EP 2010 Austrija - rukomet
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: EP 2010 Austrija - rukomet
ne znam cemu ta rasprava jeli Hrvatska pobjedila uz pomoc sudaca ili pak nije i da jest i da nije pobjedili su i gotova stvar,iskreno meni jos draze jer ima jos nade da ce se na ovom prvenstvu sastati sa Francuzima sve pod uslovom da ih Danska sutra ne rastavi od zivota 

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
Sutra teška tekma definitivno ovisi o obrani,želji,motivu i golmanima onaj Danac je predobar,oštri momci igraju .
Vidjet ćemo,Lino danas malo šokiro sa svojom konferencijom,malo u stožeru smrdi im .
Navijam za njih moraju dobit.
Vidjet ćemo,Lino danas malo šokiro sa svojom konferencijom,malo u stožeru smrdi im .

Navijam za njih moraju dobit.
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Uh, otkad me nije bilo, ovdje se pravo rasplamsalo izmedu pojedinih forumasa
ja cu biti kratak (mrsko mi pisat nadugo i nasiroko
) vezano za Hrvatsku. Mislim da je ovo najlosije prvenstvo na kojem igramo pod vodstvom Ćervara. Ko sto reče Šola, vise imamo srece (pa i sudske, treba biti realan, iako su i oni ljudi i mogu pogrijesiti) nego pameti. Obrana je stvarno losa i šuplja, i trebat ce i pameti i srece protiv Danaca. Dosad sam bio dobar prognozer sto se tice Hrvatske, pa cu i sad prognozirat sutrasnji meč. Mislim (a nadam se da cu pogrijesit ovaj put) da ce Danci pobijediti. Nekako imam taj los osjecaj.
Ukoliko izgube i ne produ (a Islandani dobiju Norvezane), ocekujem ostavku Ćervara. Cijenim njegov rad i sve sto je ucinio, ali, posljednja dva prvesntva malo je izgubio kompas. Pa kad uzme time out, njegovo izlaganje se svodi:" decki, sad moramo dati gol, decki, cvrsto u obrani, decki ajmo decki"
al eto, vidjet cemo sve sutra. nek im je sa srecom...

ja cu biti kratak (mrsko mi pisat nadugo i nasiroko

Ukoliko izgube i ne produ (a Islandani dobiju Norvezane), ocekujem ostavku Ćervara. Cijenim njegov rad i sve sto je ucinio, ali, posljednja dva prvesntva malo je izgubio kompas. Pa kad uzme time out, njegovo izlaganje se svodi:" decki, sad moramo dati gol, decki, cvrsto u obrani, decki ajmo decki"

al eto, vidjet cemo sve sutra. nek im je sa srecom...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
-
- Kontakt:
ima i opcija pobjeda norveške 3 razlike nad islandom, pa pobjeda hrvatske nad danskom i idu norvežani i hrvatska u polufinale, pa očekujte da će norveška zapeti protiv islanda, a tada hrvatska bez opterećenja dobiva dance...vrlo realna opcija...
Nekako najrealnija opcija i pored svega je prolazak Hrvatske i Danske sa jedne,te Francuske i Španije sa druge strane. To bi bilo najbolje za nastavak prvenstva,za zanimljivost,neizvjesnost ali i realan kvalitet.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
-
- Kontakt:
crohb fanatic je napisao/la:ima i opcija pobjeda norveške 3 razlike nad islandom, pa pobjeda hrvatske nad danskom i idu norvežani i hrvatska u polufinale, pa očekujte da će norveška zapeti protiv islanda, a tada hrvatska bez opterećenja dobiva dance...vrlo realna opcija...
bilo kakva pobjeda norveške otvara polufinale hrvatskoj
Bolji su Poljaci od Spanaca, to su dokazali u medjusobnoj tekmi. Da je Sterbik tu to bi bila druga prica, ali nije i POljaci ce 90% da prodjuscorpion je napisao/la:Nekako najrealnija opcija i pored svega je prolazak Hrvatske i Danske sa jedne,te Francuske i Španije sa druge strane. To bi bilo najbolje za nastavak prvenstva,za zanimljivost,neizvjesnost ali i realan kvalitet.
izgube li Poljaci od Francuza,a Spanci dobiju Slovence u tom slucaju Francuska i Spanija idu dalje sto je dosta izgledno i realnoThe Game je napisao/la:Bolji su Poljaci od Spanaca, to su dokazali u medjusobnoj tekmi. Da je Sterbik tu to bi bila druga prica, ali nije i POljaci ce 90% da prodjuscorpion je napisao/la:Nekako najrealnija opcija i pored svega je prolazak Hrvatske i Danske sa jedne,te Francuske i Španije sa druge strane. To bi bilo najbolje za nastavak prvenstva,za zanimljivost,neizvjesnost ali i realan kvalitet.

- Marseille84
- Kontakt:
Ako neko hoće sigurne pare nek igra ovo:
Danska-Hrvatska 1 2,00
Francuska-Poljska 2 1,40
Austrija-Rusija 1 1,80
Španija-Slovenija 1 1,30
Egipat-Alžir 1 2,00
Gana-Nigerija x 3,00
Kvota 11,5
Ulog 10, mogući dobitak 115
Danska-Hrvatska 1 2,00
Francuska-Poljska 2 1,40
Austrija-Rusija 1 1,80
Španija-Slovenija 1 1,30
Egipat-Alžir 1 2,00
Gana-Nigerija x 3,00
Kvota 11,5
sta je ovo ba Francuska-Poljska 2Marseille84 je napisao/la:Ako neko hoće sigurne pare nek igra ovo:
Danska-Hrvatska 1 2,00
Francuska-Poljska 2 1,40
Austrija-Rusija 1 1,80
Španija-Slovenija 1 1,30
Egipat-Alžir 1 2,00
Gana-Nigerija x 3,00
Kvota 11,5

- Marseille84
- Kontakt:
Ako neko hoće sigurne pare nek igra ovo:
Danska-Hrvatska 1 2,00
Francuska-Poljska 1 1,40
Austrija-Rusija 1 1,80
Španija-Slovenija 1 1,15
Egipat-Alžir 1 1,90
Gana-Nigerija x 2,90
Kvota 150,05
Ulog 2, mogući dobitak 300
P.S Pogriješio

Danska-Hrvatska 1 2,00
Francuska-Poljska 1 1,40
Austrija-Rusija 1 1,80
Španija-Slovenija 1 1,15
Egipat-Alžir 1 1,90
Gana-Nigerija x 2,90
Kvota 150,05
Ulog 2, mogući dobitak 300
P.S Pogriješio

OVAKO,NISAM PRATIO ZADNJA DVA DANA...AKO HRVATI IZGUBE...i island dobije sta ce biti???
ako francuzi izgube??'
ako francuzi izgube??'
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- Marseille84
- Kontakt:
johnnyHZ je napisao/la:OVAKO,NISAM PRATIO ZADNJA DVA DANA...AKO HRVATI IZGUBE...i island dobije sta ce biti???
ako francuzi izgube??'
1.Idu Islanđani i Danci
2.Idu Poljaci i Francuzi
- alan_kardec
- Kontakt:
Marseille84 je napisao/la:2.Idu Poljaci i Francuzi
možda nisam u pravu,ali čini mi se da ako Poljaci dobiju Francuze,a Španci Slovence dalje idu Poljaci i Španci.Ako Polj i Fra odigraju neriješeno idu obje,što opet i nije tako nerealno.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ma jbg nisam gledao tabele, vec sam onako iz glave pisaoBijeljinac je napisao/la:Poljaci su vec u polufinalu!!! Cudime da se to ne kapiraThe Game je napisao/la:Bolji su Poljaci od Spanaca, to su dokazali u medjusobnoj tekmi. Da je Sterbik tu to bi bila druga prica, ali nije i POljaci ce 90% da prodjuscorpion je napisao/la:Nekako najrealnija opcija i pored svega je prolazak Hrvatske i Danske sa jedne,te Francuske i Španije sa druge strane. To bi bilo najbolje za nastavak prvenstva,za zanimljivost,neizvjesnost ali i realan kvalitet.. Kao i Francuzi imaju 7 bodova, dok Spanci imaju 5. U poslednjem kolu Poljska ako remizira s Francuskom, imace 8 bodova, a Spanija ne moze osvojiti 3 boda u poslednjem kolu (moze al' da se radi o fudbalu
). Dakle ako Francuzi tuku Poljake, a Spanija dobije Slovence, ispada Francuska 9 bodova, dok Poljska i Spanija imaju po 7 bodova. U tom slucaju SE GLEDA MEDJUSOBNI SKOR, PA TEK ONDA GOL-RAZLIKA!!! To znaci Poljska opet ide dalje jer je savladala Spaniju!!! Spanci imaju jedino sansu da prodju ukoliko dobiju Slovence a Poljaci dobiju Francuze, i da uz to Spanci imaju bolju gol-razliku od Francuza, jer se onda gleda gol-razlika posto su Francuzi i Spanci medjusobno remizirali. Prosto k'o pasulj!
Poljaci ne prolaze dakle 90%, oni su vec u utorak prosli 100%!!!

Sto znaci Poljaci gube 300% jer nisu ludi da se bezveze lome kad ih opet slijedi polufinale.
A sasvim je svejedno da li ce biti prvi ili drugi tojest koga ce dobiti u polufinalu.
Jer ova tri mozda i cetiri protivkandidata iz tamo onamo grupe su po trenutnim igrama u tri deke razlike.
Znaci Francuzi i Poljaci idu 99,999999 % onaj mali dio postotka ako Poljacima sune da razbiju i Francusku.
Ali sam napisao postotak koji kaze da ''nece''.
Spanija i nije zasluzila polufinale.
A Hrvatska bi samo tako mogla da prospe sve sto su dosad izgurali.
A sasvim je svejedno da li ce biti prvi ili drugi tojest koga ce dobiti u polufinalu.
Jer ova tri mozda i cetiri protivkandidata iz tamo onamo grupe su po trenutnim igrama u tri deke razlike.
Znaci Francuzi i Poljaci idu 99,999999 % onaj mali dio postotka ako Poljacima sune da razbiju i Francusku.
Ali sam napisao postotak koji kaze da ''nece''.

Spanija i nije zasluzila polufinale.
A Hrvatska bi samo tako mogla da prospe sve sto su dosad izgurali.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Neka pati kome smeta Hrvatska je prvak svijeta
.
Sala mala.
Veceras Danska lagano dobija Hrvatsku.

Sala mala.
FK Pjetlovi
Iskreno navijam na kockaste komšije
dragi su mi ovi omladinci
samo nemam baš nešto osijećej dobar za pobijedu večeras ,teško danas,ali ako dobiju onda fakat svaka im čast.Lino pravi kuhar iako kažu nabrijan danas.
Danci teški,borbeni,golman im je odličan....malo su se izvukli protiv Norvežana.

Danci teški,borbeni,golman im je odličan....malo su se izvukli protiv Norvežana.

sve osim laganoreds je napisao/la:Neka pati kome smeta Hrvatska je prvak svijeta.
Sala mala.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Po Velidu Spahi, u Islandu igraju izvjesni Stefensen i Stafanson, ali nema Stefanssona. 

Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.