Sejad Salihovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

KONGO
Kontakt:

Re: Sejad Salihovic

Post Postao/la KONGO » 27 jan 2010, 22:01

FIFA/UEFA = MAFIJA
N/FSBIH = MAFIJA

Kome se zalit kad su svi isti ? Svima je u cilju da nas nema nigdje, mozete reci da je to teorija zavjere ali' ja mislim da je to istina !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 27 jan 2010, 22:05

BoSna_pLayA je napisao/la:
KONGO je napisao/la:FIFA/UEFA = MAFIJA
N/FSBIH = MAFIJA

Kome se zalit kad su svi isti ? Svima je u cilju da nas nema nigdje, mozete reci da je to teorija zavjere ali' ja mislim da je to istina !
ovo je preslo sve mjere .. kad ce vise ovo stati .. nezznam
MI NEMOZEMO NA SP SA OVAKVIM SAVEZOM, SA OVIM **** OD FIFE NEMOZE SE JEDNOSTAVNO
Sto posto se slazem... Ovakav savez ako dodje bilo kad do zategnute situacije... Nikad nece stati iza igraca... Beograd je dokaz za to

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 27 jan 2010, 22:11

Savez je glavni problem... da mi iole imamo neke ljude u njemu oni bi se dali na to da se salihovicu ne da velika kazna... ti ljudi nikad nista ne lobiraju u uefi... to je horor

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 jan 2010, 22:15

O kakvom vi lobiju pisete.Ljudi iz saveza ne znaju selam na stranom jeziku da izvale :mrgreen: jos da lobiraju.
Jel se to jede ili pije.Prvo bi to pitanje bilo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 27 jan 2010, 22:16

Da nemamo lobij nema riješenja,Daj Bože optimista sam nekako,ali ipak malo da se i naši skuliraju dobra opomena.
Ali šta mi tako jadni pobogu skrivili. :twisted:
Sad posao dobrim sportskim sudijama nek se žale!
Pravilnik postoji za sve jednaaak.
Fi hajati.
GO Bosno.

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 27 jan 2010, 22:19

Fudbal je vec odavno najvece ogledalo kapitalizma, gdje velika riba jede malu !

Kad banka ili neka kompanija propadnu porezni obaveznici su tu da ih vrate u zivot, a meni i tebi ako krene lose nece niko pomoci. Reci ce, ti si odgovoran za svoje investicije i zivot, jel tako ?

Jedini razlog sto FIFA/UEFA ne dira savez je sljedeci ! Ako bih se sutra mi i kvalifikovali nekim cudom na neko od prvenstava, reci ce NSBIH je prosirena ruka politike i iz tog razloga vas moramo suspendovati iz svih takmicenja !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 27 jan 2010, 22:19

harishp je napisao/la:O kakvom vi lobiju pisete.Ljudi iz saveza ne znaju selam na stranom jeziku da izvale :mrgreen: jos da lobiraju.
Jel se to jede ili pije.Prvo bi to pitanje bilo.
Pa to ja i govorim... zato nije cudo da se na nama izvaljuju ovakve drakonske kazne... Nema potrebe o tim lopovima opet pricat isto kao ni o tome da se ne moze nista ni mjenjat... Sjest i plakat to je to

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 27 jan 2010, 22:21

a boze dragi...znaci ako je momak cccccc.....zalosnooooooooo-....hebem ti fifu i svee sram da vas bude **** jedna ban mi dajte odma al ovo je zalosno.....znaci ko hebe male zemlje e hebemo vam mi svim gore pocevsi od blatera mame...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 jan 2010, 23:02

Ne volim ovaj nas mentalitet da su svi protiv nas, ali u ovom slucaju je stvarno ovo skandal. Cuj 4 utakmice. A onom lopovu Henryu nista. Yebo zmaj Platiniu majku francusku.

Naravno treba se zalit, obicno se tad te kazne smanje. Da barem dobije dvije.

EDIT: Je li ovo vazi samo za utakmice kvalifikacija, ili i za prijateljske? Pretpostavljam ovo prvo...
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 27 jan 2010, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 jan 2010, 23:03

Nek ide sve u mp3, ebo i fifu i uefu i cijelo sportsko svjetsko udrzuzenje... Cuj 4 utakmice, pa to je pola kvalifikacija.
Ima tri dana za zalbu, pa valjda mu skinu barem dva....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 27 jan 2010, 23:43

Ma mene samo cudi sto su oni tako lake ruke i rigorozni prema salihovicu , jer oni nas mogu sjjebati kad hoce i sa Salihovicem i bez Salihovica, neznam sto im je ovakva sramna odluka potrebna.Da su mu dali i dvije utakmice zabrane bilo bi mnogo jer je crveni dobio zbog prigovora a ne nekavog grubog starta il sta ja znam.Stvarno bi morali imati odgovornost da bar obrazloze zasto za prigovor vece kazne nego za grube startove.

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 28 jan 2010, 02:16

Fifa + nsbh = ****
Blater + Usanovic = kamara govana

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 28 jan 2010, 07:30

Nemogu da vijerujem 4 TEKME zbog psovanja a **** sve svoje koje donio ovu odluku u FIFI dabogda imao snesercu neku zbog ovoga... 8-) ebem ti FIFU BLATERA,PLATINIJA...SAVEZ..i ovo je dokaz da nas nisu htijeli na SP ;) DABOGDA CRKLI....ebali majku svoju dok i PIPO INZAGI PSUJE SVE sudijama,Roony.....fuj ebo vas dan..nadam se da zbo ovog necu dobiti ban...vise sam ljut zbog ovog nego kad je Salihovic dobio crveni karton...ovo je zalosno smijesno :oops: :oops: nemaju obraza

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 28 jan 2010, 08:35

na tv-u se nikad nije vidjelo da li je salihovic dobio drugi zuti, ili zuti pa direktno crveni...kolega koji je bio na utakmici kaze da je sudija pokazao drugi zuti sto znaci da kazna ne moze biti veca od jedne uutakmice neigranja...tako da je meni ta odluka za nepovjerovati!!1 mater im njihovu
Volim te Bosno!!!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 28 jan 2010, 08:50

Najlaksi nacin da otezas jednoj reprezentaciji odlazak na neko prvenstvo je da ih odmah u startu desetkujes. To upravo radi FIFA ili UEFA(ista gov.). Vec su nam jedne kvalifikacije zeznuli u startu.
Ovakva je odluka skandalozna i nadam se da ce je barem smanjiti na 2 tekme poslije zalbe iako je realno 1 dosta.

FIFA UEFA FUJJJ! :smajlikojipovraca:
#divovi

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 28 jan 2010, 09:31

Sramota , da je ubio čovjeka dobio bi manju kaznu. :evil:
FEDERER= KLOC

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 28 jan 2010, 09:47

It's a disgrace, a f*ckin disgrace! :shock:
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 28 jan 2010, 10:35

4 utamice????? pa jesmo li mi gledali istu utakmicu..... :roll: :roll: :roll: :evil:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 28 jan 2010, 11:28

Pa onaj Martin Taylor kad je Da Silvi otkinuo nogu dobio samo 3 utakmice neigranja :roll:
Ali eto Sejad je Sejad, pa mora dobiti vecu kaznu zbog niceg...
100% sportski i krajnje opušten potpis

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 28 jan 2010, 11:31

Drogba je psovao sve sudiji tekma Chelzi-Barca :mrgreen: pa koliko je dobio ono 3 tekme....jos je ponavljao vise puta :mrgreen: :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Proximic i 21 gost.