Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Goodison
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Goodison » 17 feb 2014, 19:21

Verona- Torino, po prethodnim međusobnim duelima, dušu dalo za 3+ golova pa i pm3.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 17 feb 2014, 19:27

Goodison je napisao/la:Verona- Torino, po prethodnim međusobnim duelima, dušu dalo za 3+ golova pa i pm3.
X ko vrata :lol: X/X :D

j00k3r
Kontakt:

Post Postao/la j00k3r » 17 feb 2014, 19:42

zgmiky je napisao/la:
Goodison je napisao/la:Verona- Torino, po prethodnim međusobnim duelima, dušu dalo za 3+ golova pa i pm3.
X ko vrata :lol: X/X :D
kolka su ti vrata? :mrgreen:
ja sam mudro odigra gol u oba poluvremena, po toj logici svi mozemo proc, znaci pluvrime 1-1, na kraju 2-2! 8-) :lol:

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 17 feb 2014, 19:44

MMarcos je napisao/la:
Kurbla je napisao/la:Mega Vizura (-82,5+) zd1 @ 1,85

Cibona uvezala 5 pobjeda u ABA ligi i istakla kandidaturu za FF. U ovih posljednjih 5 susreta su primali u prosjeku 66 poena (Olimpija 71, Szolnoki 63, Buducnost 55, Cedevita 67, Partizan 76).
MV daje u prosjeku 79 poena, a kod kuce 83. Cibona u prosjeku prima 73, i kod kuce i u gostima.
U vazne utakmice evropske ekipe ne ulaze sa taktikom ''za kos vise'', i ako ne dozive neki nepredvidjeni BLACKout i ne uspiju iskontrolisati susret misljenja sam da Cibona nece primiti preko 80.

EDIT: U nekom neizvjesnom mecu na po 70-ak postignutih poena Cibona moze pokriti i hendikep 3,5 a sto ne i pobijediti. Under 162,5 je mozda cak i najsigurnija/najisplativija opcija.
Odlična analiza, ja sam u svojoj lokalnoj kladionici Astri uplatio under na 83,5 na jači ulog.
Ja odigrao under prvo poluvrijeme - po meni nenormalna granica od 80,5 :mrgreen:
SAMO ČELIK !

mirzard
Kontakt:

Post Postao/la mirzard » 17 feb 2014, 20:01

evo ko moze neka odigra Galatasaray na live-u 2 mislim da je evidentan prelaz iz 1/2 barem po postignutim golovima
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 17 feb 2014, 20:05

Nece bit prelaz jer ja imam 2 :lol: :lol: :lol:
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

subcoccinela
Kontakt:

Post Postao/la subcoccinela » 17 feb 2014, 20:07

subcoccinela je napisao/la:probat cu na neki manji ulog na live igrati keca na Konyaspor,kvota 13
Elazig je najgori gost lige,a Konya sasvim solidan domacin
na poluvremenu je 0:2 iz dva penala,a sto mi je posebno neobicno za domacine koji su u 5 zadnjih utakmica dali najmanje po 2 gola,da imaju samo jedan sut u okvir gola u prvom poluvremenu
nadam se da bi mogli da navale u drugom poluvremenu i mozda dodju do preokreta :mrgreen:
jbg bilo 2:2 i zavrsi 2:3 na kraju :mrgreen:

igram i na galatu 2 na live,kvota 4 ali ne preporucujem :mrgreen:

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 17 feb 2014, 20:21

narodni za večeras:

slika
U desetom selu živi Antuntun!

noviclan
Kontakt:

Post Postao/la noviclan » 17 feb 2014, 21:07

Viper je napisao/la:
MMarcos je napisao/la:
Kurbla je napisao/la:Mega Vizura (-82,5+) zd1 @ 1,85

Cibona uvezala 5 pobjeda u ABA ligi i istakla kandidaturu za FF. U ovih posljednjih 5 susreta su primali u prosjeku 66 poena (Olimpija 71, Szolnoki 63, Buducnost 55, Cedevita 67, Partizan 76).
MV daje u prosjeku 79 poena, a kod kuce 83. Cibona u prosjeku prima 73, i kod kuce i u gostima.
U vazne utakmice evropske ekipe ne ulaze sa taktikom ''za kos vise'', i ako ne dozive neki nepredvidjeni BLACKout i ne uspiju iskontrolisati susret misljenja sam da Cibona nece primiti preko 80.

EDIT: U nekom neizvjesnom mecu na po 70-ak postignutih poena Cibona moze pokriti i hendikep 3,5 a sto ne i pobijediti. Under 162,5 je mozda cak i najsigurnija/najisplativija opcija.
Odlična analiza, ja sam u svojoj lokalnoj kladionici Astri uplatio under na 83,5 na jači ulog.
Ja odigrao under prvo poluvrijeme - po meni nenormalna granica od 80,5 :mrgreen:
half time uz muzicku ovo nece izaci na dobro

u pm

slika

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 17 feb 2014, 21:08

Smijati se ili plakati :?: :roll:
SAMO ČELIK !

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 17 feb 2014, 22:04

Gol u 1. poluvremenu = DA
Hvatati na lajvu od neke 15-25minute, kvote budu od 2 - 2,5
Kada krene, onda krene, evo baš maloprije uhvatu Veronu i neke Engleze u 30+ minuti i zadnjih 11 tiketa, 10 prolaznih, ulozi nisu nešto pa ih nisam ni stavljao, uglavnom - isplati se.

slika

JerryLouis
Kontakt:

Post Postao/la JerryLouis » 17 feb 2014, 22:32

Raja, imam osjecaj da ce ove sedmice LP biti jako dobra za kladare, pa evo neki moj prijedlog za sutra i prekosutra:

City - Barca .. Mislim da ovo City uzima u hendikepu, ne zbog Dzeke itkd, vec mi sve lici na to da ce to biti demontaza Barce kao prosle godine sto je Bayern ucinio

Bayer - PSG .. X/1 .. Prvo poluvrijeme ce se Bayer uspjeti sacuvati, ali ce u drugom PSG zabiti .. ako budem na rezultat igrao, onda ce to biti 0:2

Milan - Atletico .. Oba daju .. Milan igra ko qrac u zadnje vrijeme, ali je to ipak Milan. Atletico nema bas neko iskustvo igranja LP u skorijoj proslosti, ali mislim da ce uspjeti pronaci put do gola na San Siru.

Arsenal - Bayern .. Oba daju .. Ponovit ce se igra od prosle godine, kada su golovi u pitanju. Da li ce Bayern ponovo dobiti, ostaje da se vidi, ali sve mi mirise na Over 2,5.

Toliko od mene.

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 17 feb 2014, 22:34

JerryLouis je napisao/la:Raja, imam osjecaj da ce ove sedmice LP biti jako dobra za kladare, pa evo neki moj prijedlog za sutra i prekosutra:

City - Barca .. Mislim da ovo City uzima u hendikepu, ne zbog Dzeke itkd, vec mi sve lici na to da ce to biti demontaza Barce kao prosle godine sto je Bayern ucinio

Bayer - PSG .. X/1 .. Prvo poluvrijeme ce se Bayer uspjeti sacuvati, ali ce u drugom PSG zabiti .. ako budem na rezultat igrao, onda ce to biti 0:2

Milan - Atletico .. Oba daju .. Milan igra ko qrac u zadnje vrijeme, ali je to ipak Milan. Atletico nema bas neko iskustvo igranja LP u skorijoj proslosti, ali mislim da ce uspjeti pronaci put do gola na San Siru.

Arsenal - Bayern .. Oba daju .. Ponovit ce se igra od prosle godine, kada su golovi u pitanju. Da li ce Bayern ponovo dobiti, ostaje da se vidi, ali sve mi mirise na Over 2,5.

Toliko od mene.
Bayer X/1 , ali će u drugom PSG- zabiti ? Ma ti ćeš poderat kladare. :lol:
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 17 feb 2014, 22:36

Raspali Grci

slika :x
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

JerryLouis
Kontakt:

Post Postao/la JerryLouis » 17 feb 2014, 22:38

Grokok je napisao/la:
JerryLouis je napisao/la:Raja, imam osjecaj da ce ove sedmice LP biti jako dobra za kladare, pa evo neki moj prijedlog za sutra i prekosutra:

Toliko od mene.
Bayer X/1 , ali će u drugom PSG- zabiti ? Ma ti ćeš poderat kladare. :lol:
Izvinjavam se, naravno da sam mislio X/2. :lol:

ado899
Kontakt:

Post Postao/la ado899 » 17 feb 2014, 23:10

ado899 je napisao/la:Rhyl - Airbus 1 :mrgreen:

Kvota je pet ne znam sto nisam upucen,al na osnovu medzusobnih duela trebo bi kec biti, a moze se i 1x probati i golove 3+ golova na utakmici.

Slucajno naleti na ovo pa reko da postavim :D

slika

Edit: U premieru nema u ponudi steta :(
2:0 za domacina steta sto ne bi u premieru :(
"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 17 feb 2014, 23:11

corleone87 je napisao/la:Raspali Grci

slika :x
i mene samo oni, na 1x :cry:

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 17 feb 2014, 23:13

@Grokok ; Jel ti znaš samo pljuvati ili znaš nekad i postaviti neki tip/prijedlog? :roll:

slika

Moj sedmični, uplata 5 KM a dobitak oko 170 KM :mrgreen:

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 17 feb 2014, 23:33

Evo i mog,zelim kes :D slika
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 17 feb 2014, 23:57

Krokodil je napisao/la:Svaka čast. deno! ;)

slika

Ja ću danas ovako, opušteno pred LŠ ! :mrgreen:
slika

Valjda ste prepisali bolje nego što sam ja odigrao. :lol:

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.