stigli papiri pastrmkaNeretvanskaPastrmka je napisao/la: Novi napadac zavrsen samo se cekaju papiri

stigli papiri pastrmkaNeretvanskaPastrmka je napisao/la: Novi napadac zavrsen samo se cekaju papiri
bagrcavi je napisao/la:stigli papiri pastrmkaNeretvanskaPastrmka je napisao/la: Novi napadac zavrsen samo se cekaju papiri![]()
Ne želim!!!!Goodison je napisao/la:Ne želim nijednog njihovog igrača taman nam se Modrić nudio.
edgardavids je napisao/la:Jao ovih westovca, iđi bola duhan sjeckaj, šišaj ovce na talijanku, šta si bola naporan? Pastrmka završe li se ti papiri, zaslužio si gajbušu karle od nas forumaša
Brato drzim te za rijec ali nista ta karlovacka brlja nego boca Chivasa jer je pastrmka stari mostarski dingospoedgardavids je napisao/la:Jao ovih westovca, iđi bola duhan sjeckaj, šišaj ovce na talijanku, šta si bola naporan? Pastrmka završe li se ti papiri, zaslužio si gajbušu karle od nas forumaša
A brato koliko je Velezove raje na ovom forumu mozete mi kupit i bocu Dom Perignona iz 68-meedgardavids je napisao/la:E hebi ga Pastrmka, ko da će Adriano doći pa tražiš bocu chivasa
Pastrvo..ako nas zajebes ne gine ti kistra Blagajske pive,,,sjecas li je se,,,,u istoriji ne napravise gore pive.edgardavids je napisao/la:E hebi ga Pastrmka, ko da će Adriano doći pa tražiš bocu chivasa
Sjecam druze otpadaju nokti i obrve od njepodhum je napisao/la:Pastrvo..ako nas zajebes ne gine ti kistra Blagajske pive,,,sjecas li je se,,,,u istoriji ne napravise gore pive.edgardavids je napisao/la:E hebi ga Pastrmka, ko da će Adriano doći pa tražiš bocu chivasa
A 15 ti tableta treba kad oci otvoris,,,nekad se je bolje ne probuditNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Sjecam druze otpadaju nokti i obrve od njepodhum je napisao/la:Pastrvo..ako nas zajebes ne gine ti kistra Blagajske pive,,,sjecas li je se,,,,u istoriji ne napravise gore pive.edgardavids je napisao/la:E hebi ga Pastrmka, ko da će Adriano doći pa tražiš bocu chivasa![]()
![]()
Mi smo mahniti,,,Skenderova raja,,mi smo mahniti,,,,,,,,,,,,zizu1991 je napisao/la:Hoće l' taj napadač ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.