Sead Kolašinac

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Batko
Kontakt:

Re: Sead Kolašinac

Post Postao/la Batko » 17 feb 2014, 21:37

Bayern...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 17 feb 2014, 21:57

Cartman je napisao/la:Kad ce ljudi shvatit da on nije bek?
Seo dosta podsjeća na Jonesa po mnogim karakteristikama, očito. Samo, treba ga usmjerit na jednu poziciju, pa bio to bek, stoper ili zadnji vezni. U repki ga svakako možemo koristitit na različitim mjestima, po potrebi, a u klubu bi najbolje bilo kad bi igrao na jednoj poziciji stalno. Ne valja previše seljakanja, to je jasno.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 feb 2014, 22:01

Patrice_Evra_3 je napisao/la:
Seo dosta podsjeća na Jonesa po mnogim karakteristikama, očito. Samo, treba ga usmjerit na jednu poziciju, pa bio to bek, stoper ili zadnji vezni. U repki ga svakako možemo koristitit na različitim mjestima, po potrebi, a u klubu bi najbolje bilo kad bi igrao na jednoj poziciji stalno. Ne valja previše seljakanja, to je jasno.
Ima bolje fizičke predispozicije za beka od Ivanovića, i mnogih drugih. Ne vidim zašto mu bekovska pozicija ne bi bila glavna. Postoje različiti tipovi bekova... ne mora svaki biti tip Denia Alvesa
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 17 feb 2014, 22:08

dolaskom KOlasinca u repku mi smo jednostavno dobili totalnu drugu dimenziju u zadnjoj liniji, jedna potpuno nova galvanizacija, znaci njemacka odbarana(mujdza, spahic, bicakcic, kolasinac) sa italijanskom sredinom(mire i lulic) i engleskim napadaom(dzeko)

kad bi jos samo arslanagica (1m i 90 cm) se docepali da se uigra prije nego nas spahic napusti onda , mozemo u miru otpratit spahu u penziju
slika
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 17 feb 2014, 22:11

VanBasten je napisao/la:
Ima bolje fizičke predispozicije za beka od Ivanovića, i mnogih drugih. Ne vidim zašto mu bekovska pozicija ne bi bila glavna. Postoje različiti tipovi bekova... ne mora svaki biti tip Denia Alvesa
Ja se slažem s tim, samo kažem da ga ne bi trebalo previše selit sa pozicije na poziciju. On ima fantastične fizičke predispozicije za svaku od ovih pozicija, a pokazuje u zadnje vrijeme i određene tehničke kvalitete.

Kako god, on bi mogao bit jedno od naših najvećih pojačanja u zadnjih nekoliko godina. :)
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 feb 2014, 22:14

Dobro uporedjenje, nisam nesto razmisljao o tome ranije. Jedino mislim da je Seo "pametniji", u smislu da ne ulazi u svaki duel kao ludjak, sto je Jonesov specijalitet i sto mu donosi dosta povreda. Jones je po meni jos veci potencijal, ali obojica su dobri rusioci. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 feb 2014, 22:15

Patrice_Evra_3 je napisao/la: Ja se slažem s tim, samo kažem da ga ne bi trebalo previše selit sa pozicije na poziciju. On ima fantastične fizičke predispozicije za svaku od ovih pozicija, a pokazuje u zadnje vrijeme i određene tehničke kvalitete.

Kako god, on bi mogao bit jedno od naših najvećih pojačanja u zadnjih nekoliko godina. :)
djelim mišljenje.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 feb 2014, 22:20

Cartman je napisao/la:
Dobro uporedjenje, nisam nesto razmisljao o tome ranije. Jedino mislim da je Seo "pametniji", u smislu da ne ulazi u svaki duel kao ludjak, sto je Jonesov specijalitet i sto mu donosi dosta povreda. Jones je po meni jos veci potencijal, ali obojica su dobri rusioci. :D
Ma Jones je budala. On ako bi prošao psihološko testiranje u vojsci, evo glave.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 feb 2014, 23:06

Fizicke predispozicije mu i nisu bas najvise za poziciju bocnog igraca, najbolji bekovi su inace nizi igraci, medjutim Maicon je 2cm veci od Seje, a bio je najbolji bek na svijetu, tako da...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 feb 2014, 23:07

Sabinho je napisao/la:Fizicke predispozicije mu i nisu bas najvise za poziciju bocnog igraca, najbolji bekovi su inace nizi igraci, medjutim Maicon je 2cm veci od Seje, a bio je najbolji bek na svijetu, tako da...
niži, jer su obični niži igrači i eksplozivniji i brži. Sejo nema problem s ta dva aspekta.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 feb 2014, 23:24

On se samo može porediti sa Richardsom iz Citya ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 feb 2014, 23:37

Seo ima izuzetne fizičke predispozicije, te motoričke sposobnosti :D mene podsjeća na Baneta :D na njemu je da se usavrši taktički kao igrač, da ne ispada na glup način, kao npr. kad se zaleti k'o sivonja .. kontam, sve u žaru borbe, takav je, ali to je moglo koštati Schalke 3 boda na gostovanju u Leverkusenu kad je pred sami kraj ispao kao iz aviona

jednostavno, ima sve predispozicije da postane vrhunski bek, ali korak po korak, mnogo je talenata bilo, pa su postali prosjek, nadajmo se da to neće biti slučaj sa momčilukom

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 18 feb 2014, 01:37

Konzerva je napisao/la:dolaskom KOlasinca u repku mi smo jednostavno dobili totalnu drugu dimenziju u zadnjoj liniji, jedna potpuno nova galvanizacija, znaci njemacka odbarana(mujdza, spahic, bicakcic, kolasinac) sa italijanskom sredinom(mire i lulic) i engleskim napadaom(dzeko)

kad bi jos samo arslanagica (1m i 90 cm) se docepali da se uigra prije nego nas spahic napusti onda , mozemo u miru otpratit spahu u penziju
slika
Arslanagić je visok 194 cm,tačno :D to bi bilo super za repku,ako Bog da :)

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 18 feb 2014, 01:44

19risha88 je napisao/la:
Konzerva je napisao/la:dolaskom KOlasinca u repku mi smo jednostavno dobili totalnu drugu dimenziju u zadnjoj liniji, jedna potpuno nova galvanizacija, znaci njemacka odbarana(mujdza, spahic, bicakcic, kolasinac) sa italijanskom sredinom(mire i lulic) i engleskim napadaom(dzeko)

slika
Problem je sto, i kada ovaj nehljeb , nadam se , ode poslije SP, trebace barem pola godine da se to s Arslanagicem rijesi. Novi selektor, procedure...
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 18 feb 2014, 01:47

hogarstrasni je napisao/la:
19risha88 je napisao/la:

slika
Problem je sto, i kada ovaj nehljeb , nadam se , ode poslije SP, trebace barem pola godine da se to s Arslanagicem rijesi. Novi selektor, procedure...
Neće.. Jesi ti upoznat s činjenicom da je PAPE tetak ovom Arslanagiću ???

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 18 feb 2014, 01:53

19risha88 je napisao/la: Neće.. Jesi ti upoznat s činjenicom da je PAPE tetak ovom Arslanagiću ???
Al mu izgleda Sead nije menadzer :lol:
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 feb 2014, 01:53

A ja sam tetak Susicu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 18 feb 2014, 01:55

Principatus je napisao/la:A ja sam tetak Susicu.
a ja sam tetak Seadu (Sušiću)
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 18 feb 2014, 01:56

Principatus je napisao/la:A ja sam tetak Susicu.
Blago tebi kad si mu tetak :lol:

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 18 feb 2014, 01:56

Jel to sad Pape ne smije zvat Arslanagica zato sto mu je tetak,stid ga vise jel? :lol: :lol: Recite mu da mu necemo zamjeriti Arslu ali Tina hocemo brate :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 13 gostiju.