zadnje vrijeme sve tako nekako ide, tako i meni bilbao sinoćViper je napisao/la:2:3 stetaa, a fino je krenulozgmiky je napisao/la:izgleda da ide ovo, držim fige stariViper je napisao/la:Servette - Vaduz 1 @7,00 1:2 HT

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
zadnje vrijeme sve tako nekako ide, tako i meni bilbao sinoćViper je napisao/la:2:3 stetaa, a fino je krenulozgmiky je napisao/la:izgleda da ide ovo, držim fige stariViper je napisao/la:Servette - Vaduz 1 @7,00 1:2 HT
Ti Boha sta ovaj golman sve nece skinutij00k3r je napisao/la:2 zicera, jedan skida golman, jedan sa crte i ponisten cist gol lauternu, ajmooooooooo![]()
jesu ih stisnuli ljudi u pm
jel u Barci kazu da im je golman slaba karika, eo im covika, sta skida frajer!!!van gall je napisao/la: Ti Boha sta ovaj golman sve nece skinuti
Još 15 minuta nade.van gall je napisao/la:A ja Klauterna milion prilika ne mogu dati gola
Tesko,nenormalnno su se isfulali mogu samo primit go a ja igro oba dajuKrokodil je napisao/la:van gall i co. ne sikirajte se, ja imam keca na AUE tako da - dolazi go Kaisera![]()
znas tko je ubio Kaiserslautern vcrs, njegovi napadaci i golman domacih a bome i sudija jer nije vidio cist gol, ok, necu reci 1000 prilika ali minimalno 5-6 ono mrtvih zicera, ono, Sasa Matic bi dao iz takvih prilika golove...Consigliere je napisao/la:Yebiga momci, Kup ubija ove drugoligaske ekipe... Isto se meni desava sa Lensom koji je izbacio Lyona a sada kuci gubi od yebenog Le Havrea10 min nade
Dzaba! Bolje da nisu pola presli, lakse bi ti palo...j00k3r je napisao/la:znas tko je ubio Kaiserslautern vcrs, njegovi napadaci i golman domacih a bome i sudija jer nije vidio cist gol, ok, necu reci 1000 prilika ali minimalno 5-6 ono mrtvih zicera, ono, Sasa Matic bi dao iz takvih prilika golove...Consigliere je napisao/la:Yebiga momci, Kup ubija ove drugoligaske ekipe... Isto se meni desava sa Lensom koji je izbacio Lyona a sada kuci gubi od yebenog Le Havrea10 min nade
![]()
![]()
![]()
![]()
:ugeek:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.