// za moj listic ono sta je ironicno, imao sam gol u oba poluvremena...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
1:1Consigliere je napisao/la:Yebiga momci, Kup ubija ove drugoligaske ekipe... Isto se meni desava sa Lensom koji je izbacio Lyona a sada kuci gubi od yebenog Le Havrea10 min nade
Otelo je napisao/la:1:1Consigliere je napisao/la:Yebiga momci, Kup ubija ove drugoligaske ekipe... Isto se meni desava sa Lensom koji je izbacio Lyona a sada kuci gubi od yebenog Le Havrea10 min nade
ide novi:Consigliere je napisao/la:
Yebem vam pleme!
Consigliere je napisao/la:
Bravo bogovi fudbala!
Msm 5eura, moram imati uslikan i uploadovan neki identifikacioni dokument, i ides na isplatu napises koliko zelis i odgovor an tajno pitanje, izaberes poslovnicu i zapises broj koji dobijes. Sa njim ides u poslovnicu.Krokodil je napisao/la:Jel mi može neko reći koliko je minimum u Wwinu da se može otići i podići? Koja je procedura što se tiče toga?
Ja imao PS1, mozemo plakati sta su levati profulali.Sarajlijc@ je napisao/la:Prodjem Lens daje go, Hull daje go i obori me **** K'lautern daje go![]()
Ma, nisam, tek drugi korak ali svaki par je jednako vazanWilly je napisao/la:Sreća prati hrabre.![]()
Nadam se da si došao do velike cifre.
Puma je napisao/la:Ako se nisam prevario, zar nije prosle sezone u Premier-u bilo u ponudi broj asistencija i skokova u NBA ?
Ili to mozda pocinje tek od playoff-a ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.