Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Pa nemoj to ovdje objavljivat, ovi će se uhvatit ko pijani plota i eto ti novih 5 stranica spama.
Nek sada malo bude zatišje pred buru, a onda eksplozija u srijedu!
- anelbavarac
- Kontakt:
Hajd dogovoricemo se, nije problem.soxx je napisao/la:Mogu te ucit drug njemackim, kad god pozelis dodji na casove![]()
Ma vidis da likovi jasu 24h ovdje. I mene su smorili iako nemam neke veze s arsenalomquadro je napisao/la:Pa nemoj to ovdje objavljivat, ovi će se uhvatit ko pijani plota i eto ti novih 5 stranica spama.

- arsengunner
- Kontakt:
Ko Bear Grylls Amazonsku prašumu, namučio se al izašao kao pobjednik.
Ta će BuyThem Minhen.
Ta će BuyThem Minhen.
Samo WENGER istina je!!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Omerbavarac je sedam dana van terena. Od njeg nisam očekivao ovako djetinjasto ponašanje.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Nismo kobasičari da se hvatamo ovakvih fazona i da nekoga provociramo, ja ne znam jel neko s naše teme išao na njihovu temu tamo da piše, a njih 5-6 zadnja 2 dana ovdje konstantno seruckaju.quadro je napisao/la:Pa nemoj to ovdje objavljivat, ovi će se uhvatit ko pijani plota i eto ti novih 5 stranica spama.
Tebe su smorili ma šta kažeš, pa si došao malo isprovocirati da smiriš situaciju.soxx je napisao/la:Ma vidis da likovi jasu 24h ovdje. I mene su smorili iako nemam neke veze s arsenalomquadro je napisao/la:Pa nemoj to ovdje objavljivat, ovi će se uhvatit ko pijani plota i eto ti novih 5 stranica spama.
Ovi su mi najgori sve neki finjaci a ovamo hinjski pokušavaju izazvati još veću svađu da mogu guštati sa strane,još nemaju nikakve veze sa ova dva kluba.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
pa lik je u pravu...jarane više vremena ovde provodite nego na vašoj temi....još ako bude neki loš rezultat po nas u Srijedu...ja ne znam kako će ova tema preživitSaurman je napisao/la:Tebe su smorili ma šta kažeš, pa si došao malo isprovocirati da smiriš situaciju.soxx je napisao/la:Ma vidis da likovi jasu 24h ovdje. I mene su smorili iako nemam neke veze s arsenalomquadro je napisao/la:Pa nemoj to ovdje objavljivat, ovi će se uhvatit ko pijani plota i eto ti novih 5 stranica spama.
Ovi su mi najgori sve neki finjaci a ovamo hinjski pokušavaju izazvati još veću svađu da mogu guštati sa strane,još nemaju nikakve veze sa ova dva kluba.
A.F.C. Bournemouth!
Re: Odg: Arsenal
hahahhaSaurman je napisao/la:Tebe su smorili ma šta kažeš, pa si došao malo isprovocirati da smiriš situaciju.soxx je napisao/la:Ma vidis da likovi jasu 24h ovdje. I mene su smorili iako nemam neke veze s arsenalomquadro je napisao/la:Pa nemoj to ovdje objavljivat, ovi će se uhvatit ko pijani plota i eto ti novih 5 stranica spama.
Sent from my HTC One V using Tapatalk
- Neutralan88
- Kontakt:
Aaa cara sta "cuj kaze kako ce tema preziviti" 
Ma sta se sikirate realno je da je Bayern favorit sutra vece, nema Arsenal sta da izgubi ipak protiv prvaka igraju
Sve je moguce ali kad se pogledaju sastavi ekipa treba neko cudo Arsenalu da se iscupa..

Ma sta se sikirate realno je da je Bayern favorit sutra vece, nema Arsenal sta da izgubi ipak protiv prvaka igraju

Sve je moguce ali kad se pogledaju sastavi ekipa treba neko cudo Arsenalu da se iscupa..
Neutralan88 je napisao/la:Aaa cara sta "cuj kaze kako ce tema preziviti"
cuj nema sta da izgubi ima kako nema cetvrtfinale

PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Mogao bi i ti malo u skolu "navrnuti"PEP je napisao/la:Neutralan88 je napisao/la:Aaa cara sta "cuj kaze kako ce tema preziviti"
cuj nema sta da izgubi ima kako nema cetvrtfinale![]()
![]()
koje su zadnji put vidjeli bog sami zna kad,kad smokod cuda mogli bi jet letom navrnuti u meduvremneu u medugorije da iz sta ukaze pa mozda se cuda i dese.

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
[youtube][/youtube]anell je napisao/la:Mogao bi i ti malo u skolu "navrnuti"PEP je napisao/la:Neutralan88 je napisao/la:Aaa cara sta "cuj kaze kako ce tema preziviti"
cuj nema sta da izgubi ima kako nema cetvrtfinale![]()
![]()
koje su zadnji put vidjeli bog sami zna kad,kad smokod cuda mogli bi jet letom navrnuti u meduvremneu u medugorije da iz sta ukaze pa mozda se cuda i dese.
A.F.C. Bournemouth!
- Ozymandias
- Kontakt:
Sutra iz keca u kec lagano na petaka 

Bolje bi bilo iz dvice u keca.Ozymandias je napisao/la:Sutra iz keca u kec lagano na petaka

Mislim, veca kvota a ukupni uzitak nije manji.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Kakav debil.
momci je li arteta suspendovan jel nece igrati. 

PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- Ozymandias
- Kontakt:
Ma moze, uglavnom da je kec u konacniciSamoZeljo je napisao/la:Bolje bi bilo iz dvice u keca.Ozymandias je napisao/la:Sutra iz keca u kec lagano na petaka
Mislim, veca kvota a ukupni uzitak nije manji.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.