Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Verona- Torino, po prethodnim međusobnim duelima, dušu dalo za 3+ golova pa i pm3.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
X ko vrataGoodison je napisao/la:Verona- Torino, po prethodnim međusobnim duelima, dušu dalo za 3+ golova pa i pm3.

kolka su ti vrata?zgmiky je napisao/la:X ko vrataGoodison je napisao/la:Verona- Torino, po prethodnim međusobnim duelima, dušu dalo za 3+ golova pa i pm3.X/X

ja sam mudro odigra gol u oba poluvremena, po toj logici svi mozemo proc, znaci pluvrime 1-1, na kraju 2-2!

Ja odigrao under prvo poluvrijeme - po meni nenormalna granica od 80,5MMarcos je napisao/la:Odlična analiza, ja sam u svojoj lokalnoj kladionici Astri uplatio under na 83,5 na jači ulog.Kurbla je napisao/la:Mega Vizura (-82,5+) zd1 @ 1,85
Cibona uvezala 5 pobjeda u ABA ligi i istakla kandidaturu za FF. U ovih posljednjih 5 susreta su primali u prosjeku 66 poena (Olimpija 71, Szolnoki 63, Buducnost 55, Cedevita 67, Partizan 76).
MV daje u prosjeku 79 poena, a kod kuce 83. Cibona u prosjeku prima 73, i kod kuce i u gostima.
U vazne utakmice evropske ekipe ne ulaze sa taktikom ''za kos vise'', i ako ne dozive neki nepredvidjeni BLACKout i ne uspiju iskontrolisati susret misljenja sam da Cibona nece primiti preko 80.
EDIT: U nekom neizvjesnom mecu na po 70-ak postignutih poena Cibona moze pokriti i hendikep 3,5 a sto ne i pobijediti. Under 162,5 je mozda cak i najsigurnija/najisplativija opcija.

SAMO ČELIK !
evo ko moze neka odigra Galatasaray na live-u 2 mislim da je evidentan prelaz iz 1/2 barem po postignutim golovima
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
Nece bit prelaz jer ja imam 2

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
-
- Kontakt:
jbg bilo 2:2 i zavrsi 2:3 na krajusubcoccinela je napisao/la:probat cu na neki manji ulog na live igrati keca na Konyaspor,kvota 13
Elazig je najgori gost lige,a Konya sasvim solidan domacin
na poluvremenu je 0:2 iz dva penala,a sto mi je posebno neobicno za domacine koji su u 5 zadnjih utakmica dali najmanje po 2 gola,da imaju samo jedan sut u okvir gola u prvom poluvremenu
nadam se da bi mogli da navale u drugom poluvremenu i mozda dodju do preokreta

igram i na galatu 2 na live,kvota 4 ali ne preporucujem

half time uz muzicku ovo nece izaci na dobroViper je napisao/la:Ja odigrao under prvo poluvrijeme - po meni nenormalna granica od 80,5MMarcos je napisao/la:Odlična analiza, ja sam u svojoj lokalnoj kladionici Astri uplatio under na 83,5 na jači ulog.Kurbla je napisao/la:Mega Vizura (-82,5+) zd1 @ 1,85
Cibona uvezala 5 pobjeda u ABA ligi i istakla kandidaturu za FF. U ovih posljednjih 5 susreta su primali u prosjeku 66 poena (Olimpija 71, Szolnoki 63, Buducnost 55, Cedevita 67, Partizan 76).
MV daje u prosjeku 79 poena, a kod kuce 83. Cibona u prosjeku prima 73, i kod kuce i u gostima.
U vazne utakmice evropske ekipe ne ulaze sa taktikom ''za kos vise'', i ako ne dozive neki nepredvidjeni BLACKout i ne uspiju iskontrolisati susret misljenja sam da Cibona nece primiti preko 80.
EDIT: U nekom neizvjesnom mecu na po 70-ak postignutih poena Cibona moze pokriti i hendikep 3,5 a sto ne i pobijediti. Under 162,5 je mozda cak i najsigurnija/najisplativija opcija.
u pm

-
- Kontakt:
Gol u 1. poluvremenu = DA
Hvatati na lajvu od neke 15-25minute, kvote budu od 2 - 2,5
Kada krene, onda krene, evo baš maloprije uhvatu Veronu i neke Engleze u 30+ minuti i zadnjih 11 tiketa, 10 prolaznih, ulozi nisu nešto pa ih nisam ni stavljao, uglavnom - isplati se.

Hvatati na lajvu od neke 15-25minute, kvote budu od 2 - 2,5
Kada krene, onda krene, evo baš maloprije uhvatu Veronu i neke Engleze u 30+ minuti i zadnjih 11 tiketa, 10 prolaznih, ulozi nisu nešto pa ih nisam ni stavljao, uglavnom - isplati se.

-
- Kontakt:
Raja, imam osjecaj da ce ove sedmice LP biti jako dobra za kladare, pa evo neki moj prijedlog za sutra i prekosutra:
City - Barca .. Mislim da ovo City uzima u hendikepu, ne zbog Dzeke itkd, vec mi sve lici na to da ce to biti demontaza Barce kao prosle godine sto je Bayern ucinio
Bayer - PSG .. X/1 .. Prvo poluvrijeme ce se Bayer uspjeti sacuvati, ali ce u drugom PSG zabiti .. ako budem na rezultat igrao, onda ce to biti 0:2
Milan - Atletico .. Oba daju .. Milan igra ko qrac u zadnje vrijeme, ali je to ipak Milan. Atletico nema bas neko iskustvo igranja LP u skorijoj proslosti, ali mislim da ce uspjeti pronaci put do gola na San Siru.
Arsenal - Bayern .. Oba daju .. Ponovit ce se igra od prosle godine, kada su golovi u pitanju. Da li ce Bayern ponovo dobiti, ostaje da se vidi, ali sve mi mirise na Over 2,5.
Toliko od mene.
City - Barca .. Mislim da ovo City uzima u hendikepu, ne zbog Dzeke itkd, vec mi sve lici na to da ce to biti demontaza Barce kao prosle godine sto je Bayern ucinio
Bayer - PSG .. X/1 .. Prvo poluvrijeme ce se Bayer uspjeti sacuvati, ali ce u drugom PSG zabiti .. ako budem na rezultat igrao, onda ce to biti 0:2
Milan - Atletico .. Oba daju .. Milan igra ko qrac u zadnje vrijeme, ali je to ipak Milan. Atletico nema bas neko iskustvo igranja LP u skorijoj proslosti, ali mislim da ce uspjeti pronaci put do gola na San Siru.
Arsenal - Bayern .. Oba daju .. Ponovit ce se igra od prosle godine, kada su golovi u pitanju. Da li ce Bayern ponovo dobiti, ostaje da se vidi, ali sve mi mirise na Over 2,5.
Toliko od mene.
Bayer X/1 , ali će u drugom PSG- zabiti ? Ma ti ćeš poderat kladare.JerryLouis je napisao/la:Raja, imam osjecaj da ce ove sedmice LP biti jako dobra za kladare, pa evo neki moj prijedlog za sutra i prekosutra:
Toliko od mene.

Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
- corleone87
- Kontakt:
Raspali Grci

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
Izvinjavam se, naravno da sam mislio X/2.Grokok je napisao/la:Bayer X/1 , ali će u drugom PSG- zabiti ? Ma ti ćeš poderat kladare.JerryLouis je napisao/la:Raja, imam osjecaj da ce ove sedmice LP biti jako dobra za kladare, pa evo neki moj prijedlog za sutra i prekosutra:
Toliko od mene.

2:0 za domacina steta sto ne bi u premieruado899 je napisao/la:Rhyl - Airbus 1![]()
Kvota je pet ne znam sto nisam upucen,al na osnovu medzusobnih duela trebo bi kec biti, a moze se i 1x probati i golove 3+ golova na utakmici.
Slucajno naleti na ovo pa reko da postavim![]()
Edit: U premieru nema u ponudi steta

"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
i mene samo oni, na 1xcorleone87 je napisao/la:Raspali Grci
![]()

@Grokok ; Jel ti znaš samo pljuvati ili znaš nekad i postaviti neki tip/prijedlog?

Moj sedmični, uplata 5 KM a dobitak oko 170 KM

Moj sedmični, uplata 5 KM a dobitak oko 170 KM

Evo i mog,zelim kes

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
Krokodil je napisao/la:Svaka čast. deno!![]()
Ja ću danas ovako, opušteno pred LŠ !

Valjda ste prepisali bolje nego što sam ja odigrao.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.