Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
CP
BAYER LEVERKUSEN-PSG X 3,40 super tip ss,hl
Ovakve utakmice teško je prognozirati pa ja pritom odabirem ono što se najviše plaća a to je klasičan remi. Kada mi se pritom to čini i kao najrealniji ishod moram u singlu probati. Svaka čast Psg-u no oni su za mene sutra samo blagi favoriti i ništa više od toga. Liga prvaka i nacionalna prvenstva dva su potpuno zasebna natjecanja pa se nebi previše oslanjao na taj dio statistike. Bayer je drugoplasirana momčad bundeslige odmah iza nedodirljivog Bayerna i to dovoljno govori o njihovoj kvaliteti. Igra kući gdje su Nijemci poznati kao borbeni i čvrsti, traže i stvaraju svoje prilike i igraju dosvovce do posljednje sekunde. Mislim i da Parižani neće jurnuti kao ludi, imaju uzvrat na svom terenu i nekakvim egalom iz prve utakmice bi svakako bili zadovoljni. Ako se već i osvrnemo na rezultate u prvenstvu Apotekari nisu u nekoj bajnoj formi. No ni Psg na posljednja tri gostovanja nije briljirao, pobijedili su Nantes 1-2, te remizirali sa Guingampom i Monacom. Ako su ovi potonji mogli do boda onda valjda može i Bayer na svom prepunom stadionu u prvoj utakmici Lige prvaka. Uz to, u 21. kolu njemačkog prvenstva dosad su odigrali samo jedan remi. Negdje ga moraju odigrati a sutra je čini mi se idealna prilika za to.
Sretno svima!
BAYER LEVERKUSEN-PSG X 3,40 super tip ss,hl
Ovakve utakmice teško je prognozirati pa ja pritom odabirem ono što se najviše plaća a to je klasičan remi. Kada mi se pritom to čini i kao najrealniji ishod moram u singlu probati. Svaka čast Psg-u no oni su za mene sutra samo blagi favoriti i ništa više od toga. Liga prvaka i nacionalna prvenstva dva su potpuno zasebna natjecanja pa se nebi previše oslanjao na taj dio statistike. Bayer je drugoplasirana momčad bundeslige odmah iza nedodirljivog Bayerna i to dovoljno govori o njihovoj kvaliteti. Igra kući gdje su Nijemci poznati kao borbeni i čvrsti, traže i stvaraju svoje prilike i igraju dosvovce do posljednje sekunde. Mislim i da Parižani neće jurnuti kao ludi, imaju uzvrat na svom terenu i nekakvim egalom iz prve utakmice bi svakako bili zadovoljni. Ako se već i osvrnemo na rezultate u prvenstvu Apotekari nisu u nekoj bajnoj formi. No ni Psg na posljednja tri gostovanja nije briljirao, pobijedili su Nantes 1-2, te remizirali sa Guingampom i Monacom. Ako su ovi potonji mogli do boda onda valjda može i Bayer na svom prepunom stadionu u prvoj utakmici Lige prvaka. Uz to, u 21. kolu njemačkog prvenstva dosad su odigrali samo jedan remi. Negdje ga moraju odigrati a sutra je čini mi se idealna prilika za to.
Sretno svima!
Antilogika u svom najboljem izdanju. Da nisam gledao mec ne bih vjerovao. Mogu razumjeti da uletis u masinu, dozivis blackout i tones iz minute u minut, ali mi nije jasno zasto se nisu igrale odbrane u prvom poluvremenu?! SmijesnoKurbla je napisao/la:Mega Vizura (-82,5+) zd1 @ 1,85
Cibona uvezala 5 pobjeda u ABA ligi i istakla kandidaturu za FF. U ovih posljednjih 5 susreta su primali u prosjeku 66 poena (Olimpija 71, Szolnoki 63, Buducnost 55, Cedevita 67, Partizan 76).
MV daje u prosjeku 79 poena, a kod kuce 83. Cibona u prosjeku prima 73, i kod kuce i u gostima.
U vazne utakmice evropske ekipe ne ulaze sa taktikom ''za kos vise'', i ako ne dozive neki nepredvidjeni BLACKout i ne uspiju iskontrolisati susret misljenja sam da Cibona nece primiti preko 80.
EDIT: U nekom neizvjesnom mecu na po 70-ak postignutih poena Cibona moze pokriti i hendikep 3,5 a sto ne i pobijediti. Under 162,5 je mozda cak i najsigurnija/najisplativija opcija.

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
0:1PlanB je napisao/la:Malaga - Real Sociedad 2@2,70 Bet365 x2@1,50 Bet365
Real Sociedad bi mogao biti najveci dobitnik ovog kola u Primeri, Villareal i Athletic Bilbao su upisali neocekivane domace poraze i Real danas ima priliku pobjedom se primaknuti tri boda blize toliko zeljenom 4. mjestu koje vodi u LP. Sa tri boda iz danasnje utakmice bi se izjednacili sa Villarealom a Athletic bi im bjezoa samo 4 boda. Iako je u losj formi (zadnje 4 utakmcie bez pobjede), Real ide danas u goste Malagi koja se nalazi svega tri boda iznad zone ispadanja.
Malaga je na svom terenu vec pet puta porazena ove sezone (5-1-5, 15:14), gubili su od jacih Atletica, Barcelone i Athletica ali i od Calte i Osasune. Real vecinu svojih bodova osvaja na domacem terenu, na gostovanjima imaju 3-4-5 uz gol razliku 15:27.
Za Malagu danas nece igrati prilicno vazni, standardni igraci: S. Sanchez(21/0) odradjuje iskljucenje a Gamez(20/0) i Santa Cruz(17/4) su ozljedjeni. Kod Reala nece igrati Ifran, Granero i Estrada koji su zajedno skupili svega sest nastupa ove sezone pa nece puno nedostajati, ali mogao bi im faliti napadac Agirretxe(18/5) koji prema najavama iz medija danas nece igrati a trebao bi ga zamjeniti Seferovic(18/2) u prvih 11.
Vjerojatni sastavi:
Malaga: Caballero, Angeleri, Ferreira, Weligton, Antunes, Camacho, Morales, Samuel, P. Perez, Amrabat, Juanmi
Real S.: Bravo, Jose Angel, I. Martinez, Ansotegi, C. Martinez, Pardo, Bergara, Griezmann, Xabi Prieto, Vela, Seferović
Nema dvojbe da ce se danas Malaga boriti do zadnjeg atoma snage kako bi iscupali koji bod u borbi za opstanak ,ali vjerujem da Real moze do bodova jer su kvalitetnija momcad, imaju problema sa realizacijom u zadnje vrijeme(samo 1 gol u zadnje 4 utakmice) ali i to ce se jednom promjeniti. Ova kvota je definitivno value i treba probati sa ovim danas, za menje hrabre nije lose ni x2@1,50

Dobro je imati PlanB !
danas raj za oci sto se tice tenisa
evo par prijedloga 
Robredo-Carren Busta 1 1,25
Fognini-Bedene 1 1,20
Dodig-Olivetti 1 1,35
Haas-Odesnik 1 1,25
Stosur-A.Beck 1 1,45
Halep-Cornet 1 1,20
eh to cu ja vjerovatno na malo veci ulog
eh ide sad nesto za moju dusu 
Kerber-Ivanovic 1 1,85
R.Harrison-Y.H.Lu 1 1,65
Sijsling-Davydenko 1 1,60
eh eto raja,ima tu jos dosta parova koji se mogu kombinovat al to bih ja,mozda uz dodataka Zakopalove 1 i Schiavone 1 bi to to bilo

Robredo-Carren Busta 1 1,25
Fognini-Bedene 1 1,20
Dodig-Olivetti 1 1,35
Haas-Odesnik 1 1,25
Stosur-A.Beck 1 1,45
Halep-Cornet 1 1,20
eh to cu ja vjerovatno na malo veci ulog

Kerber-Ivanovic 1 1,85
R.Harrison-Y.H.Lu 1 1,65
Sijsling-Davydenko 1 1,60
eh eto raja,ima tu jos dosta parova koji se mogu kombinovat al to bih ja,mozda uz dodataka Zakopalove 1 i Schiavone 1 bi to to bilo

Veceras obje utakmice lige prvaka igrati dp2.Kvota je 4km
-
- Kontakt:
Ja kao i uvijek samo tenis bez neke analize,stvarno nemam vremena.Moji danasnji tiketi-Tiket 1 Halep-Cornet 1,Bharmbi-Pouille 1,Wu-Chen 1,Bachinger-Diez 1,Vasselin-Pavic 1.Tiket 2-G.Melzer-Dallien 1,Karlovic -Groth 1,Wozniacki-Lisicki 1,Fognini-Bedene 1,Reynolds-Kosakowski 1.Tiket 3-Granollers-Sousa 1,Anduhar-Reister 1,Monaco-Zeballos 1,Estrella- Mertens 1,Buchacan-lIPOVSEK 1.Tiket 4 Stosur-Beck 1,Schiavone-Dominguez LIno 1,Hass-Odesnik 1,K.Anderson-Smyczek 1,Zakopalova-Duque Marino 1.Sretno braco teniseri i sestre teniserke!
sta je dp 2???????Arhitekt je napisao/la:Veceras obje utakmice lige prvaka igrati dp2.Kvota je 4km
Semper Fidelis
"Male" GRESKE Bet-live kladionice!
D.West (-13,5+) VISE @ 1,8
A.Jefferson (-21,5+) VISE @ 1,8
T.Duncan (-15,5+) VISE @ 1,8
B.Griffin (-24,5+) VISE @ 1,8
Vrijedi iskoristiti u singlovima ili dublovima!!! Pogledajte u ostalim kladama granice i njihovu formu i vidjet cete o cemu govorim
Sretno!
D.West (-13,5+) VISE @ 1,8
A.Jefferson (-21,5+) VISE @ 1,8
T.Duncan (-15,5+) VISE @ 1,8
B.Griffin (-24,5+) VISE @ 1,8
Vrijedi iskoristiti u singlovima ili dublovima!!! Pogledajte u ostalim kladama granice i njihovu formu i vidjet cete o cemu govorim

- rob do bagro
- Kontakt:
Leverkusen-PSG
Manj od 2,5 gola
Tacan rezultat 1:1
Raspon golova (2-3)
Manj od 2,5 gola
Tacan rezultat 1:1
Raspon golova (2-3)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Jel moze kod njih (bet live) SINGL da se igra
ima tu par njih koji mi se dopadaju

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Vise golova u drugom poluvremenufixator je napisao/la:sta je dp 2???????Arhitekt je napisao/la:Veceras obje utakmice lige prvaka igrati dp2.Kvota je 4km
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Moze, mozedr.van nostrand je napisao/la:Jel moze kod njih (bet live) SINGL da se igra![]()

Ko ti se svidja najvise?

Zadnja izmjena: vjesnicar, dana/u 18 feb 2014, 11:35, ukupno mijenjano 1 put.
hvala na odgovoruforza je napisao/la:Vise golova u drugom poluvremenufixator je napisao/la:sta je dp 2???????Arhitekt je napisao/la:Veceras obje utakmice lige prvaka igrati dp2.Kvota je 4km
16:00 Almagro N.-Dolgopolov A. 1 @ 1,30
16:00 RogerVassel. E.-Pavić A. 1 @ 1,20
19:20 Fognini F.-Bedene Alj. 1 @ 1,25
Semper Fidelis
-
- Kontakt:
Sta mislite o ovome?

- Consigliere
- Kontakt:
Ali, BAS tri para koja sam i ja zapikao za danasfixator je napisao/la: 16:00 Almagro N.-Dolgopolov A. 1 @ 1,30
16:00 RogerVassel. E.-Pavić A. 1 @ 1,20
19:20 Fognini F.-Bedene Alj. 1 @ 1,25[/b]

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Bayer - PSG 2i3+ @ 3.30
city - Barca dp2 @ 2.00 (vise golova u 2.pol)
City - Barca (10,5) zk2 @ 1.85 (vise od 10.5 kornera)
kvota 12,21
city - Barca dp2 @ 2.00 (vise golova u 2.pol)
City - Barca (10,5) zk2 @ 1.85 (vise od 10.5 kornera)
kvota 12,21
- dr.van nostrand
- Kontakt:
meni valavjesnicar je napisao/la:Moze, moze
Ko ti se svidja najvise?
Crawford 17,5
Duncan 15,5
oba +
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
sve citam poklon kvota na barcu, poklon kvota na psg, bome, meni su gosti vcrs daleko od poklona...
jedan Leverkusen koji drzi drugo misto u jednoj Bundesligi docekuje PSG kojem je jedina onako realno svitla tocka ludi Ibraka, sta se tice ekipe, onako, ekipe, PSG moze uzet prirucnik od svaba kako postat ekipa a manje individualne kurve, i ta League 1 koja ne moze da prismrdi vise ni Portugalskoj Primeiri a ne Bindesligi, opet treba zanemarit formu u domacim ligama, LP je LP i tu svi pilaju van svojih mogucnosti, tu po meni uvik dolazi do izrazaja ekipa a mislim da je Leverkusen mnogo jaci u tom segmentu, ja virujem cak u 1 vcrs i vjerovatno cu odigrat u singlu dok ce cili svit da trpa na taj poklon od PSG-a, mozda singlam i Kiesslinga kao strijelca!
druga, City kojem na noge dolazi Barcelona, tika taka ovo ono protiv ekipe koja trci, siluje, na klupi Spanjolac koji u dusu poznaje pulene iz Barcelone, par igraca iz Spanjolske, visina i svaki prekid domacinu ogromna prednost, Barcelona koja je neprepoznatljiva, nije to vise ona igra, obrana ne vise onako cvrsta, bome ja i tu vidim value na domacina i to takoder ide u single, Dzeko i Negredo vjerovatno startaju, ludi Dzeko ima svaku prednost nad svakim igracem iz obrane a kvota 3 da daje!?!
danas 4 singla vjerovatno!
vi momci kako hocete ali po meni su jednostavno favoriti Leverkusen i City i ja bi dobro razmislio prije nego bi natrpao lovu na barcu i psg samo zato sta volim mesija ili ibrahimovica, hoce li lako, kad bi ista bilo lako u osmini LP-a onda bi to natjecanje bilo ravno BiH 4 regionalnoj ligi, mozda?!?
jedan Leverkusen koji drzi drugo misto u jednoj Bundesligi docekuje PSG kojem je jedina onako realno svitla tocka ludi Ibraka, sta se tice ekipe, onako, ekipe, PSG moze uzet prirucnik od svaba kako postat ekipa a manje individualne kurve, i ta League 1 koja ne moze da prismrdi vise ni Portugalskoj Primeiri a ne Bindesligi, opet treba zanemarit formu u domacim ligama, LP je LP i tu svi pilaju van svojih mogucnosti, tu po meni uvik dolazi do izrazaja ekipa a mislim da je Leverkusen mnogo jaci u tom segmentu, ja virujem cak u 1 vcrs i vjerovatno cu odigrat u singlu dok ce cili svit da trpa na taj poklon od PSG-a, mozda singlam i Kiesslinga kao strijelca!
druga, City kojem na noge dolazi Barcelona, tika taka ovo ono protiv ekipe koja trci, siluje, na klupi Spanjolac koji u dusu poznaje pulene iz Barcelone, par igraca iz Spanjolske, visina i svaki prekid domacinu ogromna prednost, Barcelona koja je neprepoznatljiva, nije to vise ona igra, obrana ne vise onako cvrsta, bome ja i tu vidim value na domacina i to takoder ide u single, Dzeko i Negredo vjerovatno startaju, ludi Dzeko ima svaku prednost nad svakim igracem iz obrane a kvota 3 da daje!?!
danas 4 singla vjerovatno!

vi momci kako hocete ali po meni su jednostavno favoriti Leverkusen i City i ja bi dobro razmislio prije nego bi natrpao lovu na barcu i psg samo zato sta volim mesija ili ibrahimovica, hoce li lako, kad bi ista bilo lako u osmini LP-a onda bi to natjecanje bilo ravno BiH 4 regionalnoj ligi, mozda?!?

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Kada su izvuceni parovi, odmah se PSG istakao kao izrazeni favorit u dvomecu sa Bayerom.
Champ. League, veliki motiv, svi igraju 100%, a PSG individualnom kvalitetom spada u ponajbolje ekipe.
Ibra, Cavani, Lucas, T Silva, Matuidi, T Motta...
Bayer igra 4. utakmicu u 10-tak dana, 3. ut. u sedam dana dok je PSG igrao u petak svoju ligasku utakmicu.
Koliko god bilo cuda i iznenadjenja, nekako najvise sto Bayer moze, cini se ipak realno najvise do boda, a vjerujem da ni PSG ne bi bio nezadovoljan remijem uz postignuti gol...
Champ. League, veliki motiv, svi igraju 100%, a PSG individualnom kvalitetom spada u ponajbolje ekipe.
Ibra, Cavani, Lucas, T Silva, Matuidi, T Motta...
Bayer igra 4. utakmicu u 10-tak dana, 3. ut. u sedam dana dok je PSG igrao u petak svoju ligasku utakmicu.
Koliko god bilo cuda i iznenadjenja, nekako najvise sto Bayer moze, cini se ipak realno najvise do boda, a vjerujem da ni PSG ne bi bio nezadovoljan remijem uz postignuti gol...
silver & black
silver & black
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Chesterfield daje gol @1.20 u 17 od 20 utakmica koje su igrali kuci su postigli barem jedan gol, a veceras igraju sa Fleetwoodom uzvrat kupa(prvu su dobili u gostima 1:3).
Paris daje gol @1.25 mislim da je realno da bar jedan gol postignu Bayeru.
Newport daje gol @1.30 klasicna domacinska ekipa, usli su u malu krizu rezultata i vec 2 utakmice nisu dali gol, u posljednjih 6 imaju 4 poraza i 2 remija vrijeme im je da se vade.
Paris daje gol @1.25 mislim da je realno da bar jedan gol postignu Bayeru.
Newport daje gol @1.30 klasicna domacinska ekipa, usli su u malu krizu rezultata i vec 2 utakmice nisu dali gol, u posljednjih 6 imaju 4 poraza i 2 remija vrijeme im je da se vade.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.