Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Da si ti nama ziv i zdrav ali momcina je odgirao skoro cijelu utakmicu (88 minuta)... I obecava...Cautinho je napisao/la:Kakav je Sanogo bio one 2 minute sto je ušao?

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Lagani prolaz i keš na kladionici. Ugrabite dok je vruća kvota.
Šta bi bilo da smo izvukli Real, Barsu ili PSG. Kobasičari su daleko najlakši mogući protivnik.
Šta bi bilo da smo izvukli Real, Barsu ili PSG. Kobasičari su daleko najlakši mogući protivnik.
Ovaj post se bookmarkao, kako bi se mogli smijati potencijalnim kmečanjima i plakanjima.
Uh, što će biti veselo.

Uh, što će biti veselo.
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Arsenal
Moj bed,nisam dobro pročitao tko je ušao a tko izašao.Gunner4 je napisao/la:Da si ti nama ziv i zdrav ali momcina je odgirao skoro cijelu utakmicu (88 minuta)... I obecava...Cautinho je napisao/la:Kakav je Sanogo bio one 2 minute sto je ušao?
Ajde super,drago mi je,nadam se da će dobijati još prilika.
Keep walking.
Nek si vala. Slikaj i ovaj.quadro je napisao/la:Ovaj post se bookmarkao, kako bi se mogli smijati potencijalnim kmečanjima i plakanjima.![]()
Uh, što će biti veselo.

Greivis je napisao/la:Da sada ne pretjerujemo sa pricom da sigurno prolazimo, ali ovo je najlaksi moguci protivnik. Dovoljno je vidjeti i rezultate ankete. Da je Aaron tu bila bi sigurica, ovako ce vjerovatno biti zanimljivo.
Znate li da ce vas ljudi citirat poslije ovakvih izjava hahahah.Chuckie je napisao/la:Lagani prolaz i keš na kladionici. Ugrabite dok je vruća kvota.
Bas ovakvim forumasima poput vas se vec sada tresu gace

Bujrum citirajte.Elubrylla je napisao/la:Znate li da ce vas ljudi citirat poslije ovakvih izjava hahahah.
Bas ovakvim forumasima poput vas se vec sada tresu gace

Mislim da vam je glupo to, niti je Bayern "vama" najlaksi moguci protivnik a Bogami niti "nama" Arsenal .
Jasno je da je Bayern favorit ali oba kluba su mogli dobiti lakse protivnike sto se nije desilo
Jasno je da je Bayern favorit ali oba kluba su mogli dobiti lakse protivnike sto se nije desilo

- schweinsteiger
- Kontakt:
Trenutno ste vodeci u poslanim ponudama.AA23 je napisao/la:Poslali smo izgleda ogromnu cifru za Draxlera, Pogba se još spominje
Da vase veliko pojacanje,Kallstrom,igra zabrinuo bih se,ovako nema brige.
Jedva cekam tokom utakmice da vidim kako se igracima psuje kao protiv Liverpoola,kojeg ste takodje prije utakmice dobili velikom razlikom i bez po' muke.
Je li bilo navijaca osim ove pozorisne publike na Emiratesu prosle godine?
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Mali show za ostalu sjedecu publiku:
[youtube][/youtube]
#miasanmia
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ovo prepucavanje je isto kao nacionalizam... Sutis, sutis, trpis, gutas, kontas prestaju konacno, nema sanse da ces se umijesati, ma jok, ne ne, neces nista reci.... Cekas da se smire pa da normalno diskutujes, sutis i dalje, trpis, trpis... i onda, ponese te, utopis se u masu ili se toliko usutis da prosto nestanes.
J@BO VAS PREPUCAVANJE! RECITE STA KONKRETNO ILI NEMOJTE NISTA!
Moja prognoza za tekmu Arsenal - Bayern je ..... VEZE NEMAM STA DA OCEKUJEM!
Prosle godine sam bio siguran da ce Bayern uzeti prvu tekmu, sjecam se dobro komentara kad sam rekao da bih minimalan poraz i prije tekme potpisao. Ovaj put nemam pojma sta da mislim. Ako Arsenal bude igrao kako inace igra u posljednjih par utakmica, nece valjati.
Bude li se pametnije pristupilo utakmici, moze se izvuci dobar rezultat. Znaci pobjeda ili neki X 0:0 1:1.
J@BO VAS PREPUCAVANJE! RECITE STA KONKRETNO ILI NEMOJTE NISTA!
Moja prognoza za tekmu Arsenal - Bayern je ..... VEZE NEMAM STA DA OCEKUJEM!
Prosle godine sam bio siguran da ce Bayern uzeti prvu tekmu, sjecam se dobro komentara kad sam rekao da bih minimalan poraz i prije tekme potpisao. Ovaj put nemam pojma sta da mislim. Ako Arsenal bude igrao kako inace igra u posljednjih par utakmica, nece valjati.
Bude li se pametnije pristupilo utakmici, moze se izvuci dobar rezultat. Znaci pobjeda ili neki X 0:0 1:1.
Kurci se navijacima k'o da je on tu bio grob te ****.
fakat debilne postove gledamo ovde... lik postavlja navijanje gostujuću ekipe..pa na ytbu možeš nać navijanje bilo čijih navijača u gostima ....pa čak i bayernovih....mada me nebi čudil0 da su i ove navijače kupili od Dortmunda 

A.F.C. Bournemouth!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Tacno ne znam koliko moras biti ogranicen ili koliki kapacitet mozga moras imati da napises jednu ovakvu glupost?rambo16 je napisao/la:mada me nebi čudil0 da su i ove navijače kupili od Dortmunda

O pravopisnim greskama necu jer sam naucio da gay gooneri ne znaju odvojiti rjecicu ne od glagola.
A da, ipak je rambo 16-ogodisnjak, doduse sad mozda ima koji mjesec vise zavisno od toga kad se prijavio na forum. Mlad je, naucice, velika buducnost je pred njim.

Dakle, u srijedu slobodno hendi na Bavarskog diva.

Uzmite pare, manje ce da boli poslije poraza.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ahahaha pa oni su još tu, i dalje pišu o gay goonerima
Kakav mozak moraš biti da to radiš na forumu a i u životu uopćeno jbt.

- Ozymandias
- Kontakt:
Bgmi koliko sam upratio, takve gluposti nisu strane ni vama stoga ne dipr puno i ne vrijedjaj likove bezze. Visite na ovoj temi, pokusavate trollat a sami debilizmi. Ohanite malo i probajte napisat kakav normalan post a ne prosipat same krkanluke.Omerbavarac je napisao/la:Tacno ne znam koliko moras biti ogranicen ili koliki kapacitet mozga moras imati da napises jednu ovakvu glupost?rambo16 je napisao/la:mada me nebi čudil0 da su i ove navijače kupili od Dortmunda![]()
O pravopisnim greskama necu jer sam naucio da gay gooneri ne znaju odvojiti rjecicu ne od glagola.
A da, ipak je rambo 16-ogodisnjak, doduse sad mozda ima koji mjesec vise zavisno od toga kad se prijavio na forum. Mlad je, naucice, velika buducnost je pred njim.![]()
Dakle, u srijedu slobodno hendi na Bavarskog diva.
Uzmite pare, manje ce da boli poslije poraza.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vazi drugar.Ozymandias je napisao/la: Bgmi koliko sam upratio, takve gluposti nisu strane ni vama stoga ne dipr puno i ne vrijedjaj likove bezze. Visite na ovoj temi, pokusavate trollat a sami debilizmi. Ohanite malo i probajte napisat kakav normalan post a ne prosipat same krkanluke.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- schweinsteiger
- Kontakt:
QUARTERBACK je napisao/la:ahahaha pa oni su još tu, i dalje pišu o gay goonerima![]()
![]()
![]()
QUARTERBACK je napisao/la:Oni dolaze...
Predvođeni Ilijasom Gadžom.
Ne znam,ti nam reci.
#miasanmia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.