe da se sevko pusti i definitivno prekrizenje ikakve nade o uspjehu ove sezone pa bilo to u kupu ili u ligi...
nema, tu se varaš..ševku ćemo mi teško nadoknaditi, ali kao što rekoh u postu gore, neke stvari radiš jednostavno zato što bi sve drugo bilo onako glupo......pa nismo mi Athletic Bilbaopodhum je napisao/la: Ode on dzaba u junu,,to ti govorim.A sad ga zajebat da ne ode pa da mi preko kurca igra ovo malo kola do kraja.Nego uzeti pare i naci nekoga.Ima Okica koliko hoces okolo,
Mrkvi bi i Senada iz Ferijalaca pobjeglavm22 je napisao/la:Ja bih ga pustio jedino pod uslovom da dođe adekvatno pojačanje za njega i jedna solidna odšteta. Ševko je uvijek bio korektan, davao sve od sebe na terenu, ostao tu evo već 3 i po godine, ali ako ga pustimo za siću i ne dovedemo pojačanje tek smo onda u problemu, pogotovo poznavajući Mrkvu kojem igrač može doći da potpiše ugovor i onda u zadnjoj minuti nestane
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.