Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
Bayern...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Seo dosta podsjeća na Jonesa po mnogim karakteristikama, očito. Samo, treba ga usmjerit na jednu poziciju, pa bio to bek, stoper ili zadnji vezni. U repki ga svakako možemo koristitit na različitim mjestima, po potrebi, a u klubu bi najbolje bilo kad bi igrao na jednoj poziciji stalno. Ne valja previše seljakanja, to je jasno.Cartman je napisao/la:Kad ce ljudi shvatit da on nije bek?
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Ima bolje fizičke predispozicije za beka od Ivanovića, i mnogih drugih. Ne vidim zašto mu bekovska pozicija ne bi bila glavna. Postoje različiti tipovi bekova... ne mora svaki biti tip Denia AlvesaPatrice_Evra_3 je napisao/la:Seo dosta podsjeća na Jonesa po mnogim karakteristikama, očito. Samo, treba ga usmjerit na jednu poziciju, pa bio to bek, stoper ili zadnji vezni. U repki ga svakako možemo koristitit na različitim mjestima, po potrebi, a u klubu bi najbolje bilo kad bi igrao na jednoj poziciji stalno. Ne valja previše seljakanja, to je jasno.Cartman je napisao/la:Kad ce ljudi shvatit da on nije bek?
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
dolaskom KOlasinca u repku mi smo jednostavno dobili totalnu drugu dimenziju u zadnjoj liniji, jedna potpuno nova galvanizacija, znaci njemacka odbarana(mujdza, spahic, bicakcic, kolasinac) sa italijanskom sredinom(mire i lulic) i engleskim napadaom(dzeko)
kad bi jos samo arslanagica (1m i 90 cm) se docepali da se uigra prije nego nas spahic napusti onda , mozemo u miru otpratit spahu u penziju

kad bi jos samo arslanagica (1m i 90 cm) se docepali da se uigra prije nego nas spahic napusti onda , mozemo u miru otpratit spahu u penziju

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ja se slažem s tim, samo kažem da ga ne bi trebalo previše selit sa pozicije na poziciju. On ima fantastične fizičke predispozicije za svaku od ovih pozicija, a pokazuje u zadnje vrijeme i određene tehničke kvalitete.VanBasten je napisao/la:Ima bolje fizičke predispozicije za beka od Ivanovića, i mnogih drugih. Ne vidim zašto mu bekovska pozicija ne bi bila glavna. Postoje različiti tipovi bekova... ne mora svaki biti tip Denia AlvesaPatrice_Evra_3 je napisao/la:Seo dosta podsjeća na Jonesa po mnogim karakteristikama, očito. Samo, treba ga usmjerit na jednu poziciju, pa bio to bek, stoper ili zadnji vezni. U repki ga svakako možemo koristitit na različitim mjestima, po potrebi, a u klubu bi najbolje bilo kad bi igrao na jednoj poziciji stalno. Ne valja previše seljakanja, to je jasno.Cartman je napisao/la:Kad ce ljudi shvatit da on nije bek?
Kako god, on bi mogao bit jedno od naših najvećih pojačanja u zadnjih nekoliko godina.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
Dobro uporedjenje, nisam nesto razmisljao o tome ranije. Jedino mislim da je Seo "pametniji", u smislu da ne ulazi u svaki duel kao ludjak, sto je Jonesov specijalitet i sto mu donosi dosta povreda. Jones je po meni jos veci potencijal, ali obojica su dobri rusioci.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Seo dosta podsjeća na Jonesa po mnogim karakteristikama, očito. Samo, treba ga usmjerit na jednu poziciju, pa bio to bek, stoper ili zadnji vezni. U repki ga svakako možemo koristitit na različitim mjestima, po potrebi, a u klubu bi najbolje bilo kad bi igrao na jednoj poziciji stalno. Ne valja previše seljakanja, to je jasno.Cartman je napisao/la:Kad ce ljudi shvatit da on nije bek?

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
djelim mišljenje.Patrice_Evra_3 je napisao/la: Ja se slažem s tim, samo kažem da ga ne bi trebalo previše selit sa pozicije na poziciju. On ima fantastične fizičke predispozicije za svaku od ovih pozicija, a pokazuje u zadnje vrijeme i određene tehničke kvalitete.
Kako god, on bi mogao bit jedno od naših najvećih pojačanja u zadnjih nekoliko godina.
Ma Jones je budala. On ako bi prošao psihološko testiranje u vojsci, evo glave.Cartman je napisao/la:Dobro uporedjenje, nisam nesto razmisljao o tome ranije. Jedino mislim da je Seo "pametniji", u smislu da ne ulazi u svaki duel kao ludjak, sto je Jonesov specijalitet i sto mu donosi dosta povreda. Jones je po meni jos veci potencijal, ali obojica su dobri rusioci.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Seo dosta podsjeća na Jonesa po mnogim karakteristikama, očito. Samo, treba ga usmjerit na jednu poziciju, pa bio to bek, stoper ili zadnji vezni. U repki ga svakako možemo koristitit na različitim mjestima, po potrebi, a u klubu bi najbolje bilo kad bi igrao na jednoj poziciji stalno. Ne valja previše seljakanja, to je jasno.Cartman je napisao/la:Kad ce ljudi shvatit da on nije bek?
Fizicke predispozicije mu i nisu bas najvise za poziciju bocnog igraca, najbolji bekovi su inace nizi igraci, medjutim Maicon je 2cm veci od Seje, a bio je najbolji bek na svijetu, tako da...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
niži, jer su obični niži igrači i eksplozivniji i brži. Sejo nema problem s ta dva aspekta.Sabinho je napisao/la:Fizicke predispozicije mu i nisu bas najvise za poziciju bocnog igraca, najbolji bekovi su inace nizi igraci, medjutim Maicon je 2cm veci od Seje, a bio je najbolji bek na svijetu, tako da...
- legenda reala
- Kontakt:
On se samo može porediti sa Richardsom iz Citya 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Seo ima izuzetne fizičke predispozicije, te motoričke sposobnosti
mene podsjeća na Baneta
na njemu je da se usavrši taktički kao igrač, da ne ispada na glup način, kao npr. kad se zaleti k'o sivonja .. kontam, sve u žaru borbe, takav je, ali to je moglo koštati Schalke 3 boda na gostovanju u Leverkusenu kad je pred sami kraj ispao kao iz aviona
jednostavno, ima sve predispozicije da postane vrhunski bek, ali korak po korak, mnogo je talenata bilo, pa su postali prosjek, nadajmo se da to neće biti slučaj sa momčilukom

jednostavno, ima sve predispozicije da postane vrhunski bek, ali korak po korak, mnogo je talenata bilo, pa su postali prosjek, nadajmo se da to neće biti slučaj sa momčilukom
Arslanagić je visok 194 cm,tačnoKonzerva je napisao/la:dolaskom KOlasinca u repku mi smo jednostavno dobili totalnu drugu dimenziju u zadnjoj liniji, jedna potpuno nova galvanizacija, znaci njemacka odbarana(mujdza, spahic, bicakcic, kolasinac) sa italijanskom sredinom(mire i lulic) i engleskim napadaom(dzeko)

- hogarstrasni
Problem je sto, i kada ovaj nehljeb , nadam se , ode poslije SP, trebace barem pola godine da se to s Arslanagicem rijesi. Novi selektor, procedure...19risha88 je napisao/la:Arslanagić je visok 194 cm,tačnoKonzerva je napisao/la:dolaskom KOlasinca u repku mi smo jednostavno dobili totalnu drugu dimenziju u zadnjoj liniji, jedna potpuno nova galvanizacija, znaci njemacka odbarana(mujdza, spahic, bicakcic, kolasinac) sa italijanskom sredinom(mire i lulic) i engleskim napadaom(dzeko)
to bi bilo super za repku,ako Bog da
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Neće.. Jesi ti upoznat s činjenicom da je PAPE tetak ovom Arslanagiću ???hogarstrasni je napisao/la:Problem je sto, i kada ovaj nehljeb , nadam se , ode poslije SP, trebace barem pola godine da se to s Arslanagicem rijesi. Novi selektor, procedure...19risha88 je napisao/la:Arslanagić je visok 194 cm,tačnoKonzerva je napisao/la:dolaskom KOlasinca u repku mi smo jednostavno dobili totalnu drugu dimenziju u zadnjoj liniji, jedna potpuno nova galvanizacija, znaci njemacka odbarana(mujdza, spahic, bicakcic, kolasinac) sa italijanskom sredinom(mire i lulic) i engleskim napadaom(dzeko)
to bi bilo super za repku,ako Bog da
- hogarstrasni
Al mu izgleda Sead nije menadzer19risha88 je napisao/la: Neće.. Jesi ti upoznat s činjenicom da je PAPE tetak ovom Arslanagiću ???

SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
- Principatus
- Kontakt:
A ja sam tetak Susicu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
a ja sam tetak Seadu (Sušiću)Principatus je napisao/la:A ja sam tetak Susicu.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Blago tebi kad si mu tetakPrincipatus je napisao/la:A ja sam tetak Susicu.

Jel to sad Pape ne smije zvat Arslanagica zato sto mu je tetak,stid ga vise jel?
Recite mu da mu necemo zamjeriti Arslu ali Tina hocemo brate 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.