Bili smo egal, ako ne i bolji protivnik, ali Danny nije imao dan, ali bas, a onaj Fabianski je bio zaista odlican.
Koncentracija na ligu, to je ipak bio krajni cilj, nekako sam ubedjen da oba kupa uzima City, ne bi tu imali sanse.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Mislim da je Le Tissier fulio samo jedan penal u EPL, a izveo ih je preko 40. Tako da je ovo bila najprije navijačka anketagio10 je napisao/la:
Liverpool je najbolji tim protiv kojeg smo igrali ove sezone.
"Protiv Hendersona je jako teško igrati, ima jak stav prema igri, Coutinho je dobar, Suarez je nestvaran, izgleda mi kao da njegov mozak radi brže nego kod ostalih igrača, sad se nalazi ispred vas i za trenutak nestane. Gerrardovi pasovi su i dalje nevjerovatni, najbolji u Ligi "
12, a City 13...a ima se jos igrati 11 utakmica.
Ja pročitao kod jakog twitter izvora da potpisujemo ugovor sa Pumomrambo16 je napisao/la:
Pa ne bih bio tako optimističan, jer i Arsenal i City će odigrati još samo dvije utakmice u LP.majestic24 je napisao/la:Ja sam siguran da Liverpool uzima premiership ove sezone...4 boda zaostatka je nista a ima se jos igrati 11 utakmica.
Najvaznije od svega,liverpool igra samo u ligi...nema kupova,nema lige prvaka ,nema umora kod igraca . jednog od ovog vodeceg trojca ce syebati umor a jednog ozljede...pazite sto sam vam rekao
ma dobra je jakna....što kaže ovaj gore klupe na Emiratima su čudogio10 je napisao/la:Ja pročitao kod jakog twitter izvora da potpisujemo ugovor sa Pumomrambo16 je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la:Konačno i najveći engleski, i jedan od najvećih evropskih klubova dobija svoj topic na ovom forumu.
Prvak Engleske: 18 puta;
FA Cup: 7 puta;
Liga Cup: 7 puta;
Charity Shield: 15 puta;
Liga šampiona: 5 puta;
UEFA Cup: 3 puta;
UEFA Super Cup: 3 puta;
Kup pobjednika kupova: jednom;
Mislim da ovaj niz sve govori.
Ima, samo sto si ti coravMrUnited je napisao/la:alan_kardec je napisao/la:Konačno i najveći engleski, i jedan od najvećih evropskih klubova dobija svoj topic na ovom forumu.
objavljeno na pocetku TEME i dalje nikakve promjene
Tebi ko da je onaj Adit bratMrUnited je napisao/la:alan_kardec je napisao/la:Konačno i najveći engleski, i jedan od najvećih evropskih klubova dobija svoj topic na ovom forumu.
Upravu si, Liverpool je i dalje najveći engleski klub.MrUnited je napisao/la:alan_kardec je napisao/la:Konačno i najveći engleski, i jedan od najvećih evropskih klubova dobija svoj topic na ovom forumu.
UUUUneurofunk je napisao/la:Upravu si, Liverpool je i dalje najveći engleski klub.MrUnited je napisao/la:alan_kardec je napisao/la:Konačno i najveći engleski, i jedan od najvećih evropskih klubova dobija svoj topic na ovom forumu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.